Raging Fire Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 не е от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Инсталирах си аз играта сложих си крака сложих и другия файл и акто стартирам играта започва променя резолюцията и ме изкарва на декстопа . Сега се сещам , че не сам инсталирал Гайм спай аркаде или нещо таквоа дали е от него ? Какво ти е видеото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Какво ти е видеото? 6600 128 mb 128 bit Noname TV out леко клокнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 6600 128 mb 128 bit Noname TV out леко клокнато не знам,би трбвало да тръгва без проблем аз съм с х1600 про и ми върви с всичко на макс... и на теб би трябвало да ти е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Как да направя сървър с ботове и да играем от два компа свързани директно? Сървър правя, но как да пусна ботове. Айде помагайте спешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.