spidey_man Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Значи въпросът ми е следния:Аз живея на точка А където има кабелна и интернет на евроком.Искам да се преместя на точка Б, където има кабелна на евроком и дали ако си преместя модема на точка Б ще ми осигурява интернет.Трябва ли да уведомя евроком за това и трябва ли да се плаща нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Виж в договора за смяна на адрес какво пише, но предполагам, че ще трябва да развалиш сегашния и да сключиш нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Мисля че има такса за преместване на модем от един адрес на друг - виж Инфоканал-а Ако е в рамките на един и същи квартал, може да пробваш и без да ги уведомяваш Може да има шанс двата адреса да са на една и съща базова станция.. ама това не е гаранция де. може за проба само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Значи въпросът ми е следния:Аз живея на точка А където има кабелна и интернет на евроком.Искам да се преместя на точка Б, където има кабелна на евроком и дали ако си преместя модема на точка Б ще ми осигурява интернет.Трябва ли да уведомя евроком за това и трябва ли да се плаща нещо? <{POST_SNAPBACK}> Трябва да отидеш в офиса подаваш си една молбичка, плащаш си някаква сума от рода на 5 лева мисля беше за смяна на адреси и си шести номер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Трябва да отидеш в офиса подаваш си една молбичка, плащаш си някаква сума от рода на 5 лева мисля беше за смяна на адреси и си шести номер <{POST_SNAPBACK}> Това е цялата философия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Това е цялата философия! Не просто да се смени адреса. Таксата е и заради това, че почти винаги е нужно да се направят промени в настройките на модема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Не просто да се смени адреса. Таксата е и заради това, че почти винаги е нужно да се направят промени в настройките на модема. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно, иначе нямаше да чакаш няколко дена докато го настроят при свързването си. Вчера идваха от съпорта защото от два дена ми спря нета, модема не може да се върже, и се оказа съседи се вързали нелегално и са ос.али нещо, и не стига че ТВ се развали качеството, ами модема ми не щя да се върже, по тел. нищо не можа да се направи, та на место идваха да ги резват. Замалко да получа удар при мисълта, че ми е отишъл модема. На различните места сигнала е различен, не само че може и базовата станция да е друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Преди няколко седмици ми преместиха кабелната и нета. Отиваш в офиса на ЕК пускаш молба и плащаш 11 лв. такса за прехвърляне и още на другия ден си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.