Jump to content
BulForum.com

Форума се отваря от всякъде

Lord_Gudo

Recommended Posts

От няколко дни Форума се отваря от всякъде един приятел от Варно го отваря аз където съм на LanGame в залата където работя също си го чета и пиша ... хората на БТК също. Та въпроса е с каква цел се прави това ? :confused Да не би ЕК да са започнали да доставят нет на цяла България ;) :D :P

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
От няколко дни Форума се отваря от всякъде един приятел от Варно го отваря аз където съм на LanGame в залата където работя също си го чета и пиша ... хората на БТК също. Та въпроса е с каква цел се прави това ? :confused  Да не би ЕК да са започнали да доставят нет на цяла България  ;)  :D  :P

Е можем само да се надяваме, че много хора няма да разберат за него ;) , иначе представи си какво ще е на срещите :P :)

Да, но ще има и повече мадами (може би) ^^

Иначе според мен идеята съкс. Но все пак - това е доста добре направен форум и се опасявам, че ще стане ДОСТА популярен, тоест претъпкан...

нищо против. дано има наплив на по-свежи хора, че ми омръзна от черногледи самоубийци.

Аз също съм против, защото в момента тук може да се каже, че сме все 'наши хора'. Потрябва ти някой наживо - хоп и си при него. Като дойдат много нови хора форума ще се 'замърси', както става със всички много посещавани такива. Според мен си беше готина тази изолация и бих искал да се запази.

Преди време пак беше станало така и имаше голям наплив ... регваха се хора от много места и доста от членовете на HadwareBG бяха се регистрирали. Също така имаше красавци които осраха доста теми и си получиха заслужения бан :)

Според мен няма да е никак приятно някой от Визио примерно да гледа , "шпионира" :) какво става в нашия форум.Да не би аз да мога да гледам какво става при тях :angry:

Твърдо съм против това нещо!!Неискам и този форум да заприлича на всички останали :sick :sick

Аз също съм против.Представете си какво ще настане.Може би анархия сред новите users.Мисля че на нашите админи им отне много време да ни възпитат как да "постим" в този форум,а представете си наплива от noobs,безразборните глупави,лишени от всякакъв смисъл теми.Нашият форум си е добре с наще users.We don`t need them all!

То пък като че ли някой е умрял за нашия форум. :) Какво може да им предложи на другите? Нито има кой знае какъв интерфейс, нито може да се сваля от него. За сега надявам се че локалните са си оше такива и ще си останат. В дата.бг и хардуер има доста какво да се вземе от тях, за това и там има доста регистрирани. Пък при нас, нали ние си го знаем пък и си е от време оно, според мен за това все още някои пишат тук, пък и си е наше. И има каква полза да се извлече от него. Инфо за локалните сайтове, торенти, Р2Р, Request-и....

аз пък искам да се вижда от целия свят, за да може ако съм другаде да си влизам спокойно тук. Изобщо не ми пука кой щял да се регне.

Според мен ако може да се направи да се вижда от всякъде обаче само потребители на ЕК и ГигаШит да могат да се рег-ват ще е идеално и примерно те ако са на друго място да могат да се лог-ват и да пишат, но не и нови членове !!!

Според мен ако може да се направи да се вижда от всякъде обаче само потребители на ЕК и ГигаШит да могат да се рег-ват ще е идеално и примерно те ако са на друго място да могат да се лог-ват и да пишат, но не и нови членове !!!

Това бих казал е идеалното решение!!Обаче ми се струва че скоро пак няма де се вижда форумта от други юсери!! :punk

Ще се види, но сега даже пробвах да вляза в DC++ от LanGame и стана само не мога да свалям от Gufef Bastun4o и останалите от компанията им :) но от други user-и се сваля стабилно.

ot ve4e okolo mesec zabeliazvam kak si4ki novi potrebiteli si pi6at ei taka bez da mislat bez da tursat i kvoto im padne nit 4etata pinned temite nit ni6to nai nakraia s opasiavam da ne zaprili4a na data.bg forumite 4e prosto kato gi 4eta i s kusam ot qad kvi prostotii s pisali tiq hora...

а,нас някой пита ли ни кво искаме и кво не :confused

Ти си от малцинството и нямаш право на глас ;) , както каза скорпиончо може да има наплив на нови индивидки, така че мъжката половина е пряко заинтересована :P :)

Ние сме без право на глас ... все пак нито ти нито аз хостваме форума така, че не решаваме ние ... пък може това да е заради проверките които правят напоследък из града за сървъри и други глупости ...

ЕДИТ: умрял някой за жени във форума к'во ще ги правите цял ден ще се заяждате ли или пък ще зарибяте като в ИРЦ дай пик къде живееш ко го чешеш и такива простотии ?

Всеки е прав за себе си разбирам ви напълно защо не искате външни хора. Аз съм към лан гейм и съм доволна, че виждам форума и то само заради една определена игра. Хората, които ме познават знаят коя ;) иначе доста интересни неща се научават тук. И още нещо не правя четки, но форума е готин :rolleyes: :punk :punk . Със здраве :D

Да да :)

За Японците се отварят , ама всичко е на японски :) ( пробвал съм от ЛанГаме )

За форума като цяло , това е тъпо.

Tоку що един приятел на LanGame пробва и става! :angry1 SuX :angry1 :angry: :confused

Ае сикана !!!! :angry1 и торента се вижда от Langame! :angry1

e ne!

Тъкмо ще има по-голяма посещаемост, че хептен замря . :)

То май за това се вижда и форума. Нали препратката към форума в торента води до този. Така е като не сийдвате и не лийчвате, така ни се пада сега.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...