Jump to content
BulForum.com

Жребий за новото първенство на България

Botev1912

Recommended Posts

Koi zakupi pravata za Premier6ip taq godina? Dano ne sa pak BBT :(

Тва пък кво общо има с тая тема :confused :confused :confused

Сменили са съдията на Ботев-ЦСКА:

Реферите на мача Ботев (Пд) - ЦСКА почти сигурно няма да успеят да стигнат до Пловдив до началото на мача в 18,30 часа, научи Агенция Фокус. Цветан Георгиев и неговите асистенти Иван Вълчев и Венцислав Гаврилов буквално са "заклещени" около Пазарджик и не могат да продължат пътя си. Затова рефер на мача ще бъде пловдивчанинът Петър Стоянов. Асистенти ще бъдат Неделчо Чакъров и Илко Томов.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply
Moже ли да ти го набием в черно-белата ризка, оди стани машинописка....

Оха тва е изказване Ботев 1-2 ЦСКА засега.Само не започвайте пак да се заяждате за Ботев и локо защото доста теми(една от която моя)бяха изтрити и доста хора(един от който аз) получиха warn не се отклонявайте.ВИВА КАНАРИ!!!!

мамка му къв як мач става, а аз не мога да ида :cry

Само БОТЕВ :punk

Мачът е супер зле. Добре, че не отидох!!!! :laughing:

Мачът е супер зле. Добре, че не отидох!!!!  :laughing:

и кво му беше супер злето. 5 гола, нападателна игра...като се има предвид терена за родните стандарти беше много добре. малко кофти свърши ама :cry

малко кофти свърши ама :cry

Именно. Затова казах, че е зле. Абе, български селянии. Не ми ги хвалете.

Абе чорбейшъна ще ги видим с Ливърпул :) Бая се двуомях дали да съм за "българския" отбор, пълен с негри и треньор - сърбин, но поне сега знам :)

@emirates stadion - shut up, bitch

Литекс - Пирин 1922 0:2 и това ако не е изненада....Потресен съм направо :)

Литекс спряха да купуват мачове и станаха смешни :)

и кво му беше супер злето. 5 гола, нападателна игра...като се има предвид терена за родните стандарти беше много добре. малко кофти свърши ама :cry

Абе терена въобще не беше добре. Бях на мача и видях. Всички са лъзгаха през цялото време. Първите два гола станаха след лъзганици на защитници от Ботев. Иначе наистина стана много хубав мач. Чорбата незнам как удържа след гола на Муши. Само тоя Кокалов провали отбора първото полувреме. Първо играеше ляво крило. Обаче не направи нищо и почнаха да го псуват. След това Ясен го премести вдясно, обаче тогава агитката го подхвана и накрая го забиха в средата. Второто полувреме игра горе-долу обаче... :cry А след 3я и 4я гол всички млъкнаха.

Мамка му! Не заслужавахме да загубим с 4-1 :angry: второто полувреме ги скапахме :P ама тоя съдията някви измислени засади :angry1 не даде червен картон на тая руска к*урва(вратаря на ЦСКА) и после ми били шампиони :blink:

Мамка му! Не заслужавахме да загубим с 4-1  :angry: второто полувреме ги скапахме  :P ама тоя съдията някви измислени засади  :angry1 не даде червен картон на тая руска к*урва(вратаря на ЦСКА) и после ми били шампиони  :blink:

Верно не заслужавахме. Лилчо за малко да вкара гол на тоя смешния дулгокоско. Пък като се мамеше в средата на терена тоя смешния стана супер смях. Тряяше да го изгонат ама... И след тва колко бавеше топката мама му. Ама то като не вкарваш не може да биеш. Кокала изпусна сам срещу смешника, след тва едно воле хубаво направи, ма беше спасено. Костадинов изпусна един път, а Урумов като влезна имаше три положения макар и при 4-1. Като не вкарваш ще ти вкарват. Иначе имахме супер много положения и то само за едно полувреме.

А съдиите е нормално да подкрепят циганите. Ма той Ясен на третата засада си го напсува по нашенски и то в ухото.

Мамка му! Не заслужавахме да загубим с 4-1  :angry: второто полувреме ги скапахме  :P ама тоя съдията някви измислени засади  :angry1 не даде червен картон на тая руска к*урва(вратаря на ЦСКА) и после ми били шампиони  :blink:

Ми то без защита работата не става.Всяка атака на ЦСКА беше или гол,или опасност.Ако не се оправят отзад трудно ще се задържат в групата.

Ми то без защита работата не става.Всяка атака на ЦСКА беше или гол,или опасност.Ако не се оправят отзад трудно ще се задържат в групата.

Сигурно мислиш така щото мача се игра на тревна покривка в идеално състояние?Първите два гола се получиха точно заради терена.Ами случайно да видя пък колко ситуации имаше за нас? Лилчо рита топката и айде голово положение.И двете защити на моменти изглеждаха смешно и комично в моменти, но това се дължи на терена.Така, че не бързай да си даваш оценките от 1 мач и при това при такива условия....

абе през целия мач бяхме по-добри тъпите чорбари, мн. ме е яд!!! отзад кофти че трябва недко да играе ляв бек но веско мине бе наказан за тоя мач другия кръг ги почваме с недко в средата... иначе големите ни дупки за сега се очертават като атанас въргов и георги андонов ... явно само ясен не го вижда/въргов го налага защото е национал а георги заради брат му/ караматев е 100 пъти по-добър от въргов ... отпред муши игра като цяло добре стефчо също имаше добри отигравания... какалов като цяло според мен не игра зле но изпусна важно положение за 2:2 ... при 2:0 имаше чиста дуспа за ботев която съдията подмина ... като цяло съдийството беше под всякаква критика ... добре че бе коцето в центъра!!! видолов е най-добрия играч в българия на поста си!!! направи на няколко пъти халвотете и на цска смешни ... дори и прехваления мангал хидиует... съдията спеси червен картон на смешния вратар на цкса ... като цяло не заслужавахме загубата, момчетата играха добре мисля че като домакини повече загуби е напълно възможно да нямаме!

