sandman Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Търся си видео карта ама да е нещо по-мощничко. И на разумна цена! Нещо подобно! Ако не точно тази нещо от този род. Едва ли някой ще има такова нещо, но все пак това ми е надеждата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Хубаво търсиш, а виж цената ! Карта подобна може да се докара, ама кой ще я купи на тая цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Ами ако е до 100лв. аз бих си купил! Защото всичко ми е вградено по дъното и друг начин за ъпгрейд на видеото няма освен с PCI. Нямам пари за ново дъно и т.н. и за това бих прежалил 100лв. Даже и на GeForce4 MX 440 64MB съм доволен само да е на PCI. Ама проблема е, че не мога да си поръчам от сайта, защото нямам банкова сметка, а и не ги схващам много тея хави с И-нет пазаруването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами ако е до 100лв. аз бих си купил! Защото всичко ми е вградено по дъното и друг начин за ъпгрейд на видеото няма освен с PCI. Нямам пари за ново дъно и т.н. и за това бих прежалил 100лв. Даже и на GeForce4 MX 440 64MB съм доволен само да е на PCI. Ама проблема е, че не мога да си поръчам от сайта, защото нямам банкова сметка, а и не ги схващам много тея хави с И-нет пазаруването. <{POST_SNAPBACK}> по добре помисли да ъпгреднеш първо дъното: вземи си с вградено видео и с AGP и после можеш да си вземеш за много по-малко пари карта на AGP отколкото сега на PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Ами ако е до 100лв. аз бих си купил! Защото всичко ми е вградено по дъното и друг начин за ъпгрейд на видеото няма освен с PCI. Нямам пари за ново дъно и т.н. и за това бих прежалил 100лв. Даже и на GeForce4 MX 440 64MB съм доволен само да е на PCI. Ама проблема е, че не мога да си поръчам от сайта, защото нямам банкова сметка, а и не ги схващам много тея хави с И-нет пазаруването. <{POST_SNAPBACK}> преди 2 години и нещо имах сащия проблем и се набутах за едно ати 32 мб алл ин лондер PCI кам 150 кинта.няма смисал.супер зле е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.