Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2 - RELOADED

veseo

Recommended Posts

Гусин Смит, защо така? Няма никви проблеми вече не знам колко пъти цъкам в сървъра и нищо му няма. Това си е ината български (хихихи).

Снощи пак се пробвах да сложа пач-а и играта пак се пре**а, следвах всичко от линк-а който си дал е уви, изтрих я и не смятам да я дърпам (пак), докато не се появи работещ пач :bgrin: ...

Дори ЕА ни съветват да си продължим със старата версия :( , но какво ти говоря ти сам знаеш... :)

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Прочетох всички мнения за играта,обаче пак не успях да я подкарам online.Single player ми върви без никакъв проблем.Линка който е даден за nocd-то не ми се отваря.

Ако някой играе в server кадето постоянно има хора ще съм му много благодарен ако ми каже IP и кратко обяснени как се инсталира patch 1.02 или какъвто patch е нужен за конкретния сървър

thanks предварително

• 1 month later...
а има ли няква опция за ботове като предишните части

Сингълплеър :devil

а има ли няква опция за ботове като предишните части

abe ako slojish toq mod COOP 4 em shte si igraesh s botove em kartite she sa s maximalnoto razshirenie demek sus sichki letishta i tem podobni obache toq mod mnogo crash-va a v infoto pishe che ako slojish patch 1.3 ili tam kakto se vodi demek posledniq izobshto nemojesh da vleznesh v igrata!!!

• 2 weeks later...

Свалих новия адд-он за БФ2 обаче не мога да променя директорията в която да го инстал.И сега ми иска 3 ГБ а аз имам на С-то към 1.А и аз не искам да го инсталл на С-то...Някой който го е инстал може ли да хелпне?

emi men kat vlezna napravo me izfarlq ot igrata stranno 6to???????? moze6 bi 6toto kartata mi ne potdarze pixel shader po visok ot 1.1 po sa6tata pre4ian nemoga da igraq i Black nad white 2......nqkoi da ima nqkvi idei:P

Единствената идея в случая е да си купиш нова видео карта.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

След като инсталирах експанжъна като стартирам играта премигва монитора/сменя разделителните способности/ и ме изхвърля. Махнах експанжъна и се оказа, че и оригинала се е сбъгясал. Някой ако е имал подобен проблем да пише как го е отстранил please, че не ми се преинсталирва наново, ако пак ще е напразно.

• 1 month later...
Незнам за вас, ама аз съм с ГеФорсе 4 и ми дажа един 4ерен екран и ме изхжарля.

Видях 4е има някъв крак за играта за гефорсе 4 ама нз кво да го правя някой да помогне плс :)

и мен това ме интересува... :Щ

• 3 months later...

Някой да е играл новите експенжъни-Euro force и Armored fury?Има ли кракнати сървъри за тях.Аз сега ги свалям, ако някой вече ги е играл, да сподели плз.

• 3 months later...
тая игра като я гледам е multiplay ориентирана ... или? т.е. има ли смисъл да я свалям, ако ми се играе 1st-person-shooter

Battlefiled поредицата е за мулти предимно или за сингъл,ако сикаш само да поцъкаш нещо.

Ако искаш сюжет и мисии - препоръчвам Call Of Duty и Medal Of Honor поредиците. :)

тая игра като я гледам е multiplay ориентирана ... или? т.е. има ли смисъл да я свалям, ако ми се играе 1st-person-shooter

играй безплатното копие на BF2- WarRock.

• 3 weeks later...

Инсталирах си аз играта сложих си крака сложих и другия файл и акто стартирам играта започва променя резолюцията и ме изкарва на декстопа . Сега се сещам , че не сам инсталирал Гайм спай аркаде или нещо таквоа дали е от него ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...