ай канариии!!!

Е за Жорето не съм съгласен, много добри пробиви правеше и докато не го изкараха се бореше здраво. За мен беше един от най-добрите в мача, заедно с Коцето.

абе през целия мач бяхме по-добри тъпите чорбари, мн. ме е яд!!!

Eeee чак толкова. Разбирам, че си от Ботев и аз съм от Ботев, но не можеш да говориш такива неща. Виж ако резултата беше 2:1 по-можеше. Наистина второто полувреме до към 75мин ги бяхме нагънали! После обаче си пролича липсата на качествени и опитни защитници, слабата физическа подготовка на Ботев и не особенно добрата форма на Лилчо.

отзад кофти че трябва недко да играе ляв бек но веско мине бе наказан за тоя мач другия кръг ги почваме с недко в средата... иначе големите ни дупки за сега се очертават като атанас въргов и георги андонов ... явно само ясен не го вижда/въргов го налага защото е национал а георги заради брат му/ караматев е 100 пъти по-добър от въргов ... отпред муши игра като цяло добре стефчо също имаше добри отигравания... какалов като цяло според мен не игра зле но изпусна важно положение за 2:2 ...

Ами наистина това с Недко беше много кофти, но като имаме само един ляв защитник.... :( А срещу ЦСКА щеше да е пълна лудост да се играе само с 3 в защита.

За Георги Андонов и аз не съм съгласен с теб. Последните два сезона той е основна фигура в отбора!!! Вчера просто нямаше ден. Въргов определено още не е готов за титуляр - пък и според мен той играе малко по-дефанзивно от Караматев.

А за Стефчо не вижда кво толкова те е впечатлило. На 19 беше талант и дори титуляр, а сега на 21 е резерва и като влезе не прави почти нищо. Ако е вярно тва дето се говори за пиенето му - тогава наистина си е чудо, че може още да бяга :laughing: :laughing: С тая игра Стефчо щеси остане посредствен играч.

А за Какалов как можеш да кажеш "не игра зле". Почва да се чудя дали сме гледали един и същи мач. Та тоя цяло първо полувреме нямаше правилно отиграване :excl: Не казвам, че е лош футболист, но определено вчера разочарова.

Заключение: С тази игра не ни чака весел сезон пак ще има много мъки и в последните кръгове ще се решава съдбата на отбора. Определено има какво да се подобрява. Най-важното е да вземем поне 7-8 точки от гостувания - ако го налрави ще останем в А група.

P.S. Забревих да похваля Дормуша. За мен той заедно с Коцето бяха най-добри от Ботев в този мач. :)

"...не особено добрата форма на Лилчо"-Че какво можеше той да направи при головете :confused Лилчо толкова пъти ни е спасявал(включително и в мача с цска когато хвана 2 дузпи)така че е несправедливо да го виним за загубата :angry1

георги андонов и този мач и срещу нафтекс за мен игра слабо ... прави някой друг пробив но е бавен в повечето случей... въргов една топка не може да спре или подаде... за стефчо не разочерова с играта ... а за пиене квото и да е то /алкохола прави гола, фаса прави паса/ какалов верно имаше не мн. добри отигравания и пропусна доста полужения но имаше и добри отигравания ... съгласен съм за муши добър мач направи и се бореше през целия мач... не съм съгласен че ще е лош сезона ако играем добре и терена е нормален в пловдив трудно ще ни бие някой друг ... защитата ни като цяло за мен е една от най-добрите в А група ... домакинов и митко пашев играят добре а и миневи не са слаби ... а и какалов не може да го обвиняваме много все пак той играе нападател но сега играе крило защото недко е бек и няма кой друг ...

ноториоус цска играха мн. зле за мен в началото 7 мин 2 гола и после 3 мин 2 гола тва им беше играта ... други опасности нямаше мн. мн.

бтв красимир кръстев е ляв бек но е контузен ... мисля

бтв някои може ли да ми даде линк към емблемата на ботев но да е голяма ...

"...не особено добрата форма на Лилчо"-Че какво можеше той да направи при головете :confused Лилчо толкова пъти ни е спасявал(включително и в мача с цска когато хвана 2 дузпи)така че е несправедливо да го виним за загубата :angry1

Не съм го обвинил в нищо. Но определено вчера беше далеч от големите си мачове!

защитата ни като цяло за мен е една от най-добрите в А група ... домакинов и митко пашев играят добре а и миневи не са слаби ... а и какалов не може да го обвиняваме много все пак той играе нападател но сега играе крило защото недко е бек и няма кой друг ...

Ооооо защитата е много далеч от истината няма кво да се лъжем. Но за тези пари толкоз. Млади момчета са може след 3-4 да станат едни от добри, но за момента определено не са. Погледни защитите на Левски, ЦСКА даже и на Локо и на Литекс - доста по-добри са от тази на Ботев и какво им се случва като играят срещу малко по-стойностен противник. С оглед на това нашта си е направо слабичка.

Какалов съм чувал, че е талантлив и, че има потенциал. В Ботев 100% ще му бъде даден шанс за изява, но вчера беше много зле. Най-добре ще е в следващите няколко мача да влиза като резерва докато се сработи с другите в отбора.

какалов не е лош за мен е мн. добро попълнение добре че се сългаси да дойде ... юнуша е на ботев все пак! а защитата ни нз какво не и харесваш домакинов за мен е мн. стабилен бих каза 1 от най-добрите защитници в бг!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...