Lord_Gudo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Предлагам работа в интернет зала Заплащането е 180 лв като първия месец има депозит от 1/2 заплата. График: 2 дневни 2 нощми 2 почивни дни Смените са по 10 часа залата НЕ Е денонощна работи се от 8:00 - 18:00 и 18:00 - 04:00 понякога се налага да се остане до 05:00. Залата не е голяма за сега не е много посещаема. На централно място е но няма да казвам къде е то. Нужни познания и умения: - Работа с принтер и скенер - Запис на Видео Дискове (VCD) и обикновенни дискове (Audio & Data) - Комуникативност и лоялност ако някои си помисли ще може да взима пари без позволение въобще да не се занимава да ми пише !!! - Работа в мрежа (file sharing) Предимства: - Работа с KAIOWAS shell - Познания за предпазване от вируси - работа в зала преди Задължително са нужни 18 години навършени !!! ЗА СЕГА ТЪРСЕНЕТО НЕ Е ОФИЦИАЛНО ТАКА ЧЕ И ДА ДОЙДЕТЕ НА МЯСТОТО НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ НИКАКВО ПРЕДИМСТВО НАЙ-МНОГО ДА НЕ БЪДЕТЕ ДОПУСНАТИ НА ИНТЕРВЮ !!! За записване за интервю изпратете e-mail на lord_gudo@abv.bg с пълни данни какво сте учили или какво учите на колко години сте, какви познания имате в сферата на компютрите и на кои от горните изисквания и предимства отговаряте. До няколко дни одобрените ще бъдат повикани за интервю в удобно и за двете страни време !!! EDIT: забравих да спомена, че има и осигуровки, но за половин работен ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 С удоволствие бих се явил на интервюто,но лятото съм извън Пловдив.Иначе работата ми допада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аз съм съгласен да се явя за интервю.Имам стаж.Работил съм и преди като администратор в ::Neo.Ако се интересуваш от мен кажи как да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 Ще изчакам още няколко дни и после ще дам всичките данни на по-горна истанция да реши кои ще участват в интервюто за всички одобрени ще получат е-маил. И ще бъдат поканени на интервю в което ще се проверат познанията им. Edit: 23.06.2005 - По желание на собственика на залата се търсят момичета за тази работа ако имате приятелка която да си има понятие от компютри да може да принтира и да записва обикновенни и аудио CD-та моля кажете й. Ако не се намери момиче до една седмица ще се вземе момче ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 писах ти за мен ако се откаже от Girls съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Временно е назначен човек на шефа така че търсенето се преустановява ако изникне друго място ще пиша отново и ще имам предвид хората изпратили ми меил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.