itanium Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Продава се Фотоапарат Photoclip 7500 Info: -1,3 MegaPixel -Color TFT Display - Digital Camera - Installation CD - USB cable - User's Manual - Wrist stap - 2 AA size Batteries Sise: (WxDxH) 92 x 34 x 65 mm на външен вид е същия като този, предполагам и функциите са му същите +/-някоя друга екстра http://www.daisymm.com/l/en/techspec/techspec_PhC7200.php Апаратът има 2MB вградена памет и 64MB карта (картата не се продава отделно) Търся му 120лв. Телефон за информация 0888 362909 Ангел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Продава се Фотоапарат Photoclip 7500Info: -1,3 MegaPixel -Color TFT Display - Digital Camera - Installation CD - USB cable - User's Manual - Wrist stap - 2 AA size Batteries Sise: (WxDxH) 92 x 34 x 65 mm на външен вид е същия като този, предполагам и функциите са му същите +/-някоя друга екстра http://www.daisymm.com/l/en/techspec/techspec_PhC7200.php Апаратът има 2MB вградена памет и 64MB карта (картата не се продава отделно) Търся му 120лв. Телефон за информация 0888 362909 Ангел <{POST_SNAPBACK}> Аз доколкото знам разликата е ,че 7200 има изход за адаптер ,а твоя няма ,а ако каже6 че има тогава незнам каква е разликата. едит : маиче се обърках (7200 няма изход за адаптер ,а 7216 има за 7500 незнам) извиляваи за офтопика и сичко останало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аз имам 7216 и има изход за ТВ (картина+звук) и вградена памет 16мб и допълнително 256мб от мен 1,3 мегапиксела. Проблема със макрорежима съм го решил със една изпъкнала леща,която слагам допълнително .Та така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз имам 7216 и има изход за ТВ (картина+звук) и вградена памет 16мб и допълнително 256мб от мен 1,3 мегапиксела. Проблема със макрорежима съм го решил със една изпъкнала леща,която слагам допълнително .Та така... <{POST_SNAPBACK}> Kakuv e tozi problem s makro rejim? Az imam nqkuf Phc6216 Zna4i li tva 4e ima nqkuv problem ? sry za Off-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ами исках да кажа,че мога да снимам отблизо тетрадка и може да се чете текста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Момчета стига сте ми спамели темата, аман от лаладйии, да пишат само заинтересованите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Момчета стига сте ми спамели темата, аман от лаладйии, да пишат само заинтересованите! <{POST_SNAPBACK}> ако може да дадеш някаф сайт или снимка как изглежда на външен вид ще съм ти много благодарен , а ако дадеш снимка на твоя да видя дали е по - одраскан още повече ще съм ти благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 ако може да дадеш някаф сайт или снимка как изглежда на външен вид ще съм ти много благодарен , а ако дадеш снимка на твоя да видя дали е по - одраскан още повече ще съм ти благодарен <{POST_SNAPBACK}> Ако си заинтересован звънни на телефона, апарата не е мой, затова се разбери със собственика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ако си заинтересован звънни на телефона, апарата не е мой, затова се разбери със собственика <{POST_SNAPBACK}> ахам благодаря ! ще помисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Itanium имаш ПМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.