stefan Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нещо до стотина лева искам, не държа да са затворени, въпреки, че е желателно, и да свирят много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 И аз се чудя какви слушалки да си взема на заплата. Ще ги ползвам основно с mp3 плеър, спрял съм се на тези. Търся нещо удобно, що годе здраво и качествено (до към 60-70лв). И да попитам, ще ми разрешат ли в магазина да ги пробвам първо Помагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 за затворени (обхващащи цялото ухо), официалният вносител за България е DYNACORD за тапи (изолиращи околния шум) най-хвалените в момента : http://www.shurestore.com/earphones/index.html#eseries Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Аз съм с едни филипс...за 25 лв от техномаркет.Покриват цялото ухо...като пластмасата им минава между ухото и главата...абе трябва да се сещате. НЕ дънят чак толкова много но са много добри като качество на звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Доколкото си спомням Динакорд са официални вносители (относно слушалките) само на AKG и Sennheiser. А иначе има много други фирми, произвеждащи качествени слушалки - и затворени, и полуотворени, и тапи, и др. Естествено, че Shure (горния линк) правят много добри неща, вкл. и слушалки, но за това си искат цената. Мисля, че за по-общи дейности, без особени претенции за линейност, могат да се намерят доста добри предложения в рамките на 30...60 лв. В долния ценови диапазон слагам и онези слушалки на Филипс, за които говори nakatak89 - моделите със сходно звучене са SBC HP 140, 200, 250 (с регулатор), 3386 и др. (имам всичките тези модели и го казвам от личен опит ). Ако се търси нещо малко по-качествено може да се вземат някои от най-евтините (затворени или полу отворени) модели на Sony (но не само с надпис Sony ), отново в този ценови диапазон. А ако се търси нещо по-претенциозно - трябва да се подготвиш с трицифрена сума. Каквото и да вземаш, тъй като на всички (дори и на "измислените" от 5 лв.) пише 20...20000 Hz, най-добре е да си занесеш един плеър с батерии и да ги чуеш на място - микрофон и слушалки не се купуват по каталог, освен ако не са някой класически модел, който вече се е наложил в практиката. В Метро определно няма да ти дадат да пробваш, но в Техномаркет Европа, Технополис или другаде може и да ти дадат да послушаш малко. Освен това гледай да са минимум 300...500 миливата, за да имаш аванс в мощността. П.П. И не се изкушавай за най-скъпите модели (освен ако не си спечелил от тотото ), защото това, което ще ти дадат в повече от един среден добър модел е в рамките на 20-40%, примерно, обаче цената им може да бъде с 1000% нагоре. Конкретен пример за това са отворения тип слушалки на AKG K1000 (долната снимка) - те по-скоро са малки говорителчета, закрепени с прагчета на разстояние от ушите ти и цената им гони 1000 лв. @NEO_DDT, пише....обикновено там където кабелът прави връзката (разклонението между двата канала) има едно удебеление - само дето буквичките са много малки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Сестра ми донесе едни слушалки Sony като беше в Щатите, каза че ги е купила за 20-30 долара, а слушалките са в една кутийка дето се навиват, за да не се прекъсват (тапички са щото тия с пластмасата ми развалят прическата ) та тия слушалки вадят перфектен звук, а и след 7-8 степен на тва дето съм ги включил не мога да издържам на силата Ама никъде не пише модел, пише само Sony и на слушанките и на кутийката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Ако предпочиташ тапи,взимай това жУотно! ~30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Тези горе-долу колко са ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Аз също си търся нещо удобно и мощно до 50-60лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 По-рано имах Kenwood за 45 лв. - за мен бяха добри. Сега имам Technics от Евромаркет за около 80 лв. и смятам, че са дори още по-добри. Първите, когато ги включех в компютъра - нямаше шум, докато с Technics чувам, шум ако нищо не свири и звукът е увеличен малко повече. Обясниха ми, че това е така, защото са по-чувствителни. Може би не са добри за компютър иначе звукът им е отличен! Добър бас и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 На мен ми хвалят това. Били супер за 5.1 игри и филми. Имат собствен усилвател, който може да захранва колони. Естествено имат и малко кусури, като например, че има какво още да се желае при възпроизвеждане на музика. Също така били доста тежички. Човекът, който ми ги препоръча, ги е взел от София преди година за 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Аз отскоро съм с тези , взех си ги от Tehnopolis за 24лв. и съм доволна засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 В Техномаркет Европа мисля че има евтин модел на Сенхайзер-затворен обем, неодимови магнити, 40мм мебрани хубави характеристики за 60 лева. Намират се и Панасоник(Техникс)-и за до 80 лева с подобни параметри като на Сенхайзера пак в Техномаркета. Най-добре отиваш на място и пробваш. П.