evil_smith Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Гусин Смит, защо така? Няма никви проблеми вече не знам колко пъти цъкам в сървъра и нищо му няма. Това си е ината български (хихихи). <{POST_SNAPBACK}> Снощи пак се пробвах да сложа пач-а и играта пак се пре**а, следвах всичко от линк-а който си дал е уви, изтрих я и не смятам да я дърпам (пак), докато не се появи работещ пач ... Дори ЕА ни съветват да си продължим със старата версия , но какво ти говоря ти сам знаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Хохохохо тея от ЕА ги вадят пачовете като бонбонки от бонбониера Има го вече новия пач, за който всички мечтаете http://www.3dgamers.com/dlselect/games/bat..._v_102.exe.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Хохохохо тея от ЕА ги вадят пачовете като бонбонки от бонбониера Има го вече новия пач, за който всички мечтаете <{POST_SNAPBACK}> Линк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Линк... <{POST_SNAPBACK}> a sq vob6te ima li nqkav balgarski sarvar v koito moge da se igraee?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Как са играе тва чудо уе майна.Нищо не схващам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 neznam za vas ama tui kato niama BG serveri a e mnogo qka igrata si kupih originalen serien nomer ot ebay i naistina vaf golemite 64 serveri i tiq uj nekakvi deto sa po 128 e prosto mele mnogo qka igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
newworldorder Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Прочетох всички мнения за играта,обаче пак не успях да я подкарам online.Single player ми върви без никакъв проблем.Линка който е даден за nocd-то не ми се отваря. Ако някой играе в server кадето постоянно има хора ще съм му много благодарен ако ми каже IP и кратко обяснени как се инсталира patch 1.02 или какъвто patch е нужен за конкретния сървър thanks предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 а има ли няква опция за ботове като предишните части Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 а има ли няква опция за ботове като предишните части Сингълплеър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 а има ли няква опция за ботове като предишните части abe ako slojish toq mod COOP 4 em shte si igraesh s botove em kartite she sa s maximalnoto razshirenie demek sus sichki letishta i tem podobni obache toq mod mnogo crash-va a v infoto pishe che ako slojish patch 1.3 ili tam kakto se vodi demek posledniq izobshto nemojesh da vleznesh v igrata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 emi men kat vlezna napravo me izfarlq ot igrata stranno 6to???????? moze6 bi 6toto kartata mi ne potdarze pixel shader po visok ot 1.1 po sa6tata pre4ian nemoga da igraq i Black nad white 2......nqkoi da ima nqkvi idei:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Свалих новия адд-он за БФ2 обаче не мога да променя директорията в която да го инстал.И сега ми иска 3 ГБ а аз имам на С-то към 1.А и аз не искам да го инсталл на С-то...Някой който го е инстал може ли да хелпне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 emi men kat vlezna napravo me izfarlq ot igrata stranno 6to???????? moze6 bi 6toto kartata mi ne potdarze pixel shader po visok ot 1.1 po sa6tata pre4ian nemoga da igraq i Black nad white 2......nqkoi da ima nqkvi idei:P Единствената идея в случая е да си купиш нова видео карта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Айде бе момчета никой ли не е инсталирал адд-он-а в хард различен от С: ??? Помогнете плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Ми ако си инсталирал първата в C: какво толкова се чудиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
denzo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Някой може ли да ми намери крак за Special Forces Търсих, но не намерих нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 След като инсталирах експанжъна като стартирам играта премигва монитора/сменя разделителните способности/ и ме изхвърля. Махнах експанжъна и се оказа, че и оригинала се е сбъгясал. Някой ако е имал подобен проблем да пише как го е отстранил please, че не ми се преинсталирва наново, ако пак ще е напразно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Незнам за вас, ама аз съм с ГеФорсе 4 и ми дажа един 4ерен екран и ме изхжарля. Видях 4е има някъв крак за играта за гефорсе 4 ама нз кво да го правя някой да помогне плс Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Незнам за вас, ама аз съм с ГеФорсе 4 и ми дажа един 4ерен екран и ме изхжарля.Видях 4е има някъв крак за играта за гефорсе 4 ама нз кво да го правя някой да помогне плс и мен това ме интересува... :Щ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Някой да е играл новите експенжъни-Euro force и Armored fury?Има ли кракнати сървъри за тях.Аз сега ги свалям, ако някой вече ги е играл, да сподели плз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 тая игра като я гледам е multiplay ориентирана ... или? т.е. има ли смисъл да я свалям, ако ми се играе 1st-person-shooter Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Абсолютно никакъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 тая игра като я гледам е multiplay ориентирана ... или? т.е. има ли смисъл да я свалям, ако ми се играе 1st-person-shooter Battlefiled поредицата е за мулти предимно или за сингъл,ако сикаш само да поцъкаш нещо. Ако искаш сюжет и мисии - препоръчвам Call Of Duty и Medal Of Honor поредиците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 тая игра като я гледам е multiplay ориентирана ... или? т.е. има ли смисъл да я свалям, ако ми се играе 1st-person-shooter играй безплатното копие на BF2- WarRock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Инсталирах си аз играта сложих си крака сложих и другия файл и акто стартирам играта започва променя резолюцията и ме изкарва на декстопа . Сега се сещам , че не сам инсталирал Гайм спай аркаде или нещо таквоа дали е от него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.