zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Хайде, де... Ние поне бяхме скромни <{POST_SNAPBACK}> e sq ... to se pita kav e podarak kavto ne si polu4il i az 4esno kazvam 4e o6te si go 4akam Най-хубавия подарък е самият жест <{POST_SNAPBACK}> abe principno da ama ima nqkoi momenti v koito ne e osobeno priqtno vmesto taka jelaniq 4asovnik , ili kvoto i da e bilo tam ti podarat 6okolad milka moje jesta da e dobar ama ti nqma da se 4uvstva6 osobeno dobre v tozi moment....neznam spored mene e taka ne smeq da tvarda 4e sam prav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Подаръка е най - хубав като си го подариш сам, че ако чакам на някой друг я камилата я камиларя <{POST_SNAPBACK}> Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари А всъщност... Най-хубавият подарък е този, с който не искаш да се разделиш... Тогава наистина знаеш, че си попаднал на точното нещо за подаряване Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Е някой като ви ги подари тези работи няма да ви е сладко, трябва да се борите за тях <{POST_SNAPBACK}> Absoliutno vqrno!Tova sa podaraci,koito sami trqbva da si pravim...Ot nematerialnite podaruci iskam mnooooooooooogoooooooooo zdrave!A ot materialnite..............koi ne iska materialni podaruci.....kolkoto pove4e tolkova po-dobre!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами най-големият подарък е....любовта ми.Наистина най-голям...не съм и мечтала за такова хубавко нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари А всъщност... Най-хубавият подарък е този, с който не искаш да се разделиш... Тогава наистина знаеш, че си попаднал на точното нещо за подаряване <{POST_SNAPBACK}> На батко читателката, обещала си ми нещо и чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз последния път влезнах след заплата да си купя едно книжле и си тръгнах с 2 торби Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Аз за това не минавам покрай книжарници, когато имам пари <{POST_SNAPBACK}> Ммм....само колко обичам в свободните часове да се отплесквам в Хеликона с две приятелкиии мнооого се кефя Аз последния път влезнах след заплата да си купя едно книжле и си тръгнах с 2 торбиХихих....две торби!?И заплатата ти е стигнала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ммм....само колко обичам в свободните часове да се отплесквам в Хеликона с две приятелкиии мнооого се кефя <{POST_SNAPBACK}> И аз, но с 3 приятелки обикновено, че две са ми малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Хихих....две торби!?И заплатата ти е стигнала? <{POST_SNAPBACK}> Еми трудя се повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 И аз, но с 3 приятелки обикновено, че две са ми малко! <{POST_SNAPBACK}> Човек с възможности! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 И аз, но с 3 приятелки обикновено, че две са ми малко! <{POST_SNAPBACK}> Човек с възможности! <{POST_SNAPBACK}> Говорихме за книжарницата,нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 nai hubaviq podarak e tozi ot sarce i podnesen s lubov ... ot blizak 4ovek nqma zna4enie stoinosta i goleminata na podaraka ... kato malak /8-9 godi6en/ me4tata mi za podarak be6e VOLTRON xixi i go polu4ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Говорихме за книжарницата,нали <{POST_SNAPBACK}> Разбира се!Ти да не си помисли нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Кой!?Аз!?Неее...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Подаръкът се определя от случая, не на всеки и по всеки повод можеш да подаряваш книги примерно. А иначе мечтая кола да ми подарят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 щастие... какво те кара да си щастлив обаче си е индивидуално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами примерно аз много пове4е бих се изкефил ако ми дадат 50 лв на рака , отколкото да ми купат некжи дрежки или темподобни не6та , които патжо нема да харесам и нема и да ми тряат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Най-хубавия подарък според мен е вечно здраве ама нестава!! За това много бих се зарадвал някой да ми подари спокойствието в този живот ама май и тва е невъзможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 По моя подпис ще разбереш че мечтания от мен подарък е кола и то ФЕРАРИ щото просто тази марка ме разбива от густо Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 използван кондом в пликче.по възможност топличък още романтично,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Подаръкът се определя от случая, не на всеки и по всеки повод можеш да подаряваш книги примерно.А иначе мечтая кола да ми подарят. <{POST_SNAPBACK}> I az nqma da otkaja edna kolica,ni6to 4e imam.... Pak vzeh da se lakomq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.