sasho_1989 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 " 3 000 зрители наблюдават срещата, както казахме около 250 фена подкрепят "жълто-черните" от Пловдив." - Информацията е на www.plovdiv24.com това ли наричате "собствена публика" Иначе ако продължавате така в първенството не виждам как ще останете <{POST_SNAPBACK}> Аз пък не виждам как ще биете Черно море следващия кръг на Лайнута Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Еее стига де аз съвсем спокойно ви попитах, вие се нахвърляте веднага @N00KiE не забравяй, че сме с мач по-малко и от тук нататък остават лесни съперници с изключение на Литекс. Славия не ги броя защото видяхме к'во правят срещу Вихрен удома А щом изпадат 2 отбора имате шансове Саше, приятелю! Като си толкова сигурен има си еврофутбол, пусни един фиш за 10 лв. пък то коеф. ще е доста голям сигурен съм. Току виж си ударил печалбата EDIT: Тази година в евротурнирите се класират 4 отбора нали Защото ако коеф. на Румъния се запази така (повече от нашия) Зак от 2007/2008 сезон ще имаме по 3 отбора. Или нещо бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Еее стига де аз съвсем спокойно ви попитах, вие се нахвърляте веднага @N00KiE не забравяй, че сме с мач по-малко и от тук нататък остават лесни съперници с изключение на Литекс. Славия не ги броя защото видяхме к'во правят срещу Вихрен удома А щом изпадат 2 отбора имате шансове Саше, приятелю! Като си толкова сигурен има си еврофутбол, пусни един фиш за 10 лв. пък то коеф. ще е доста голям сигурен съм. Току виж си ударил печалбата <{POST_SNAPBACK}> Аз че ще пусна ще пусна, ама лошото е, че трябва да се комбинира с още 4 мача Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 @N00KiE не забравяй, че сме с мач по-малко и от тук нататък остават лесни съперници с изключение на Литекс. Славия не ги броя защото видяхме к'во правят срещу Вихрен удома А щом изпадат 2 отбора имате шансове <{POST_SNAPBACK}> Aма виж ся, не това, че изпадат 2 отбори ни дават шансове да останем. нулата точки си беха закономерни - домакинство на ЦСКА и гостуване на типично домакински отбори. Родопа можеше и трябваше да ги бием, ама да се надяваме да не е фатално. Отложения мач не ви го броя, щото играете с ЦСКА а с тях нямате големи шансове понеже в България те са с 1 класа над всички в момента като играчи.А и по-добре ги брой Славията понеже те винаги са готови на изненада - приятна или не EDIT: Тази година в евротурнирите се класират 4 отбора нали Защото ако коеф. на Румъния се запази така (повече от нашия) чак от 2007/2008 сезон ще имаме по 3 отбора. Или нещо бъркам не бъркаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Aма виж ся, не това, че изпадат 2 отбори ни дават шансове да останем. нулата точки си беха закономерни - домакинство на ЦСКА и гостуване на типично домакински отбори. Родопа можеше и трябваше да ги бием, ама да се надяваме да не е фатално. Отложения мач не ви го броя, щото играете с ЦСКА а с тях нямате големи шансове понеже в България те са с 1 класа над всички в момента като играчи.А и по-добре ги брой Славията понеже те винаги са готови на изненада - приятна или не = <{POST_SNAPBACK}> Точно това имах в предвид. Изпускате си лесните съперници и после се надявате срещу силните да вземете нещо. С Трифон Пачев преди 2 години пак беше така. Не повтаряйте същата грешка. За ЦСКА - верно е по-добри са ама незнаеш къде ще допуснат грешка - дали срещу нас, дали срещу Марек Чесно казано Локо (Сф) повече ме притесняват от Славия. Все пак миналия полусезон имаха само 1 загуба (от ЦСКА) такаче те са по-опасни, а Славията са много непостоянни и затова ги отписах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 " 3 000 зрители наблюдават срещата, както казахме около 250 фена подкрепят "жълто-черните" от Пловдив." - Информацията е на www.plovdiv24.com това ли наричате "собствена публика" Иначе ако продължавате така в първенството не виждам как ще останете <{POST_SNAPBACK}> Да, родопа нямат агитка, и са се чували само наще фенове. Цитирам радио Пловдив - "Ботев играе почти пред собствена публика, защото родопа нямат никаква агитка" Иначе ако продължавате така в първенството не виждам как