Jump to content
BulForum.com

Кой според вас е НАЙ-хубавия подарък?

gerry^^

Recommended Posts

Хайде, де... Ние поне бяхме скромни  :P

e sq ... :D to se pita kav e podarak kavto ne si polu4il i az 4esno kazvam 4e o6te si go 4akam :P

Най-хубавия подарък е самият жест :rolleyes:

abe principno da ama ima nqkoi momenti v koito ne e osobeno priqtno vmesto taka jelaniq 4asovnik , ili kvoto i da e bilo tam ti podarat 6okolad milka moje jesta da e dobar ama ti nqma da se 4uvstva6 osobeno dobre v tozi moment....neznam spored mene e taka ne smeq da tvarda 4e sam prav.. :P

Подаръка е най - хубав като си го подариш сам, че ако чакам на някой друг я камилата я камиларя  :)

Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари :thumbs-up:

А всъщност... Най-хубавият подарък е този, с който не искаш да се разделиш... Тогава наистина знаеш, че си попаднал на точното нещо за подаряване ;)

Е някой като ви ги подари тези работи няма да ви е сладко, трябва да се борите за тях :)

Absoliutno vqrno!Tova sa podaraci,koito sami trqbva da si pravim...Ot nematerialnite podaruci iskam mnooooooooooogoooooooooo zdrave!A ot materialnite..............koi ne iska materialni podaruci.....kolkoto pove4e tolkova po-dobre!!!

Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари  :thumbs-up:

А всъщност... Най-хубавият подарък е този, с който не искаш да се разделиш... Тогава наистина знаеш, че си попаднал на точното нещо за подаряване ;)

На батко читателката, обещала си ми нещо и чакам :D

Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари 

Ммм....само колко обичам в свободните часове да се отплесквам в Хеликона с две приятелкиии :) мнооого се кефя :rolleyes:

Аз последния път влезнах след заплата да си купя едно книжле и си тръгнах с 2 торби
Хихих....две торби!?И заплатата ти е стигнала? :)

Ммм....само колко обичам в свободните часове да се отплесквам в Хеликона с две приятелкиии :)  мнооого се кефя  :rolleyes:

И аз, но с 3 приятелки обикновено, че две са ми малко! :confused :punk

nai hubaviq podarak e tozi ot sarce i podnesen s lubov :wub: ... ot blizak 4ovek nqma zna4enie stoinosta i goleminata na podaraka ... :P :wub:

kato malak /8-9 godi6en/ me4tata mi za podarak be6e VOLTRON :) xixi i go polu4ih :P

Подаръкът се определя от случая, не на всеки и по всеки повод можеш да подаряваш книги примерно.

А иначе мечтая кола да ми подарят. :rolleyes:

щастие... :rolleyes:

какво те кара да си щастлив обаче си е индивидуално... :bgrin:

Ами примерно аз много пове4е бих се изкефил ако ми дадат 50 лв на рака ,

отколкото да ми купат некжи дрежки или темподобни не6та , които патжо нема да харесам и нема и да ми тряат. :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Най-хубавия подарък според мен е вечно здраве ама нестава!! :sick За това много бих се зарадвал някой да ми подари спокойствието в този живот ама май и тва е невъзможно :sick

Подаръкът се определя от случая, не на всеки и по всеки повод можеш да подаряваш книги примерно.

А иначе мечтая кола да ми подарят. :rolleyes:

I az nqma da otkaja edna kolica,ni6to 4e imam....

Pak vzeh da se lakomq :unsure: :unsure: :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...