Raging Fire Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Pich govorim za savsem razli4ni karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ако tracker се откаже, проявявам интерес към картата. Ако я донесеш да я тествам в офиса, я плащам веднага. Щом съм го споменал в първия си пост, значи мисля, че пусналият обявата е с предимство, независимо дали отговаря на неговита изисквания или не - темата си е негова и ако не беше тя, нямаше да знаем за предлагането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Щом съм го споменал в първия си пост, значи мисля, че пусналият обявата е с предимство, независимо дали отговаря на неговита изисквания или не - темата си е негова и ако не беше тя, нямаше да знаем за предлагането. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря на всички, които ме подкрепиха в начинанието ми да си закупя карта по мой избор. Радвам се че имаше ранообразни оферти, които в последствие промениха мнението ми, но аз решавам. Извинявам се на всички и за закъснелия ми отговор (не разполагам с пс и интернет постоянно, а има и други важни неща които трябва да се вършат). Също искам да почся, че това, че съм написал 5 лв. не означава че не мога да дам повече(цените във форума винаги подлежат на някакъв коментар лек или не чак толкова), а че не искам да давам за карта от преди 7-8 години повече защото не си заслужава. Просто поствайте когато ви трябва нещо - предложения винаги ще има. Форума е доста голям и добър. Картата е продадена. Сделката премина успешно. Моля, не пращайте повече PM на genecatcher. Темата може да бъде затворена. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Genecatcher bravo be chovek...epten se omaza... predlagash q na edin...ugovarqsh q s drug kato sigurna sdelka(men)...i nakraq te hvashtat nqkakvi sumneniq i provalqsh 'sigurnata' sdelka... kakto ti bqh napisal v posta si q vzimam ako drugite se otkajat...no ti trugna napravo da mi q davash bez da chakash drugite...kakto i da e...ti se omaza...trqbvashe da karash samo v edna posoka...ne da si promenqsh taka resheniqta... ako ne bqh vidql tezi promeni,za koito taka i ne mi kaza...shtqh da visq ponedelnik da chakam... ufff...sq stavam i ne mi se misli...chestito na Tracker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Spored men nqma znacheni na koi e temata vazno e koi kakvi pari dava za dadeno ne6to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Spored men nqma znacheni na koi e temata vazno e koi kakvi pari dava za dadeno ne6to... <{POST_SNAPBACK}> А според се изказваш отново неподготвен, бизнес етиката го изисква, но ти си още много далече от тези неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 V biznesa ima etika no ima i pari.Te sa po-vazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 V biznesa ima etika no ima i pari.Te sa po-vazni <{POST_SNAPBACK}> Приятелю на 13 години, много ги чаткаш тези работи. Ако беше толкова просто хората нямаше да учат по 7 - 8 години и да практикуват 3 ти по толкова, за да кажат, че са добри в областа .. И си спести последващия офтопик с ненужни коментари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Priqteliu ne sam na 13godini spokoino..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 izvinavam se za spama no iskam da popitam dali tracker si e nameril ve4e karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Cobalt стига ве ман спри са с тези излишни постове. Стига флууд. Домързя ли те да прочетеш 5 поста нагоре . Стига й на тая тема да стои все най-отгоре вече 34-35 пъти хех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.