NickelbacK Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Днес поне както аз виждам има много тинейджъри,който не се разбират добре с родителите си.Каква ли е причината Ако някой иска да каже нещо може да го каже тук. (Дано няма друга тема свързана с тва нещо ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Абе и аз бая префтасах ама проблемите си остават Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Проблемите с родителите са нещо нормално но просто нетрябва да стават супер ожесточени!!За да не става къвга просто родителите трябва да разговарят с децата си по-чето а не от време на време!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 абе то остаряхме и улегнахме , ама пак си има проблеми, щото и те(родителите) остаряват и се вдетиняват. ко да праиш. wheel of life is turnin' .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз дет съм на 19 години и само проблеми си имам с тях постоянно ми мрънкат, че трябва да уча, а аз си бачкам и въобще не ми се занимава с учене ... с тях повече от 15 мин в една стая и ми се късат нервите след което мрънкат, че не съм си говорил с тях аве кво да говоря смотана работа и въобще не ми се занимава с тях ....да си мрънкат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Никакви проблеми. Подкрепям мнението на @HemophiliacInMe. PS: Единствените ми проблеми могат да бъдат това, че съм забравил даискам пари от майка ми или пък не е сготвила и ще трябва аз да си измайсторя нещо... За всичко друго намираме общо мнение и решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами... Минахме май това време "на проблеми с родителите"... Улегнахме, остаряхме... <{POST_SNAPBACK}> Никакви проблеми. Подкрепям мнението на @HemophiliacInMe. PS: Единствените ми проблеми могат да бъдат това, че съм забравил даискам пари от майка ми или пък не е сготвила и ще трябва аз да си измайсторя нещо... За всичко друго намираме общо мнение и решение. <{POST_SNAPBACK}> Ами някои хора случват на родители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Основния проблем с родителите ми е, кой да е на компютъра ми. Че се заразих с един ужасен вирус - майка-форумист И все пак, не познавам човек, който да няма малко или много проблеми с родителите си - смятам го за нормално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз не мисля, че е възможно да няма проблеми! Все пак сме различни поколения.Въпросът е доколко сериозни и разрешими са проблемите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не. Наште са супер готини хорица. Е, не отричам че съм ги ядосвал заради разни глупости, които съм правил като по- малък но като цяло не, нямам проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Неам проблеми,праим им сека вечер профилактика с батата-първо налагам тате,после и мама.Ако ви кажем след туй как ми скимтът..неа ми повервате. Та сериозно по темата-нямам абсолютно никакви проблеми с родителите си,понякога си вдигаме нервите взаимно,но това е само като спорим за някакви пълни глупости.Може би тази идилия се дължи на факта,че не прекарваме много време на едно място-максимум 30-60 минути на ден,с редки изключения,когато по цял ден си гледаме физиономиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 мии,да имам си,постояноо от всякакъв тип и усещам ,че винаги ще си ги имам,щото съм крива в червата П.С.те проблемите ми от тоя сорт не са само с родителите ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Нямам проблеми, сега. Иначе преди съм си имал пълния комплект проблеми които вървят с пубертета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами аз нямам никакви проблеми с тях. Решили са че мога да решавам и действам сам и не се караме, което пък мен лично много ме безпокои. Няма кой да ме контролира. До сега съм се оправял, но напоследък гледам че много започвам да се отпускам нещо. И като няма кой да ми мрънка над главата и се чудя как да се оправя. Основния проблем с родителите ми е, кой да е на компютъра ми. Че се заразих с един ужасен вирус - майка-форумист <{POST_SNAPBACK}> Ето това вече е проблем. Колко такива хора познвам. Добре че нашите не са такива, иначе голям проблем щяхме да имаме. Нашите дори незнаят как да включат един компютър, да не говорим за по нататък. Веднъж до като свалях през нощта една програма и баща ми изключи компютъра от контакта. Като му дръпнах едно конско какво е направил и повече не го е пипал. Мани че я свалях с windows. Ужас, всичко от начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 @Aquila съгласен съм с теб има някои които са попаднали на родители ... - При мен ако няма храна не ми прави впечатление аз си готвя - Ако нямам пари намирам начин да ги изкарам @The`ScorpioN влез с нейния ник във форума напсувай всички изпроси БАН и проблема ше е решен ... ти ще й обясниш, че не са я харесали и за тва са й забранили да влиза там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами...гласувах НЕ...кво значи проблеми???Вкъщи постоянно се крещи за нещо....да не ходя боса,да гася лампите,да не харча толкова пари и кво ли още не,ама тва не са проблеми...винаги съм се разбирала с родителите ми,а пък ако не съм се разбрала нещо.....все пак винаги става на моето,така че нема пробуеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Противоречия и "конски" колкото искаш , но си мисля ,че това не спада към графата за проблеми . За проблеми трябва много да са зле нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Vote:NO!!! Не мога да кажа,че ежедневните противоречия със семейството са проблеми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Много ми харесват мненията ви М/у другото и аз имам проблеми с нашите(от време на време-т.е всяка вечер ) и според мен единствения начин всичко да се опрай е да намерим общ език но тва май е невъзможно Дано един ден учените решат този проблем Оооо свети Ончо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Vote:NO!!! Не мога да кажа,че ежедневните противоречия със семейството са проблеми!!! <{POST_SNAPBACK}> Прав си. Нека се уточни за какви проблеми става дума, защото ежедневните свади едва ли се броят за проблеми проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не . Нямам проблеми , е ... понякога се сдърпваме , че съм играл прекалено много на компютъра / футбол и не съм учил достатъчно , но нещата отминават за половин час и всичко пак си е ОК . Това според мен не са проблеми , а нещп нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ей форума на лична драма го обърнахте Иначе и аз проблеми нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.