Jump to content
BulForum.com

Ozzy

ov3rm4n

Recommended Posts

Аз отивам! При закупуване на билет може да се вземе и билет за организиран транспорт с рейс - отиване и връщане - 8лв :punk

Мда, и аз отивам, само дето нз с какво ще се връщам. Като гледам няма толкова късни автобуси, а най-късния влак е в 23.00 май. КОето означава големо търчане до гарата ако концерта завърши в 22.30. А пък ако Ozzy & Co се забравят (дай боже) с бисовете мое и да не го хвана. Така че ако някой знае някакви организирани пътувания да казва!

Ами тук е мястото де - вижте се колко хора сте и се организирайте. Рейсове ли, коли ли, влакове ли... Аз ще ви чакам на стадиона направо :) Да си откачим главите кухи.

Не е много близо - 10 минути градски транспорт приблизително. Стадиона е в посока Илиенци. Директен градски транспорт в момента не се сещам. Най-добре наистина се координирайте и пътувайте на групичка.

Да придобиете представа:

http://bgmaps.com/map.asp?sid=b579c6898ad7...6&ObjectsGo.y=9

Линии на Софийския градски транспорт - като да е нарочно стадиона е отбелязан на тая карта :)

Май трамвай 12 е Ц.Г. -> Локомотив - Виж тук маршрута на трамвая

Някой шоп да каже със сигурност.

И аз съм там! След Megadeth не знам как ще ми се стори дядо Ози, но знам че пак ще си изкъртя главата :D Иначе ние с един приятел и баща му (!!! :P ) сме с кола, та не съм се и интересувал за организация. А и преди да разбера за Megadeth как щяха да се наредят нещата (отидох с кола пак), питах на информацията на Централна гара за последния влак от София за насам - 22:00ч.

И ко ся? Няма да има среща пред стадиона?!? Браво бе...

Ами може и да има ;) , само че като знам обикновено какво количество хора се събират, трудно ще се намерим warez-джиите :(

Концерта беше доволен :) Black Sabbath са си Black Sabbath. Като изключим скимтенето на Звезди от Ахат в началото и малко поосрания звук на Black Label Society всичко беше 6+ :) То звука си беше добре де, просто близо до сцената винаги изглежда зле. Доволен съм. А и колко калабалък беше...мамата си трака, ей :) Колко ли хора са били?

Концерта беше доволен :) Black Sabbath са си Black Sabbath. Като изключим скимтенето на Звезди от Ахат в началото и малко поосрания звук на Black Label Society всичко беше 6+ :) То звука си беше добре де, просто близо до сцената винаги изглежда зле. Доволен съм. А и колко калабалък беше...мамата си трака, ей :) Колко ли хора са били?

Не знам просто какво не ти харесва на Ахат....ама всеки с интересите си. Според мен концертът беше брутален, с изключение на Black Label Society...ееее тия момчета просто..... :wir Много ме е яд, че не пяха Sabbath Bloody Sabbath, ама го преживях де. Малко публика имаше по мое скромно мнение, но иначе overall-а на "мероприятието" е много добър :punk

Аз не съм фен на Метъла ама като го видях тоя великия Ози и се изплаших и бях на врачка да ми леят кършум(става въпрос в един клип) Тоя пич ако мясаше на човек аз съм президент на БГ

Аз не съм фен на Метъла ама като го видях тоя великия Ози и се изплаших и бях на врачка да ми леят кършум(става въпрос в един клип) Тоя пич ако мясаше на човек аз съм президент на БГ

Много ми е интересно какъв фен си на Метъла, след като не си виждал Ози, но това е мое мнение - нищо лично! ;)

Сигурно концерта е бил як!? Не можах да отида, но за Дийп Пърпъл живот и здраве ще направя всичко възможно да отида!

sandman, концерта беше як. Сабът са си легенди, каквото и да правят все ще са си такива. Пък и свириха само хитове (както на всеки нормален концерт де...), които са ги издигнали на върха. А и дядо Ози бая се постара де. И преди това се е старал :) Сигурно преди турнето е преминал интензивен половингодишен фитнес курс, диети и тем подобни :) Беше в добра форма, поотслабнал, подскачаше, правеше шоу. А и само като подскочиш и като видиш че няма празно място на терена от хора ти изпълва сърцето...толкова метали на едно място не бях виждал :)

А за Deep Purple някой да знае някакви подробности, в какъв състав ще са, цени на билети, място в Каварна?

koncerta be6e lud,lud lud!!!!!neverpqtno sabitie,neveroqtno izkarvane,neveroqtni hora!!!!!!!zaslujava6e si vseki lev koito e daden-BE6E nezabravimo prejivqvane i nepovtorima ve4er!!!!koito ne be6e tam e izpusnal MNOOOGO

Oooooooooooooooooooh na batkoooo

ne moa da si 6avna vraty. mnoooo divo. izkyrtihme sa na koncerta. sabbath sa velikiii. edinstvenoto typo ne6to bqha sheki and the bloody boys ama gi iztraqh 20min :)

golqma ludnica.... koito ne e do6yl e iztarval mnogo ama mnooooooooogo

Ама Шеки и бла-бла ли били тия, аз така и нарезбрах кви са :P , но все пак не са най-кофти подгряващата група дето бях чувал, в личната ми класация си остават непоклатими лидери монстър магнет :bgrin: . Останалото беше велико :punk

Aхат си ги обичам, нещо винаги ми трепва като чуя Каракоча :P . Заки ....... ммммм :rolleyes: .

А Black Sabbath ги чакам 7 години :punk беше трогателно :cry

ШШШШШШШШ

Май не са главокъсащи тия старци, а? А?! Ааа-ааа!

Единствено организацията беше пълен кенеф, мамка им и локомотивци. Как на такъв концерт при 12-15 000 човека чакащи отвън ще отвориш само един вход?!? Имаха късмет, че беше през седмицата концерта и много хора не можаха да дойдат - иначе ако се бяха изсипали 30 000 щеше да има втори Хейзъл. Баси тъпанарите. А на СМЕ да им е обеца на ухото - такива концерти не се правят през седмицата, 15 000 дойдоха в четвъртък, а ако беше в събота?!?! Мааалиииии страх ме е да си представя.

А публиката ме накефи повече от групата ебаси. Имаше дядовци над 40-50 години, имаше бащи със синовете си, имаше трима-четирима с костюми и вратовръзки - явно от офиса направо на концерта, имаше хора в инвалидни колички и дори един сляп. Ей това са великите групи. Ей това са вечните имена в музиката. Всичко друго ряпа да рупа!

Карамане, тип такъв - да беше случайно на концерта?! Случайно един субект на крачка зад мен изключително много мязаше на теб :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...