twoface Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Иван Славков претърпя лек пътнотранспортен инцидент, но за щастие се отърва напълно невредим и без никакви контузии. Катастрофата стана вчера сутринта в местността "Камбаните" в София, където шефът на БФС и БОК пристигна, за да даде начало на обиколката на олимпийския огън в столицата. Напорист шофьор на Фолксваген успял да се промъкне с немското си возило през усилената полицейска охрана и се забил в служебния автомобил на Батето. "Как успя този човечец да пробие през полицията, умът ми не го побира. То е ясно, че майсторите зад волана на Голфовете не признават светофари, предимства, а насрещното го имат за крайно дясна лента, ма па чак олимпийски кортежи да пробиват.... ей, на какви ли не чудеса са способни. Ма така е като са им мощни колите. Ето и една приблизателна схема на разделенито на конските сили в тези прочути немски возила: 1) 120 редови коня на обикновен Golf II GTI 2) Надпис GTI отпред дава минимум още 5 коня, тази отзад дава 15, щото винаги им гледаш задницата... => станаха 140 3) Затъмнени джамове + 10 коня => до тук 150 4) Допълнителни два фара на предната решетка + 15, но тъй като никога не се използват по предназначение ги намалявам на 10 => колко станаха... 160 5) Голям накрайник на ауспуха... тук работата е сериозна... минимум 25 коня => сумарно станах 185 6) Може да е само с накрайник на ауспуха, ма па за сметка на това има огромна лепенка REMUS на задния джам... минимум още 25 => станаха 210.. 7) Надпис 16V сам по себе си добавя още 15 коня => 225 8) Малък, но забележим (?!?) спойлер на багажника отгоре подобрява несравнимо сцеплението, рязко спада разхода на гориво и прибавя още 25 магарета та да станат общо 250 9) Лет(Н)и джанти, страхотна имитация на O.Z. купени по 40 лева бройката прибавят още 20 (по 5 на джанта) коня за да станaт общо 270 10) Всяка лепенка на фирми за тунинг прибавя по още 10 коня, т.е. тъй като всеки уважаващ себе си голфаджия има минимум 2 (задължително на различни фирми) общия брой на конете стават 290 11) И сега като прибавим и типично голфаджийската поза в колата, а именно: отворен джам, с лявата ръка стиска със сила волана, лъкята му се е показал през прозорец, дясната е на скоростния лост , държи го 3 пъти по силно отколкото волана, главата му е наведена така, че очите му да са на нивото на лакътя за да може да гледа още по-страшно. Цялото това нещо прибавя още 10 коня (заслужава повече, но не всички са стрикни в изпълнението на този точка) и така вече крайните коне на вездесъщите Голфове стават 300. И после Голфаджиите били виновни... не са бе, не са виновни... и вие да се качите на толкова мощна кола, не през олимпийския кортеж ще минете, ами охраната на Буш... и накрая Golf is to play not to drive ****************************************************************************** Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Е весело, ама пък голфа си е кола като всяка друга, дай да не слагаме всички, които карат такива под един знаменател. Пък и по-хубаво така направен голф, от колкото някоя тюнингована лада или бесен запорожец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 kvo pa tolkoz protiv golfa imas ? tova 4e go e karal nqkav maloumnik nezna4i 4e si4ki koito pritejavat golf sa nqkvi tapiri dosta ot moite priqteli imat golfove i ne me kefi da gi nari4a6 selqni ili tma kakvoto iskas da dokaje6....prosto e bezmisleno da ti obqsnqvam 4e ima i mnogo maloumnici v mercedesi nali ? moje6e i s lada da go blasnat togava si4ki s ladi li 6tqxa da sa takiva.....i kvo kato primerno ima lepenki nqkoi xora se kefat na tuning bilo to i super izmislen ....... pi4 izlaga6 se Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не бе,идеята е,че тея Голфчета ГТИ са мечта на повечето състезателчета.Иначе си е съвсем нормална кола,не е речено,че всеки с Голф е селяк Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Към автора: Безмисленото постване на теми с остаряло съдържание, което се и повтаря /тва с "голфаджията" от миналата година го има в една друга тема тук/ и дори неправилното и непълно изписване на заглавията им освен да предизвика спам или да подразни хората друго не прави. Поне да ги беше събрал трите в една тема, не че няма поне 2 теми с такава тематика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 i pone da be6e pomislil kvi prostotii pi6e6...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 kvo pa tolkoz protiv golfa imas ? tova 4e go e karal nqkav maloumnik nezna4i 4e si4ki koito pritejavat golf sa nqkvi tapiri dosta ot moite priqteli imat golfove i ne me kefi da gi nari4a6 selqni ili tma kakvoto iskas da dokaje6....prosto e bezmisleno da ti obqsnqvam 4e ima i mnogo maloumnici v mercedesi nali ? moje6e i s lada da go blasnat togava si4ki s ladi li 6tqxa da sa takiva.....i kvo kato primerno ima lepenki nqkoi xora se kefat na tuning bilo to i super izmislen ....... pi4 izlaga6 se <{POST_SNAPBACK}> Хората са казали 10 пъти мери, един път режи. Определено първо не го е писал той, второ никъде не казал, че голфаджиите са селяци, трето ти отся ли хумора или то е забито някъде и извинявай, но теб като съм ти чел постовете всички се излагат и преди да ми подскочиш, това го казвам в най - добър смисъл, така че нека