twoface Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 един начин за държене на чашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Малко не съм в час, че имах тежък ден, но това какво трябва да прави, защото на мен ми пише само, че проблема ми е решен, но не виждам някаква проямна или еди що си Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Малко не съм в час, че имах тежък ден, но това какво трябва да прави, защото на мен ми пише само, че проблема ми е решен, но не виждам някаква проямна или еди що си <{POST_SNAPBACK}> Отвори ли ти се СД то Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Отвори ли ти се СД то <{POST_SNAPBACK}> Хахахах , да ве добре че ми каза , после щях да се чудя за какво става въпрос, изобщо не го чух Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Хм, браво бе. Реших си проблема къде да си държа чашата, че вече от толкоз хартии по бюрото за нея не остана място къде да я сбутам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 wtf, нищо не стана ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 wtf, нищо не стана ?! <{POST_SNAPBACK}> Сигурно нямаш cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 хах..това е добра идея! то и без това мойта щайга на нищо е правя най-много да ми се счупи ЦД-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 хитро решение на проблема с малкото пространство Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 тва беше гадно стресна ме бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Na men puk mi opravi nastroenieto tukmo se bqh skapal Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Хе тфа е яко.Наистина едно практично и "модерно" решенив на проблема с малкото пространство Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Определено е супер практично и удобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Велико! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 аа тва място наистина е много удобно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 мен ме стресна. интересно, но нещо не ме трогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 тва беше гадно стресна ме бе хора <{POST_SNAPBACK}> Да ве бати Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Хитро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 знае ли човек...може да е вирус не се доверявайте на ексе файлове. как се екзекютна бес да съм го отворил?? Искам да се пошегувам с едни хора на един форум,имаш ли още подобни скрипове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Доста "остроумно" тоя дето го е направил е чел стари вицове. Само не ми стана ясно къде са картинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Сигурно нямаш cd <{POST_SNAPBACK}> Ъъъъъм... да! След един тукат върху корпуса на компютъра CD-то спря да чете дисковете и го демонтирах... Казвах му аз на моя компютър да не ме ядосва, той неговата си знае. Доколкото разбирам май е трябвало да ми се отвори сидито Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ъъъъъм... да!След един тукат върху корпуса на компютъра CD-то спря да чете дисковете и го демонтирах... Казвах му аз на моя компютър да не ме ядосва, той неговата си знае. Доколкото разбирам май е трябвало да ми се отвори сидито <{POST_SNAPBACK}> Точно, не че аз като имах забелязах как се отвори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 А аз пак неразбрах къде са картинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Хахаха аз пък са стреснах даже :allien натискам го и само Цд-то са отваря и си викам ''КО СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА ВЕ ? '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Хахаха тфа ме разби майна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.