Jump to content
BulForum.com

Buy: Video карта - изрязана

Recommended Posts

Купувам изрязана видеокарта за марково ПЦ Компак, или такава която да става за такова ПЦ. Пращайте ми ПМ с конкретни оферти " Марка Видеокарта" и цена.

Каква ти трябва PCI или AGP?

Получих ти ПМ-то значи тарся Карта AGP да е с 3D ускорител и по възможност да е 32MB или ако е възможно и повече. Съжалявам, че не съм се доуточнил в първия си пост.

Купувам изрязана видеокарта за марково ПЦ Компак, или такава която да става за такова ПЦ. Пращайте ми ПМ с конкретни оферти " Марка Видеокарта" и цена.

няма да намериш. по-добре се хващай за ъглошлайфа и действай. така ще стане по-лесно. имаш съвсем малко ламарини да изрежеш.

имам карта изрязана 4 MB.

иначе нормална лесно ще си намериш 16 / 32 / 64 МБ. Например имам GeForce 256 / 32 MB / 128-bit, също GeForce 2 MX 400 / 64 MB / 128-bit / TV-Out.

Offtopic: аз имах същия проблем с един IBM и като фанах ъглошлайфа всичко стана перфектно дет се вика по-хубаво от ново така че ако ти трябва добро видео ти препоръчвам да се заемеш с рязане иначе много трудно ще намериш такова видео :(

ами на тия марковите значи може да се сложи GF-2 като кръцнем кутията няма проблеми със напрежението така ли да го разбирам

ами на тия марковите значи може да се сложи GF-2 като кръцнем кутията няма проблеми със напрежението така ли да го разбирам

точно така. всяка джифорс двойка би трябвало да си работи на AGP2x и AGP4x. твоето AGP сигурно е едно от двете.

Съжалявам за подвеждащата информация, компщтъра бил IBM :bgrin: не мой и са ми дали грешна информация, трябваше да отида да го видя за да остановя тази малка подробност :laughing: Благодаря ви за съветите, така и не разбрах обаче къде точно трябва да се изреже тази карта, защото ако е нещо по самата платка е рисковано и по-добре да го направи специалист, за да не прекъсна някоя пътечка :), затова ако някой има готова такава и я продава да драсне някое друго редче със цена и инфо

Съжалявам за подвеждащата информация, компщтъра бил IBM  :bgrin: не мой и са ми дали грешна информация, трябваше да отида да го видя за да остановя тази малка подробност  :laughing: Благодаря ви за съветите, така и не разбрах обаче къде точно трябва да се изреже тази карта, защото ако е нещо по самата платка е рисковано и по-добре да го направи специалист, за да не прекъсна някоя пътечка :), затова ако някой има готова такава и я продава да драсне някое друго редче със цена и инфо

няма да режеш платката фе

режеш ламаринката на кутията

няма да режеш платката фе

режеш ламаринката на кутията

да или махаш желязото на картата, малко ще се клати ама да не ти пука :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...