Jump to content
BulForum.com

Интернет на друго място

spidey_man

Recommended Posts

Значи въпросът ми е следния:Аз живея на точка А където има кабелна и интернет на евроком.Искам да се преместя на точка Б, където има кабелна на евроком и дали ако си преместя модема на точка Б ще ми осигурява интернет.Трябва ли да уведомя евроком за това и трябва ли да се плаща нещо?

Мисля че има такса за преместване на модем от един адрес на друг - виж Инфоканал-а

Ако е в рамките на един и същи квартал, може да пробваш и без да ги уведомяваш ;) Може да има шанс двата адреса да са на една и съща базова станция.. ама това не е гаранция де. може за проба само.

Значи въпросът ми е следния:Аз живея на точка А където има кабелна и интернет на евроком.Искам да се преместя на точка Б, където има кабелна на евроком и дали ако си преместя модема на точка Б ще ми осигурява интернет.Трябва ли да уведомя евроком за това и трябва ли да се плаща нещо?

Трябва да отидеш в офиса подаваш си една молбичка, плащаш си някаква сума от рода на 5 лева мисля беше за смяна на адреси и си шести номер :D :blink:

Трябва да отидеш в офиса подаваш си една молбичка, плащаш си някаква сума от рода на 5 лева мисля беше за смяна на адреси и си шести номер  :D  :blink:

Това е цялата философия!

Това е цялата философия!

Не просто да се смени адреса. Таксата е и заради това, че почти винаги е нужно да се направят промени в настройките на модема.

Не просто да се смени адреса. Таксата е и заради това, че почти винаги е нужно да се направят промени в настройките на модема.

Абсолютно, иначе нямаше да чакаш няколко дена докато го настроят при свързването си.

Вчера идваха от съпорта защото от два дена ми спря нета, модема не може да се върже, и се оказа съседи се вързали нелегално и са ос.али нещо, и не стига че ТВ се развали качеството, ами модема ми не щя да се върже, по тел. нищо не можа да се направи, та на место идваха да ги резват. Замалко да получа удар при мисълта, че ми е отишъл модема.

На различните места сигнала е различен, не само че може и базовата станция да е друга.

Преди няколко седмици ми преместиха кабелната и нета. Отиваш в офиса на ЕК пускаш молба и плащаш 11 лв. такса за прехвърляне и още на другия ден си готов ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...