Jump to content
BulForum.com

Форума се отваря от всякъде

Lord_Gudo

Recommended Posts

много сте зле,чесно...

все едно тук сте се събрали цвета на нацията,че да не искате юзъри от другаде.

тва,че сте абонати на евроком не ви прави с коефициент на интелигентност 130 бе,за тва замисляли ли сте се?

я по спокойно.Ти пък да не си най големия че ни държиш сметка?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
много сте зле,чесно...

все едно тук сте се събрали цвета на нацията,че да не искате юзъри от другаде.

тва,че сте абонати на евроком не ви прави с коефициент на интелигентност 130 бе,за тва замисляли ли сте се?

Ами не сме най-перфектните тука, но защо трябва да бъде форума на цяла България, а не само за Пловдив. Има си достатъчно форуми из нета. Защо и този трябва да става като тях. Не ми се вярва, че ще има голям наплив тука, защото няма какво да предложи. Но ако торента заработи благодарение на хората от вън, тука може да стане пълна манджа. И на никой няма да му пречи просто да се регистрира, за да си попсува на спокойствие и да си ходи. Ще се наблъска със разни софиянци, които не обичат много пловдивчаните (а те са много) и колкото за простотията, защо да не я изтърсят. Тъкмо си е спокойничко сега тука. Защо трябва да се разваля спокойствието.

Не ми се вярва, че ще има голям наплив тука, защото няма какво да предложи

тва ми напомня на нещо...представи си,че иванчо отива да си купи хляб.в същият момент петърчо вижда как иванчо подава парите на продавачката в хлебарницата и получава хляб в замяна.иванчо излиза от хлебарницата,а петърчо го посреща

"ванчо,кво е тва,което си си купил бре?"

"на теб на кво ти прилича,петърчо"

"ми на хляб бе ванчо"

"МИ КАТ ЗНАЕШ ЩО ПИТАШ БЕ,ГОВЕДО МАЛУМНО"

та и с теб така-хем знаеш,че тук не е раят на форумните пространства,където всеки е модератор и администратор,хем пак се вайкате,че щяли да се навъдят некомпетентни юзъри.

та кои ще се юрне да се регистрира във форума на уарез ру подяволите????

и тва за софянците и пловдивчаните-гет риил.

бтв-за тракъра винаги може да се направи един отделен форум,ако толкова ви притеснява,че ще има наплив от хора,изгарящи от желание да смучат чрез нашият uber1337&бърз ъплоуд

А защо не?

И между другото тоя виц е много зле преработен.

това е от приказката за хитър петър, който е натоварил дърва в колата

и ситуацията е същата. Само че без говедо накрая, което ме навежда на мисълта че е лична обида. ;) Пък и аз ти обясних съвсем спокойно моята предценка за това, ти пак нападаш.

според мен е супер да се вижда от където и да е. Според мен няма да има такива юзери където ги изкарахте, защото тук модераторите и админите нямат нищо общо с другите форуми, и едва ли даже ще има регнати от чужди ИП-та. Притеснения не може да имаме. :lol:

И между другото тоя виц е много зле преработен.

не е виц,просто брат ми ме режеше по подобен начин,когато бях малък и задавах безсмислени въпроси.

бтв-не нападам и не обиждам никого/не и в тази тема,пък дори и да се опитам да го направя,винаги се намира кои да ми изтрие мнението/-специфичен начин на изказ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...