Jasper Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Хуваб скенер? от къде? колко пари? предложения ? благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Какво те интересува повече качество, брой операции които може да прави устройството или цена. Сигурно ще кажеш и трите ако е устройството е само скенер съм виждал за 110лв без ДДС ако обаче е и принтер и скенер по-скъпо ще излезе защото кажи речи от тези двете става автоматично копир или ксерокс и това определено ще ти иска повече. Марките какво да ти кажа просто в България има различни марки, но не всички примерно има Hewlett Packard, Xerox, Toshiba. Сигурно няма да ги намериш всичките в един магазин и за това трябва да търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Да, всичко зависи от изискванията ти. Преди време аз си взех един MEDION от firmajiq за около 70 лв, USB 2.0/2400x1200 dpi/сканира и негативи/позитиви. Аз лично много съм доволен от него, вади доста добро качество, нямам проблеми с драйвера му, не е чак толкова бавен. Марката е немска. Та ако не ти се дават сума пари за марков скенер заради самата марка, питай firmajiq дали има още бройки от тоя. Ако искаш мога да кача някъде нещо сканирано с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Избери си модел от страницата на EPSON. Не се доверявай на 3 в 1 защото означава І.посредствено сканиране ІІ. лошо принтиране и ІІІ че си набутан. П.С. Ако все пак си вземеш Хюлет Пакард най-добре го изхвърли още като излезеш от магазина, защото после ще има доста постове "Защо скенера ми ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Според мен първо трябва да определиш с колко пари разполагаш. Погледни например тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Избери си модел от страницата на EPSON. Не се доверявай на 3 в 1 защото означава І.посредствено сканиране ІІ. лошо принтиране и ІІІ че си набутан. П.С. Ако все пак си вземеш Хюлет Пакард най-добре го изхвърли още като излезеш от магазина, защото после ще има доста постове "Защо скенера ми ..." <{POST_SNAPBACK}> Ами длъжен съм да пиша няма как просто моя скенер е Hewlett Packard и работи перфектно нямам проблеми с драйверите. Много добър скенер според мен. edit:ето ти примерни цени http://www.cmm.bg/cgi-bin/most/pricelist.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 az sam s HP 3v1 -PRINTER SKENER i KOPIR neveroqten e !!! 160 ili 179 v mislq 4e be6e !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Действително HP 13хх series (3in1) е добър вариант за домашно ползване и малък офис. Важното е на теб за какво точно ти трябва. Иначе аз имам HP 1315 (3in1) и ми върши чудесна работа. Цена - около 180 лв с ДДС в Метро. Едит: Всичко това при положение, че нямаш принтер, или имаш, но не ти стига мястото и за скенер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.