П. Тези евтините модели с микрофон знаеш че стават само за украса, истинска музика не се слуша със евтиния за 20-ина лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ам тук много добри предложения дадохте ама можете ли да ми препоръчате и на мен нещо за около 20 лева.Не ми трябва кой знае какво да вади просто звук и да са от тея големите не тапи И съответно освен в Технополис и Метро къде другаде има магазин от където да си харесам нещо подбно Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Ам тук много добри предложения дадохте ама можете ли да ми препоръчате и на мен нещо за около 20 лева.Не ми трябва кой знае какво да вади просто звук и да са от тея големите не тапи И съответно освен в Технополис и Метро къде другаде има магазин от където да си харесам нещо подбно Моите са 22лв от технополиса до метрото.Покриват ушите и са много добри за тези пари и даже са с микрофон.Няма смисъл да ходиш другаде там има над 10вида до 20лв. Нещо до стотина лева искам, не държа да са затворени, въпреки, че е желателно, и да свирят много Апък ти ако искаш пак в технополиса видях слушалки 5.1 канала.Покриват целите уши и не се съмнявам че свирят яко.Бяха огромни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Добре утре ще ида до Технополис да разгледам.Аз микрофон си имам отделно и така ми е по-удобно .Трябват ми само слушалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Аз пък съм с едни Watson, много подобни на тези, от МЕТРО съм ги купувал преди около 2 години, дадоха ми да ги пробвам между другото.. Мисля, че около 30-40 лв струваха. Това са първите ми слушалки, които траят повече от 2-3 месеца без да им стане абсолютно нищо на кабела, още работят чудесно без да е прекъсва кабела никъде, макар че е доста тънък. Момчето там ми каза, че кабела бил специален някакъв, и наистина 2 г. вече без проблеми. Бас вадят доста добър, никакъв шум не чувам от компютъра на празен ход. Правил съм прости тестове и си вадят целия диапазон. Сега не ги виждам да ги има някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 27, 2005 Author Share Posted December 27, 2005 Аз пък съм с едни Watson, много подобни на тези,от МЕТРО съм ги купувал преди около 2 години, дадоха ми да ги пробвам между другото.. Мисля, че около 30-40 лв струваха. Това са първите ми слушалки, които траят повече от 2-3 месеца без да им стане абсолютно нищо на кабела, още работят чудесно без да е прекъсва кабела никъде, макар че е доста тънък. Момчето там ми каза, че кабела бил специален някакъв, и наистина 2 г. вече без проблеми. Бас вадят доста добър, никакъв шум не чувам от компютъра на празен ход. Правил съм прости тестове и си вадят целия диапазон. Сега не ги виждам да ги има някъде. Тия бяха супер, и аз имах такива, 25 лева май бяха, ама ги разцепих вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Ами ей сега се връщам от Метро и тамнямаше нищо интересно.Не се лъжете да търсите нещо там.Се такива от малките слушалки бяха или пък такива които немогат ти покрият ушите.В технополис пък нямаше къде си спра колата и затва ще ида утре да видим какво има Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Да използвам темата, че ни ми се пуска друга.... Имам въпрос за ГСМ слушалки. Възможно ли е да слушам радио с някакво хендсфрии дето си има вградено В НЕГО радио? Гсма ми няма радио тунер. Знаете ли къде продават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Да използвам темата, че ни ми се пуска друга.... Имам въпрос за ГСМ слушалки. Възможно ли е да слушам радио с някакво хендсфрии дето си има вградено В НЕГО радио? Гсма ми няма радио тунер. Знаете ли къде продават? Да!Повечето машинки са с вградена батерия,но има и такива,които черпят ток от телефона! Добре е да кажеш за какъв телефон ти трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Да!Повечето машинки са с вградена батерия,но има и такива,които черпят ток от телефона!Добре е да кажеш за какъв телефон ти трябва! Самсунг е300 http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=686 и от двата вида ме устройва, въпреки че от тела да черпи май е по-добре. Благодаря за отговора. Знаеш ли къде има и колко пари? Много искам да си купя подобно устройство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Самсунг е300http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=686 и от двата вида ме устройва, въпреки че от тела да черпи май е по-добре. Благодаря за отговора. Знаеш ли къде има и колко пари? Много искам да си купя подобно устройство Моето го купих от магазина(забравих му името),който се намира точно след магазина на Madoc на джумаята!Цената му беше около 30лв.(Siemens) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Я кажи какъв модел ти е, защото на мен там (а и по руски) ми казаха, че не съществува подобно нещо... Тъкмо се зарадвах, че ще си намеря каквото ми трябва. Тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Я кажи какъв модел ти е, защото на мен там (а и по руски) ми казаха, че не съществува подобно нещо... Тъкмо се зарадвах, че ще си намеря каквото ми трябва. Тъпо Моето беше марка noname и беше съвместимо с няколко модела на Сименс! Като си го купувах имаше за толкова много марки и модели... А тези по Руски уж знаят всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.