vlado Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Продават се 4бр кутии + вътр.Card Reader всичко е втора употреба 2бр кутии без захранвания цена по 10лв на бр. 1бр кутия със захранване 300W - 15лв 1бр кутия от старите (стабилните) - 20лв Card Reader - вътрешен (на мястото на флопито), SD/MMC, SmartMedia, MemoryStick, CompactFlash поддръжка, закача се за дънната платка - 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 а нещо за куиите...снимки примерно? АТ ли са или ATX?Размери? захранването Хоризонталнои ли е или вертикално?Размери? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 а нещо за куиите...снимки примерно? АТ ли са или ATX?Размери? захранването Хоризонталнои ли е или вертикално?Размери? <{POST_SNAPBACK}> снимки нямам в момента, до края на деня ще се опитам да ги снимам и да сложа снимки ATX са всички кутии Размера е стандартен - MIddle Tower Case Всички кутии са с хоризонтално захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 И аз се интересувам, но разчитам да дадеш снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Ето и малко снимки на кутиите и рийдъра CASE 1: - Цена: 10лв (на снимката е със захранване но мисля че неработи) CASE 2: - Цена: 10лв CASE 3: - Цена: 15лв ( със захранване ) Card Reader: Цена: 15лв (ГРЕШКА 10лв Е !!) това е всички неща са на куп на едно място може да се разгеждат и на място в офис са Link to comment Share on other sites More sharing options...
demisa Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Az samo neshto ne razbrah interesyvam se ot Card readera no v parviqt si posti ti kazvash 4e tzenata my e 10lv..... A po nadolo kadeto si dal snimka na readera nad neq pishesh Card reader-15lv....... Ta vaprosat mi e koe ot dvete e vqrno 10 ili 15lv ili stava vapros za razli4ni modeli. A drygiq mi vapros e za vsi4ki videve dana li stava.Treti vapros kade moga da doida i da gi vidq.... O4akvam otgovorat ti tyk ili na P.M. Sled kato mi beshe praten P.M. zapazvam Card readera Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Az samo neshto ne razbrah interesyvam se ot Card readera no v parviqt si posti ti kazvash 4e tzenata my e 10lv..... A po nadolo kadeto si dal snimka na readera nad neq pishesh Card reader-15lv....... Ta vaprosat mi e koe ot dvete e vqrno 10 ili 15lv ili stava vapros za razli4ni modeli. A drygiq mi vapros e za vsi4ki videve dana li stava.Treti vapros kade moga da doida i da gi vidq.... O4akvam otgovorat ti tyk ili na P.M. <{POST_SNAPBACK}> oppaa greshka 10lv e ama ako dadesh 15 nqma da te vyrna za vsi4ki vidove dyna stava, koito imat pinove za USB na tqh (ot Pentium 133MHz nasam dynata sa takiva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 смятам да взема Case 3 нали е с 300W захранване (то като ги знам ти ANS, по-добре кажи че няма )?... има ли драскотини или дефекти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 CASE 3 е запазена Card Reader-a и той заминава другото е свободно все още - дерзайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Kupuvam Case 1 + Case 2 !!! Kazvai mqsto i 4as !!! Otstupki ??? Ako iska6 moje i sega doida !!! Samo kaji kade i koga ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Kupuvam Case 1 + Case 2 !!!Kazvai mqsto i 4as !!! Otstupki ??? Ako iska6 moje i sega doida !!! Samo kaji kade i koga ! <{POST_SNAPBACK}> utre shte ti pisha adres i telephon na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ако се откаже FunLov3 искам Case1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 @FunLov3 nqma da se otkaje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Тук са снимките и на четвъртата кутия давайте само тя май остана нова цена 15лв !!! със захранване е кутийчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 Всичко е продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.