Jump to content
BulForum.com

Купувам стара видео карта AGP

Recommended Posts

Vijdam, 4e ima goliam interes i ve4e trima mi pra6tat PM. Kartata si raboti otli4no - nikoga ne e klokvana. Ne 4e moje da se razbere niakak tova. Sedi mi v 6kafa, za6toto vzex nova, otnositelno po-dobra.

Zatrudnen sum v izbora na koi da ia dam, za6toto vse niakoi 6te ostane prenebregnat.

Pruv mi izprati PM achom7004, taka 4e toi e s predimstvo. Ako se otkaje - niakoi drug 6te e.

Vijdam, 4e ima goliam interes i ve4e trima mi pra6tat PM. Kartata si raboti otli4no - nikoga ne e klokvana. Ne 4e moje da se razbere niakak tova. Sedi mi v 6kafa, za6toto vzex nova, otnositelno po-dobra.

Zatrudnen sum v izbora na koi da ia dam, za6toto vse niakoi 6te ostane prenebregnat.

Pruv mi izprati PM achom7004, taka 4e toi e s predimstvo. Ako se otkaje - niakoi drug 6te e.

achom7004 ne se otkazva i 6te ia vzeme

Просто не е чесно, 2 дни нямах време да видя форума и....Все пак аз пуснах темата за да си избера и купя карта. Много бих желал да взема Ати-то ако работи. Да бяха пуснали тема че търсят карта, зашо трябва на мой гръб да кярат и аз да съм прецакания....:( Поствайте бе хора....:(

Просто не е чесно, 2 дни нямах време да видя форума и....Все пак аз пуснах темата за да си избера и купя карта. Много бих желал да взема Ати-то ако работи. Да бяха пуснали тема че търсят карта, зашо трябва на мой гръб да кярат и аз да съм прецакания....:( Поствайте бе хора....:(

Прав си абсолютно. Мисля, че трябва някой модер да им даде малко урок. Все пак темата е твоя. Щом тарсят да си пускат теми.

Прав си абсолютно. Мисля, че трябва някой модер да им даде малко урок. Все пак темата е твоя. Щом тарсят да си пускат теми.

NaskoBG благодаря за подкрепата. Мисля че модераторите си гледат работата добре, но може би и на тях вече да им е писнало толкова време стоят тези правила....и няма кой да чете. В случая аз така или иначе увисвам и останах прецакан не заради модераторите а заради..както и да е. Няма да променят нещата моето и твоето мнение. Остава ни само едната неоправдана надежда. Просто явно е много трудно да напишеш пост от 2 изречения и сигурно отнема много време, затова по-добре да минем с един ПМ без да видят другите и да уредим нещата скрито и да прецакаме някого без този който поне се е постарал да има дори и възможност да реагира.....

tracker, казвай какво да правим. Много хора се наредиха на опашка вече, даже съм я уговорил с един човек за понеделник. Ще поемеш ли отговорността за излъганите, ако ти я дам?

tracker, казвай какво да правим. Много хора се наредиха на опашка вече, даже съм я уговорил с един човек за понеделник. Ще поемеш ли отговорността за излъганите, ако ти я дам?

В крайна сметка си я пуснал за продажба в неговия топик , а не в отделен, така че преди всичко носиш отговорност предимно към tracker. Казвам го защото и на мен ми се е случвало и не е особено приятно. А какво ще правиш от тук нататък е лично твое решение :angry:

Да мога да поема тази отговорност. Мога да я взема още днес или утре когато кажеш. Прати ми ако желаеш на пм някакъв тел - дом., служ. мобилен или ICQ.

Искам да кажа на всички, с които сам уговарял картата, че не беше никак честно спрямо tracker и моля да ме извинят за нелепата ситуация. Все пак темата е негова и той търси карта - не би било редно, ако някой друг си хареса оферта да му отнема щансовете.

Smiatam 4e e napalno 4estno za6toto toi be6e upomenal v obiavata ot 4Mb-do 8Mb i iska6e cena da bade nai-mnogo 10lv. a sega e promenil posta i tova e mo6enni4estvo ot negova strana pri taka formulirana obiava se smiata 4e 4ovekat pusnal obiavata ne moje da otdeli pove4e ot 10lv

Хора решихте ли кой ще я взима, защото цената ще почне да расте. Да не стане така, че никой да не я вземе?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...