Jump to content
BulForum.com

Купувам стара видео карта AGP

Recommended Posts

Ако tracker се откаже, проявявам интерес към картата. Ако я донесеш да я тествам в офиса, я плащам веднага.

Щом съм го споменал в първия си пост, значи мисля, че пусналият обявата е с предимство, независимо дали отговаря на неговита изисквания или не - темата си е негова и ако не беше тя, нямаше да знаем за предлагането.

Щом съм го споменал в първия си пост, значи мисля, че пусналият обявата е с предимство, независимо дали отговаря на неговита изисквания или не - темата си е негова и ако не беше тя, нямаше да знаем за предлагането.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха в начинанието ми да си закупя карта по мой избор. Радвам се че имаше ранообразни оферти, които в последствие промениха мнението ми, но аз решавам. Извинявам се на всички и за закъснелия ми отговор (не разполагам с пс и интернет постоянно, а има и други важни неща които трябва да се вършат). Също искам да почся, че това, че съм написал 5 лв. не означава че не мога да дам повече(цените във форума винаги подлежат на някакъв коментар лек или не чак толкова), а че не искам да давам за карта от преди 7-8 години повече защото не си заслужава. Просто поствайте когато ви трябва нещо - предложения винаги ще има. Форума е доста голям и добър. Картата е продадена. Сделката премина успешно. Моля, не пращайте повече PM на genecatcher. Темата може да бъде затворена. Благодаря.

Genecatcher bravo be chovek...epten se omaza...

predlagash q na edin...ugovarqsh q s drug kato sigurna sdelka(men)...i nakraq te hvashtat nqkakvi sumneniq i provalqsh 'sigurnata' sdelka...

kakto ti bqh napisal v posta si q vzimam ako drugite se otkajat...no ti trugna napravo da mi q davash bez da chakash drugite...kakto i da e...ti se omaza...trqbvashe da karash samo v edna posoka...ne da si promenqsh taka resheniqta...

ako ne bqh vidql tezi promeni,za koito taka i ne mi kaza...shtqh da visq ponedelnik da chakam...

ufff...sq stavam i ne mi se misli...chestito na Tracker...

Spored men nqma znacheni na koi e temata vazno e koi kakvi pari dava za dadeno ne6to... ;)

А според се изказваш отново неподготвен, бизнес етиката го изисква, но ти си още много далече от тези неща.

V biznesa ima etika no ima i pari.Te sa po-vazni  ;)  ;)  ;)

Приятелю на 13 години, много ги чаткаш тези работи. Ако беше толкова просто хората нямаше да учат по 7 - 8 години и да практикуват 3 ти по толкова, за да кажат, че са добри в областа :) :P .. И си спести последващия офтопик с ненужни коментари :D

Cobalt стига ве ман :) спри са с тези излишни постове. Стига флууд. Домързя ли те да прочетеш 5 поста нагоре :D. Стига й на тая тема да стои все най-отгоре вече 34-35 пъти хех

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...