ще останете Това пък от къде ти хрумна. Ботев играе много по-добре от миналите първенства, защото отбора е по-сработен вече. Победите ще дойдат съвсем скоро Нафтекс и Родопа са почти пътници, защото нищо не играят. Надявам се следващия кръг да се поздравим отново с три точки срещу Славия LOKOMOTIVcho не забравяй, не сте играли с най-трудния ви съперник според Емил Наков - Ботев Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Да, родопа нямат агитка, и са се чували само наще фенове. Цитирам радио Пловдив - "Ботев играе почти пред собствена публика, защото родопа нямат никаква агитка" Това пък от къде ти хрумна. Ботев играе много по-добре от миналите първенства, защото отбора е по-сработен вече. Победите ще дойдат съвсем скоро Нафтекс и Родопа са почти пътници, защото нищо не играят. Надявам се следващия кръг да се поздравим отново с три точки срещу Славия <{POST_SNAPBACK}> Мисълта ми е, че може да играете добре, но безрезултатно. Вече казах по-горе, че разчитате да победите силните в първенството, а слабите ги изпускате и правите същата грепка от преди 2 години А за Родопа каква агитка очакваш да има малък град като Смолян EDIT: Верно е. Труден ще е мача, защото всички знаем силата на това дерби Неазвисимо от ментното състояние на двата отбора, този мач винаги е бил изпълнен с високо напрежение и неясен край. Отборът на Ботев обаче би трябвало да е по-освободен от напрежение, тъй като нищо не губят. Ако паднат здраве да е, играли са с участник от УЕФА. Докато за Локо ако паднат ще е много лошо, защото все пак току-що влизате в групата и се получава малко кофти ситуация да паднеш от новак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Наистина правим грешки срещу слабите отбори....Цял мач Родопа не си взеха дъх натиск постоянно ама кат няма кой да вкарва...Муши пак се изложи!Бием Локо София ама неможем да бием потенциален пътник!Ако продължавам с такива грешки до никъде няма да стигнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Нафтекс и Родопа са почти пътници, защото нищо не играят. <{POST_SNAPBACK}> Аз много искам Беласица да изпаднат. Много са ми противни, а са и доста слабички. Важни ще са преките ни сблъсъци с тях. Но и всеки друг мач е важен.А на коя дата играем с Локо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 А на коя дата играем с Локо? <{POST_SNAPBACK}> 6 ноември (неделя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 EDIT: Верно е. Труден ще е мача, защото всички знаем силата на това дерби <{POST_SNAPBACK}> (и че резултатът е решен, или поне така беше в предишните мачове, в един от които бихте със засада, от която скаут на Ливърпул беше шокиран как не беше свирена) И все пак ще стане вероятно интересен мач, но всеки знае резултата, реален или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 (и че резултатът е решен, или поне така беше в предишните мачове, в един от които бихте със засада, от която скаут на Ливърпул беше шокиран как не беше свирена) И все пак ще стане вероятно интересен мач, но всеки знае резултата, реален или не. <{POST_SNAPBACK}> Да не говорим, че в първия мач 5:3 не дадоха чист червен за вратаря Камбуров и свириха измислена засада на Боби Димитров при 2:3, след което резултата можеше да стане и 2:4 и мача тогава едва ли щеше да е в тяхна полза EDIT: LOKOMOTIVcho по тая логика и ващо мнение за ощетяването с Болтън е комплексарско, защото се оплаквате от съдята. Всички видяха червения картон на Камбуров и измислената засада на Боби Димитров, само вие отричате, защото така ви отърва. Колкото и да говорим нито ще ви отменат гола, нито на нас ще ни дадат нещо от тея мачове. Но фактите са си факти. Когато ви ощетяват сте прави, когато ви подкрепят било в рамките на правилата и правим комплексарски изказвания Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (и че резултатът е решен, или поне така беше в предишните мачове, в един от които бихте със засада, от която скаут на Ливърпул беше шокиран как не беше свирена) И все пак ще стане вероятно интересен мач, но всеки знае резултата, реален или не. <{POST_SNAPBACK}> По-комплексарско изказване не бях чувал. Чесно. Сашо Диков го гледа на 100 повторения от 