itanium Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Купувам изрязана видеокарта за марково ПЦ Компак, или такава която да става за такова ПЦ. Пращайте ми ПМ с конкретни оферти " Марка Видеокарта" и цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Каква ти трябва PCI или AGP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Каква ти трябва PCI или AGP? <{POST_SNAPBACK}> Получих ти ПМ-то значи тарся Карта AGP да е с 3D ускорител и по възможност да е 32MB или ако е възможно и повече. Съжалявам, че не съм се доуточнил в първия си пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Купувам изрязана видеокарта за марково ПЦ Компак, или такава която да става за такова ПЦ. Пращайте ми ПМ с конкретни оферти " Марка Видеокарта" и цена. <{POST_SNAPBACK}> няма да намериш. по-добре се хващай за ъглошлайфа и действай. така ще стане по-лесно. имаш съвсем малко ламарини да изрежеш. имам карта изрязана 4 MB. иначе нормална лесно ще си намериш 16 / 32 / 64 МБ. Например имам GeForce 256 / 32 MB / 128-bit, също GeForce 2 MX 400 / 64 MB / 128-bit / TV-Out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Offtopic: аз имах същия проблем с един IBM и като фанах ъглошлайфа всичко стана перфектно дет се вика по-хубаво от ново така че ако ти трябва добро видео ти препоръчвам да се заемеш с рязане иначе много трудно ще намериш такова видео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 ami zna4i moga da ti prepra4am da probva6 s ati radeon7000 64mb.az sam s dell gx 150 i sam s takava.varzal sam ia s mi6i opa6ki no si raboti bezupre4no!!!ako sam pomognal 6te se radvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ами на тия марковите значи може да се сложи GF-2 като кръцнем кутията няма проблеми със напрежението така ли да го разбирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ами на тия марковите значи може да се сложи GF-2 като кръцнем кутията няма проблеми със напрежението така ли да го разбирам <{POST_SNAPBACK}> точно така. всяка джифорс двойка би трябвало да си работи на AGP2x и AGP4x. твоето AGP сигурно е едно от двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Съжалявам за подвеждащата информация, компщтъра бил IBM не мой и са ми дали грешна информация, трябваше да отида да го видя за да остановя тази малка подробност Благодаря ви за съветите, така и не разбрах обаче къде точно трябва да се изреже тази карта, защото ако е нещо по самата платка е рисковано и по-добре да го направи специалист, за да не прекъсна някоя пътечка , затова ако някой има готова такава и я продава да драсне някое друго редче със цена и инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Съжалявам за подвеждащата информация, компщтъра бил IBM не мой и са ми дали грешна информация, трябваше да отида да го видя за да остановя тази малка подробност Благодаря ви за съветите, така и не разбрах обаче къде точно трябва да се изреже тази карта, защото ако е нещо по самата платка е рисковано и по-добре да го направи специалист, за да не прекъсна някоя пътечка , затова ако някой има готова такава и я продава да драсне някое друго редче със цена и инфо <{POST_SNAPBACK}> няма да режеш платката фе режеш ламаринката на кутията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 няма да режеш платката фережеш ламаринката на кутията <{POST_SNAPBACK}> да или махаш желязото на картата, малко ще се клати ама да не ти пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 az pi6a ama niama koi da 4ete ATI RADEON 7OOO VLIZA BEZ DA REJE6 NI6TO.KARTATA E 64 MB S TV OUT.AZ SAM S TAKAVA NA MOIA JX 150.PROBLEMA E SAMO 4E E HVANATA S MI6I OPA6KI NO TOVA VAOB6TE NE PRE4I.ETO I LINK DA VIDI6 SAMATA KARTA:My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.