Blitz^^ Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз пък си гепих нов CD ROM. Вече мога да си слагам и бутилката със Спрайт 2 литра . НАЗДРАВЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ахахаха. Това е много яко. Лудница направо . Супер се изкефих . Сега остава да намерите място къде да си държим и яденето ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Сега остава да намерите място къде да си държим и яденето ... <{POST_SNAPBACK}> Аз защо мислиш си имам две cd - та Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ахахаха. Това е много яко. Лудница направо . Супер се изкефих . Сега остава да намерите място къде да си държим и яденето ... <{POST_SNAPBACK}> Освен мониторът да се обърне нагоре - като масичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз защо мислиш си имам две cd - та <{POST_SNAPBACK}> Aхаха. Верно . И аз имам 2 , ама не се сетих. Добре , че беше ти Освен мониторът да се обърне нагоре - като масичка <{POST_SNAPBACK}> Мдам. Ама моя е малко крив и няма да стои добре . Трябва да си купя нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.