sohm Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Интересува ме всичко свързано с играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Имам познати чужденци, които доста се зарибяваха по нея. Всички, които я пробваха бяха много доволни. Ако харесваш космически изгъзици, няма да останеш разочарован. Купуваш си кораб и започваш с транспортни поръчки, после контрабанда, почваш да лепиш ъпгрейди по кораба си, щитове, двигатели, лазери, не знам си какво. Абе, предполагам е много хубаво. Не познавам, човек дето я е пробвал и не е останал доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 играта е много зарибена ама и на нея трябва да се плаща:/ ако някой знае някоя далавера за да не се плаща да казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Играта наистина е много зарибена и вече може да се плаща с Time Card (което е код, след което въвеждане получавате определено игрово време) която може да баде закупена от Официалния Български сайт на играта. Има цели 2 Български клана (корпорации) и още много Българи изван тях. Играта е перфектно решение за хора с ограничено свободно време за игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 играта е много зарибена ама и на нея трябва да се плаща:/ ако някой знае някоя далавера за да не се плаща да казва Далаверата е следната ..... Master Card Аз не виждам друг вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Далаверата е следната ..... Master Card Аз не виждам друг вариант далавера има. Плащаш си за първия месец (или първите 3 в зависимост колко време отделяш за игра), и след това с изкараните пари в играта си купуваш ваучер за играта (посредством официалния форум). П.П. а плащането за този/тези месеци може да стане и от БГ сайта на играта или ако познавате някой по стар играч на Еве. П.П.П. за 1 месец трудно може да се изкарат пари за ваучер ... един фр бласка средно по кам 6-7 4аса на ден и за 10-20 милиона не му стигнаха парите, но пък сега за 3 часа игра прави 20милиона (средно 150 мил струва ваучер за 1 месец) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Сега свалям клиента и смятам да пробвам 14 дневния trial период. Жалко, че няма бг мирър във фен сайта на играта, но и от вън я тегля много добре. Имам приятели, които я играят и са много доволни...дано и на мен ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 А преди да започнеш да играеш, колко парички е самата игра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Майче таксата на месец е около 25лв или нещо такова. http://www.eve-bg.com/index.php?act=order 26лв на месец. Иначе си има free trial, който само трябва да свалиш от сайта на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Е добре де, а не трябва ли да си купиш самата игра или просто си сваляш клиента, плащаш ваучер и почваш да бичиш ? пп. свалям фрий траяъл клиента Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 http://www.eve-bg.com/forum/viewtopic.php?t=191 Здравей и добре дошъл! Изтегляш си играта и си правиш пробен, безплатен акаунт от тук:http://eve-bg.com/index.php?act=access Играеш 14 дни и ако решиш да продължиш можеш да го направиш с ваучер. Логваш се в сайта на www.eve-online.com , отиваш на Subscription Details и избираш Extend. После избираш вариант ETC (EVE Time Code) и въвеждаш ваучера. Играта ще ти покаже до кога ти е платен и валиден акаунта. Ако пресрочиш това време нищо не губиш. Когато решиш отново същата процедура и продължаваш от там където си прекъснал. Успех! Но това е от 2006та вече и сега не са в долари цените. Предполагам принципа е същия- просто купуваш ваучер и продължаваш. Питай във форумите там ако искаш. Аз тези дни като се видя с един приятел ще го питам лично. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВАУЧЕРИ support@eve-bg.com ICQ: 268536178 Може и да работи още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Свалих клиента. Ще поразцъкам и ако ми харесва ще си взема ваучер. едит: Писах на съпорт icq-то, но още никой не е отговорил Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 ваучер винаги може да се намери от някой българин в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Играта е зарибявка. Още ли може да се купи ваучер с ingame пари ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 Да, може. И не е нужно да купуваш играта. 130млн. някакви пари в играта са равни на 1месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Да, може. И не е нужно да купуваш играта. 130млн. някакви пари в играта са равни на 1месец. по зарибявка е 300-330 мил за 3 месеца п.п. особенно към 1-2 през ноща тогава са тънките 3 месечни Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Знам ли, аз съм още на туториала и е малко объркващо, но съм зарибен и ще видим . Играта наистина изглежда зарибяваща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 5 часа игра и съм на последните стъпки на туториала. играта има супер много аспекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Аз съм на тази част от туториъла където трябва да събера 200 велднезнам какво си, за да активирам gate-а, но всеки астероид ми дава по 0.1. Естествено се отказах да миньорствам 1000млн астероида. Как го мина това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Аз съм на тази част от туториъла където трябва да събера 200 велднезнам какво си, за да активирам gate-а, но всеки астероид ми дава по 0.1. Естествено се отказах да миньорствам 1000млн астероида. Как го мина това? На мен с 2 астероида и ми се напълни каргото. единия ми даде ~50 а другия над 900 В момента съм на пазара в Академията и купувам/продавам. Искам да попитам erick_johnson, как да разбера кои стоки се намират на моята станция и какво е това "4 turns, 5 turns и тн.", когато купуваш нещо. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 На мен с 2 астероида и ми се напълни каргото. единия ми даде ~50 а другия над 900 В момента съм на пазара в Академията и купувам/продавам.Искам да попитам erick_johnson, как да разбера кои стоки се намират на моята станция и какво е това "4 turns, 5 turns и тн.", когато купуваш нещо. Мерси предварително. на "стоката" като и дадеш десен бутон имаш опция за "view market" или нещо от сорта ... след като ти отвори прозореца можеш да си подредиш по разстояние ... като най близкото ти е Station, а най-далечното ти е X jump само че трябва да проверяваш стока по стока, а това за turns нещо не мога да те разбера каде си го видял ... п.п. в Eve има канал Bulgaria, каквото и да питате ще ви отговорят, а ако сте решили сериозно да цакате ще ви дадем (корпа в който съм аз) права за пловдивския канал там сме само познати и пловдивчани Link to comment Share on other sites More sharing options...
OkiSan Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 А стига бе! От година и половина е играя и не знаех, че има пловдивски канал. Я прати канала на Segonetin в играта. А - ето Ви линк какви награди е спечелила EVE-online в последно време: http://www.eve-online.com/community/awards.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Да подновя една стара тема,но гледам хвалят се различни ммо и игри и тн. Но истината е само една Еве-онлайн е наи-добрата като графика отборна игра,да отнема реално време да се развиеш и тн но и това я прави по ценна,тма наистина има какво да научиш и какво да загубиш и няма имба предмети и тн,кеф в най чистия му вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.