Grosmaster Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ако има някои да се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 аз имам дъно и процесор k5-166 и сокет 7 за него само че нещо не ще да тръгне и рамче имам за него около 16MB и видео имам и захранване. По старо от това не мога да ти намеря. :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 аз имам дъно и процесор k5-166 и сокет 7 за него само че нещо не ще да тръгне и рамче имам за него около 16MB и видео имам и захранване. По старо от това не мога да ти намеря. :PPP <{POST_SNAPBACK}> Под старо имам предвид нещо от сорта на това дето взех от теб преди време Много съм доволен, от тогава не е спирал да работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Колко старо ? Имам една 486-ица на 66 МХз ако те устройва свирни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Колко старо ? Имам една 486-ица на 66 МХз ако те устройва свирни <{POST_SNAPBACK}> Старо имам предвид нещо минимум PII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.