Grimjaur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Да, посягал съм и то неведнъж.Имам предвид - груб бой с юмруци, с ритници. И не ме е срам от това.Понякога, колкото и срамен да е бил този начин, е оставал единствения.Подчертавам - ТОВА НЕ Е БИЛО МОМИЧЕ, С КОЕТО СЪМ БИЛ В ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ. Не бързайте да ме осъждате и да ме квалифицирате - ставаше въпрос за момиче, което беше кажи-речи на прага да си удари свръхдоза. Иначе съм твърдо за шеговитите поплясквания - за мен са още един израз на обич, както прегръдките и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Ти и още няколко човека във форума съм забелязал, че много защитавате така наречените " нежни същества " , но имай предвид, че прекомерното даване на права на женския пол също не е добре. <{POST_SNAPBACK}> Не защитавам "нежните същества", а пребитите нежни същества Не съм споменавал за прекомерно даване на права или нещо подобно, но истината е, че в момента е много трудно да се осъди някой насилник, а това не е нормално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Говорейки за насилие... Нека го сведем на ниво "семейство" и "семейни взаимоотношения". Може да се раздели на два типа - физическо и психическо насилие, като често и двата типа биват прилагани... Има твърдо изградени поведенчески модели и личностни характеристики, що се отнася до насилието в семейството... Нека да не преживяме дълго дъвканата тема, а да обърнем внимание на защитните механизми, които си изграждат членовете на това семейство... Цитирам: изградените защитни механизми: рационализацията, системата на гордостта и контрола, системата на илюзиите и отричането, мисленето в категориите на желанията, лицемерието. Често се стига до припокриване на характеристиката на налагащият насилието и човекът, който търпи това... Горовя за безсилие, безпомощност, малоценност и пр. Потърпевшите от домашното насилие често са: • студени (липса на чувства) • жестоки (злоба, агресия) • прекомерно загрижени за външния си облик (привидна, външна подреденост) • насочени единствено към придобиването на материални блага • непълни (липса на единия или двамата родители) • в които липсва взаимно разбиране (детето е излишна грижа, притурка). Емоционалните реакции и поведенческите схеми, с които детето се защитава от нанасяните му вреди, се пренасят и във възрастния живот. (Край на цитата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 физическото насилие под каквато и да е форма и срещу когото и да било,независимо от пола му,е тъпо. p.s.един път пребих до безсъзнание един съсед,но той се държеше лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 НИКОГА не съм удрял жена и НЯМА и да ударя за в бъдеще ..... колкото и да ме е ядосала освен да я напсувам (в най-лошия случей) , но никога няма да я ударя Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Все още не съм посягал Повечето женски могат да ме ступат като 2+2=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Била съм удряна... Последният път беше в районното на рождения ми ден...Кактo и да е... Майната му, че някой се е държал с теб като с куче и ти е посегнал... По-гадно е, когато очакваш подкрепа от близък в такъв момент и не я получиш... И какво се получава - на рождения си ден си се измъкнал от районното, имаш 35ст в джоба, болен си, а няма къде да отидеш... Кеф! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Е то това е тъпо. Да пребиеш жена ? Супер простотия и няма никакъв смисъл . И е много гадно , когато някои мъже пребиват жените си. И се оправдават , че ги е ядосала. Еми всяка жена ядосва, но това не значи , че трябва да бъде изкъртена ... <{POST_SNAPBACK}> А представи си следната картина, приятелката ти те гони в заключен апартамент с нож...побесняла е и ти вярваш, че ще го използва. Гоните се, плюете се, замеряте се с предмети, падаш в коридора и побеснялото (и пияно) животно започва да те рита в главата с все сила...какво ще направиш!? Понякога схемата е наобратно Веднъж съм удрял момиче през живота си, преди това беше ми оскубала цялата коса. Бях принуден да я нокаутирам и не съжалявам! ...