loty_toty Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Mojete li da mi kajete magazin v pld ot kadeto moga da si kupq palki za barabani i ako moje da mi kajete kolko struvat ob6to vzeto 4e si nqmam i gram ideq a se zaribih i iskam da si zema palki za drums Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 искаш палки за барабани?а барабани имаш ли си???продават се палки във всички магазини за музикални инструменти.Има и не много качествени,които са около 15 лева,че дори и по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 искаш палки за барабани?а барабани имаш ли си???продават се палки във всички магазини за музикални инструменти.Има и не много качествени,които са около 15 лева,че дори и по-малко. <{POST_SNAPBACK}> Ami nemam o6te drums no sega se zaribqvam tuk A moje6 li da keje6 nqkav magazin za6toto az se se6tam nqkoi drug mazazin ama ne moga da otida v magazin za roqli naprimer i da gi pitam za palki Vse pak mersi za kratkoto info, ako znae6 ne6to kazvai pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 до ДСК на Заимов има такъв магазин,а Иван Вазов също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 а вместо drums не можеш ли да напишеш барабани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 отдолу на партийния дом има музикален магазин Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 По принцип палки има, както беше казано, във всички музикални магазини - под Партийния дом, на Ген.Заимов-до кукления театър, но ако искаш качествени ще трябва да скокнеш до София. А иначе като цена почват от 5-6лв. до към 20лв. Аз лично ти препоръчвам тези! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted June 22, 2005 Author Share Posted June 22, 2005 а вместо drums не можеш ли да напишеш барабани? <{POST_SNAPBACK}> pove4e me kefi drums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Аз свиря със палки Zildjian и мога да кажа, че са ми много удобни - добра дължина и са учудващо леки. Също така мога да кажа и много добри думи за здравината им - бая бой са изяли, и се държат мъжката! Не знам само колко струват такива, защото са ми подарък, но са много качествени. Иначе магазини: Под партийния дом Като тръгнеш от джумаята към енергото - в дясно се пада магазина Спирката преди тунела (откъм тримонциум), тръгваш по уличката вдясно, която минава покрай едно пазарче и отива към аджисана, в дясно се пада един музикален магазин, малко по-навътре. Това са магазините, които знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Мисля,че има и за по 3 кинта ама са боклуци.Един приятел има една чанта такива,се чупени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loty_toty Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 mersi mom4eta, nqkoi den 6te napravim edin batle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.