100 различни камери и призна че няма засада а ония видя от централната трибуна и веднага отсече, че е имало засада EDIT: Стига с тия комплекси момчета... пак ще ви бием и тоя път с к'во ще се оправдаете ми е интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 По-комплексарско изказване не бях чувал. Чесно. Сашо Диков го гледа на 100 повторения от 100 различни камери и призна че няма засада а ония видя от централната трибуна и веднага отсече, че е имало засада EDIT: Стига с тия комплекси момчета... пак ще ви бием и тоя път с к'во ще се оправдаете ми е интересно <{POST_SNAPBACK}> Чуствам че темата скоро ще си замине....нямаш си напредства ся какво ми е в главата и бих го казал ама имам 60% уарн и преди 1 семдица ми махнаха Модератор Моде а и Dreamer е от Локото и няма да се смели ако почна да си изказвам мнението което би затворило темата...така че се въздържам като дойде мача ще се види! П.П.Абе да става каквото ще....Ние сме Комплексари?!?Ние сме фенове до гроб на най-стария отбор в България!С име на един от най-великите хора в Българската история!С престижни победи за който Локото може да мечтае!А вие с како може да се похвалите?С това че се водите от Кюстендил?Или с това че цветовете на екипите ви съвпадат с публиката-Черно и Бяло...да продължавам ли?Съжелявам ама това си е голата истина...Dreamer прави каквото сметнеш за добре ама това ми е мнението а и LOKOMOTIVcho започна спора....айде сигурно ще се видим след някой друг месец след като ми изтече наказанието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 По-комплексарско изказване не бях чувал. Чесно. Сашо Диков го гледа на 100 повторения от 100 различни камери и призна че няма засада <{POST_SNAPBACK}> Сашо Диков изкара полицаите виновни, че ги набиха феновете на Левски .. Диков е подлога от край време. Преди няколко години преди да се нарече 1:1, тогава беше достоверно. Плюеха се всички съдийски грешки, а не само във вреда на големите отбори Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Чуствам че темата скоро ще си замине....нямаш си напредства ся какво ми е в главата и бих го казал ама имам 60% уарн и преди 1 семдица ми махнаха Модератор Моде а и Dreamer е от Локото и няма да се смели ако почна да си изказвам мнението което би затворило темата...така че се въздържам като дойде мача ще се види!П.П.Абе да става каквото ще....Ние сме Комплексари?!?Ние сме фенове до гроб на най-стария отбор в България!С име на един от най-великите хора в Българската история!С престижни победи за който Локото може да мечтае!А вие с како може да се похвалите?С това че се водите от Кюстендил?Или с това че цветовете на екипите ви съвпадат с публиката-Черно и Бяло...да продължавам ли?Съжелявам ама това си е голата истина...Dreamer прави каквото сметнеш за добре ама това ми е мнението а и LOKOMOTIVcho започна спора....айде сигурно ще се видим след някой друг месец след като ми изтече наказанието... <{POST_SNAPBACK}> Еее много страх от тоя Dreamer бе Той може да е от Локо ама не значи, че слага warn само на жълтите, а просто гледа обктивно на нещата. Тва е първо. Второ: Още един път избиваш комплекс, че досега сте стояли в "Б" група и сте забравили к'во са евротурнири. Забравили сте к'во е шампионска титла. Искам да те попитам : ти самия виждал ли си най-великите мачове на Ботев? Виждал ли си им успехите? Само май си слушал от някой по-възрастен за тях. И в скоро време няма да видиш тези неща. Затова вас ви е яд. Защото се дразните, че Локо постига успехи, а Ботев не! И к'во е общото между екипа ни и публиката ни? Нима намекваш, че има цигани ? Еми ела на 1 мач и ако видиш 1 циганин те признавам (ама не на мач без вход, защото мангалите са навсякъде, където е безплатно). К'ви са тия митове и легенди дето ми разправяте. Другото което е: вие нямате ли черно на екипите си ? Айде с мир... П.П @veseo прав си до някъде, че Диков е подлога. Но не виждам какво отношение взима той в едно пловдивско дерби - нещо което не го интересува. Той си гледа шопите и не го боли за нас. Затова той може да вземе обективно решение за този мач без да е на ничия страна. Поправи ме ако греша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.