това е истинска история от всекидневието на един мой приятел, през ден се претрепваха, а на другия ден отново щастливи Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Не е хубаво да се бият жени. Има много други начини да се разбереш с човека срещу теб, въпреки, че има някои ситуации, в които бих си позволил да ударя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Не е хубаво да се бият жени. Има много други начини да се разбереш с човека срещу теб, въпреки, че има някои ситуации, в които бих си позволил да ударя. <{POST_SNAPBACK}> За какво да я биеш, няма смисъл наистина , налагаш и рестриктивна финансова политика и проблема е решен от раз Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Примерно Пък и де да знам, ако целта ми е да наранявам- с думи боли много повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Примерно Пък и де да знам, ако целта ми е да наранявам- с думи боли много повече. <{POST_SNAPBACK}> Явно някои не разбират от дума ... и все пак не бих посегнал на жена @Mr_Vain: добре де.. сам казваш че през ден се претрепват.. може би конкретно в случая в това се изразява любовта им. Хора всякакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 По принцип аз съм против побоя, удрянето и дори замахването срещу жена! Аз лично съм посягал на жена и то с юмруци и ритници (леки) - беше неизбежно, защото става въпрос за спаринг на тренировките по Киокушин! Но трябва да отбележа, че въпросните жени налагат не по-малко! Изпитвам едновремено ненавист и съжаление към мъжете, които бият жените/приятелките си! Това е признак на слабост и избиване на комплекси! Има хиляди начини да се поправи стореното без намеса на шамари и т.н. - въпроса е човек да умее да стига до тях! Има, обаче, жени и причини около тях, където ударът е неизбежен! Пример: возите се в претъпкан автобус №11 и изведнъж усещате, че 20-25 годишна джебчийка (от ромски произход) ви бърка в задния джоб. Всичко би се разминало по-леко, ако миналата седмица не ви бяха откраднали новозакупения GSM (k700i ) от същия автобус по същото време! - Е, аз бих посегнал и то не само веднъж! Някой ще каже - добре де ама ние говорим за лични взаимоотношения - ами и там може да се прекрачи границата! Аз не бих го направил, но има хора с по-слаба психика - те биха! Причините могат да бъдат най-разнообразни, като водещите са изневяра, лъжа, кражба и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Не е хубаво да се бият жени. Има много други начини да се разбереш с човека срещу теб, въпреки, че има някои ситуации, в които бих си позволил да ударя. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен!Може да има малко ,но не! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Веднъж само съм дърпал ухото на момиче ама много яко.Тя беше много попийнала обаче и не усети голяма болка за радост Боя не решава проблемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз досега не съм и не мисля че е редно , но госпожата по математика , с удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Аз досега не съм и не мисля че е редно , но госпожата по математика , с удоволствие. <{POST_SNAPBACK}> No Mercy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 посягал съм, за което съжалявам .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ако се броят двата шута по задника на кучето, когато се прави на умряла от глад - да. Аз съм посягал няколко пъти, защото имаха нужда от бой!!! <{POST_SNAPBACK}> що неказваш, ще ти го уредим безплатно боя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Жена не бих ударил. Но за кучка не гарантирам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 До сега не съм посягал и няма и да посегна!Но понякога се случва да си го изкарвам на някой стълб или нещо такова....Според мен, боя над жена е доста странно нещо.Най-често изпускане на нерви предполагам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Според мен, боя над жена е доста странно нещо.Най-често изпускане на нерви предполагам... <{POST_SNAPBACK}> А според мен е пълна комплексарщина, както и ловът. Разни псевдомъже се опитват да се докажат пред себеси и пред другите какви мачовци са, а всъщност са най-обикновенни отрепки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 А според мен е пълна комплексарщина, както и ловът. Разни псевдомъже се опитват да се докажат пред себеси и пред другите какви мачовци са, а всъщност са най-обикновенни отрепки. <{POST_SNAPBACK}> Лова на какво е комплексарщина Много крайно се изразяваш . Ами принципно си представи, че обожавам разнообразието в секса и най - вече с различни жени, какъв е проблема. Просто съм такава натура, както ти си обичаш жиовтинките така и мен ме кефят жените . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Не говоря за лов в преносен смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.