Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2 - RELOADED

veseo

Recommended Posts

Axa...karti mifki...s r9550 40-50 freima na medium na 1024x768...rqdko pada do 29, koeto e minimuma. Taka 4e tezi s takava karta...umeren klok i svqsni driveri i shte q igraqt bez griji.

Tova za kartata go spomenah, poneje si spomnqm, 4e v na4aloto na temata imashe oplakvash se s takava karta.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply
Axa...karti mifki...s r9550 40-50 freima na medium na 1024x768...rqdko pada do 29, koeto e minimuma. Taka 4e tezi s takava karta...umeren klok i svqsni driveri i shte q igraqt bez griji.

Нали? :) И аз съм с нея ми повече от доволен съм! :music

imam edin problem.kato startiram igrata mi dava 4eren ekran i sled malko izliza

Тва е ако видеокартата ти не е сред поддържаните.Поне при мен беше така.

mi tq e geforse2 mx 440  64mb

Мда.Заради това е.Твойта карта няма Pixel shader 1.4 и затова неможе да тръгне.Всъщност твойта карта няма никаква Pixel shader подръжка.Бях чел че можеш да я подкараш със софтуеарно симолиране ама ще играеш с 2-3 FPS.

imam edin problem.kato startiram igrata mi dava 4eren ekran i sled malko izliza

А при мен даже е и по-лошо ..... пускам я дава ми черен екран и след няколко секунди ми се рестартира компа :confused Аз покривиам минималните ..... Видеокартата ми е в списъка с подържаните демек ГИГАБЪТЕ Радеон 9200 128/128 Аре моля ви се много ми се играе играта .... айде ако някой е имал същия проблем да каже как го е оправил :D

А при мен даже е и по-лошо ..... пускам я дава ми черен екран и след няколко секунди ми се рестартира компа  :confused  Аз покривиам минималните ..... Видеокартата ми е в списъка с подържаните демек ГИГАБЪТЕ Радеон 9200 128/128 Аре моля ви се много ми се играе играта .... айде ако някой е имал същия проблем да каже как го е оправил  :D

Radeon 9200 се поддържа,но трябва да се направи един малък фикс.Трябва да превключиш AGP Rate от 8X на 4Х и ще ти тръгне.Макар,че по принцип трябва да ти стига зареждането до интрото и като го изгледаш да те изхвърли.Така че дори и така няма гаранция,че ще ти тръгне.За този проблем при 9200 бях чел в интернет и незнам дали със сигурност работи :)

Radeon 9200 се поддържа,но трябва да се направи един малък фикс.Трябва да превключиш AGP Rate от 8X на 4Х и ще ти тръгне.Макар,че по принцип трябва да ти стига зареждането до интрото и като го изгледаш да те изхвърли.Така че дори и така няма гаранция,че ще ти тръгне.За този проблем при 9200 бях чел в интернет и незнам дали със сигурност работи  :)

Тъпа раота ..... Забравих да ви кажа , че дъното ми не подържа 8х , така че аз в момента съм си на 4х ......... и в момента ми ресва компа преди дори да е почнало интрото .... :cry Аз и да клокна процесорчто пак няма да помогне ...... картата пак нищо няма да стане най-много да клокна с няколко процента :sayjin ТЪПА РАОТА ...... айде ако някой знае как се оправя това да казва БЛАГОДАРЯ ИСКРЕННО ПРЕДВАРИТЕЛНО :excl:

Клокване не може да помогне при такива моменти, щото проблема не е в бързината на картата, а нещо друго

АААААААААААхахахахахахахахахаха :lol: наиш ли ...... клокнах си картата 10% qdroto i 10% ram-a ..... тъъъ пускам БФ2 ката и ми изкарва , че играта имал некъв проблем и искала преинсталлл ..... и пак рес тъъъ после нищезапали :laughing: след около 5 мин. го пуснах и тръгна ама ..... а ве тъпа раота ... даже незнам дали си паза инсталиционните , защото харда ми е 40 гб :laughing:

АААААААААААхахахахахахахахахаха  :lol:  наиш ли ...... клокнах си картата 10% qdroto i 10% ram-a ..... тъъъ пускам БФ2 ката и ми изкарва , че играта имал некъв проблем и искала преинсталлл ..... и пак рес тъъъ после нищезапали  :laughing:  след около 5 мин. го пуснах и тръгна ама ..... а ве тъпа раота ... даже незнам дали си паза инсталиционните , защото харда ми е 40 гб  :laughing:

аре стига глупости, заради клок не може да тръгне, ако не е тръгвала преди. Клока е да ти върви с повече фпс, ти с него не правиш картата да поддържа повече неща

Явно не си ме разбрал правилно .... исках д кажа , че играта НЕ ми е тръгнала , а че КОМПА е тръгнал след кратка почивка :laughing: както и да е .... незнам кво повече да права ...... тъпа раота мй няма да са играе тая игра

100 % съм сигурен, че проблема е софтуерен, пробвай с други драйвъри или преинстал на уиндоуса

Снощи го преинсталирах и сега ми иска реинсталл на играта ... МАЙ ... а бе дава ми някъв проблем и като цъкна ок и ми ресва компа :lol: Дривери ми пробвах с новия каталист ама е много бугав ... и сега съм си с омегата ...

Абе къде мога да си намеря по-нова версия за да играя в сървъра?

Или проблема не е във версията?

Edit:за един и същ говорим.10x :punk

Погледни тук е обяснено как да инсталираш играта така, че да можеш да играеш в сървъра (ако говирм за един и същи сървър де): http://www.man1a.com/ipb/index.php?showtopic=5314

Докато не върнат стария сървър няма да играя. :)

Гусин Смит, защо така? Няма никви проблеми вече не знам колко пъти цъкам в сървъра и нищо му няма. Това си е ината български (хихихи).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...