спестим коментарите ... \/ peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Хората са казали 10 пъти мери, един път режи. Определено първо не го е писал той, второ никъде не казал, че голфаджиите са селяци, трето ти отся ли хумора или то е забито някъде и извинявай, но теб като съм ти чел постовете всички се излагат и преди да ми подскочиш, това го казвам в най - добър смисъл, така че нека спестим коментарите ... \/ peace <{POST_SNAPBACK}> pokaji mi pone 3 posta v koito sam kazal 4e xorata se izlagat bez absolutno nikva pri4ina . ne sam kazal 4e go e pisal toi ama e dosta tap tozi koito go e pisal i nqkade ne moa da dolova xumora.....ako za vas e sme6no za mene opredeleno ne e Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 i nqkade ne moa da dolova xumora.....ako za vas e sme6no za mene opredeleno ne e <{POST_SNAPBACK}> Ами за това хората са различни ... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ха ха, twoface, ти става6 за поет бе 4овек, напрао са скасах от смех като го 4етох тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами за това хората са различни ... Поздрави <{POST_SNAPBACK}> taka da bade Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Hahaha....za sujalenie bega4ite ne se gavrqt samo s gorkite golfove...Vzemete za primer 4ervenata ladi4ka deto se tutri naokolo-v4era daje vze da se durpa s men Ili puk prekrasnata Alfa,koqto ot sme6niq i tuning ne uspqh da razbera dali vsu6tnost e 156...Mnogo se gavrqt s teq koli-slojili leti djanti,muzika za 1000 lv,nqkvi sme6ni spoileri,mreji otpred i aide-ot bri4ka za 3 bona si mislqt 4e pravqt Ferrari-ni6to lo6o,no na nqkoi koli prosto ne im otiva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Еми като нямат вкус как да им отива на бричките, аз мога да ти покажа и такива, които наистина хващат окото и не те напушва на смях като ги видиш. Даже и една лада А ако говориш за оная сивата алфа с черните капаци и софийската регистрация - просто нямаш вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Окей хора.. излизам с голфчето.. всички да си стоят по домовете за ваша лична безопасност. Голфчето е синьо-сиво и се познава по death metal-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Еми като нямат вкус как да им отива на бричките, аз мога да ти покажа и такива, които наистина хващат окото и не те напушва на смях като ги видиш. Даже и една лада А ако говориш за оная сивата алфа с черните капаци и софийската регистрация - просто нямаш вкус. <{POST_SNAPBACK}> To4no za taq alfa stava duma-v4era karah specialno zad neq za da q razgledam,emi......izotzadze e mnogo grozna kartinka,kapacite da gi prejali 4ovek-tqh sigurno 6te gi boqdisva 4e sa praveni dopulnitelno,no otzad opa6kite i bronqta sa adski selski,i to na takava hubava kola,mi toi da be6e si vzel Spider-e tq e za sporten tuning! P.S.Vsu6tnost e vapros na vkus,priqteli-az si padam po korenno razli4en tip koli i ottam ne haresvam teq.......lamarinki Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Предполагам,че за сивата алфа говори,но според мен можеше да се барне още тая количка.aph3x,ще се дръпнем ли?Между другото видях Subaru Impreza с пловдивска регистрация скоро.странна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Еми като нямат вкус как да им отива на бричките, аз мога да ти покажа и такива, които наистина хващат окото и не те напушва на смях като ги видиш. Даже и една лада А ако говориш за оная сивата алфа с черните капаци и софийската регистрация - просто нямаш вкус. <{POST_SNAPBACK}> mda alfi4kata i na mene mi xarestva tova e edin ot nai-dobrite tuningi koito sam vijdal v plovdvi vqrno ima i dosta zle koito predizvikvat smqx ama ima i naistina stilno napraveni naprimer calibrata (zelenata) na koceto prosto perf. vav vsqko otno6enie Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Избягахме от темата,ама карайОстава да си направим един warez racing Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 E da,calibrata i men me kefi,makar 4e 4erniq cvqt i givva6e pove4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 варез рейсинг ще е яко Жалко, че се оптах да изправя един завой и сега няма с какво да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 E da,calibrata i men me kefi,makar 4e 4erniq cvqt i givva6e pove4e! <{POST_SNAPBACK}> vseki si ima vkus men zelena opredeleno me kefi pove4e ama dokolkoto razbrax toi koceto sega si e zel subaru,......velvet moje i da si vidql negovoto subaru ina4e te v pld sa nqkolko az znam 2 v ki4uka ama ne pomna s kvi registracii sa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Като чета тая статия и се чудя, да не би автора на темата да има автосалон за продажба на Голф-ове? Малко рекламка, нали... Щото голф 2-ките са им толкова неимоверно надути цените, че нищо чудно, че няма търсене Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да бе, няма, като топъл хляб вървят, чудя им се на тия хора, как дават толкова пари за толкова стара кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ми и аз се чудя как могат толкова хора да дават сумати пари за една каруца ама има и такива луди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Здрава била разправят. Ама има и по-здрави за по-малко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.