Rattlebrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ще си позволя една лека забележка към автора на темата и всички, които по време на концерта крещяха "Ozzy, Ozzy, Ozzy!". Концерта беше на Black Sabbath, не на Ozzy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 E освен Ozzy, Ozzy, ... крещяхме и Bill Ward, Bill Ward, Bill ... Fucking Ward , както и нещо от рода на педера** малко след изпълнението на шеки, там както се казваше Иначе за публиката съм съгласен. Направо ми напълни душата една жена, беше с гипсиран крак, а я мярнах към края да се подпира на едно бастунче, май през цялото време е стояла права. Невероятно! Както казваш ov3rm4n това са феновете и съм горд да се причисля към тях. Жалко, че след Ахат, нещо взеха да ми падат децибелите и врата почна да ми се схваща , нещо не съм във форма, добре че към края се пооправих малко . А и бутаницата в близост до сцената беше нетърпима по време на Black Sabbath и трябваше да се пооттегля малко, криво че станаха няколко батала в тая зона , но пък един приятел ми разправя една мноо яка история, в която той е бил действащо лице. Направо се размазахме да се хилим след концерта . Типично по нашенски, комплекса на опашката, дай да се бутаме и пререждаме, че ще свърши олиото, а като дойде нашия ред се оказва, че сме си забравили бутилките Пък и кво толкова, организацията си беше направо връхтът, като за СМЕ става . А и освен това май имаше повече от един вход за публиката на терена, а и от трибуните си излизаха накрая от отделни изходи. Немисля, че в случая СМЕ имат голяма вина за това, все пак стадиона е даденост и е трудно да се промени за концерта . Малко е иронично, но ако трябва да обобщя чувствата и впечатленията от концерта, ще цитирам Pink Floyd - Learning to Fly: Suspended animation, state of bliss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Kak da ne vikam Ozzy kato 4oveka padna na kolene pred nas !?!?! Dedeto ni haresa i dano doide i solovo. Ina4e v dopylnenie na predniq mi post 6e kaja samo - edna me4ta po malko..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Защото концерта беше на Sabbath, по дяволите, не на Ozzy! Защо не викахте тогава и Iomi? Защото не ви е паднал на колене? И аз не бих паднал пред публика, която още преди да си излезнал те умаловажава по такъв начин. Концерта беше як и Sabbath наистина не са Sabbath без Ozzy, ама т'ва не значи, че Ozzy = Sabbath. И то беше през цялото време, баси, не един или два пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И аз не бих паднал пред публика, която още преди да си излезнал те умаловажава по такъв начин. Той човека си знае, че напусне ли, край със Сабат, нищо че го умаловажават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Rattlebrain, стига са пиняви, всички знаем на кой е бил концерта. Обаче не само аз мога да си призная, че ако Ози не беше дошъл, нямаше да отида. Обичаме те, Татко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 edva li ima nqkoi koito da umalovajava muzikalniq genii na Iommi, no kato sceni4no povedenie toi e pylno darvo toq spor e dosta glupaf btw Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 ....edna me4ta po malko..... <{POST_SNAPBACK}> Живот и здраве като мине концерта на Пърпъл и аз отида ще кажа - 3 мечти по-малко! Металика беше 1-вата и най-съкровенната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 edva li ima nqkoi koito da umalovajava muzikalniq genii na Iommi, no kato sceni4no povedenie toi e pylno darvo toq spor e dosta glupaf btw <{POST_SNAPBACK}> Абе пич, ти чуваш ли се , сценичното поведение нито започва, нито свършва с това колко скачаш по сцената. Anthony Iommi си е невероятен и много добре си се държи на концертите, това че не подскача и че не прави евтини пинизи нищо не означава. Спорът е наистина глупав, за това си прав Кой какво вика си е негова работа А дали Black Sabbath започват или свършват с Ози няма да коментирам, но се радвам, че са отново заедно. Това е важно и че имахме щастието да ги видим в оригиналния състав . Какво повече?! може би да ги видим отново..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.