kumcata Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 търся си голяма кутия да е що годе в добро състояние предлагайте с цени и по възможност и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 айде бе хора никои ли нема такова нещо кутийката ми трябва без захранване и може да не е кой знае кво на външен вид едит: ще слагам машината от подписа ми вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Който не ползва търсачката, пропуска Продавам следните кутии: BigTower - 1 бр. Цена - 1лв. MidTower - 1 бр. същата като горната, но обикновен MidTower Цена - 1лв. Кутиите са АТ, по принцип имат захранвания АТ, но в неизвестно състояние, така че цените са все едно са без захранвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 22, 2005 Author Share Posted August 22, 2005 ops vse o6te si tarsq kutiq taka 4e moje da predlagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.