basten Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Axa...karti mifki...s r9550 40-50 freima na medium na 1024x768...rqdko pada do 29, koeto e minimuma. Taka 4e tezi s takava karta...umeren klok i svqsni driveri i shte q igraqt bez griji. Tova za kartata go spomenah, poneje si spomnqm, 4e v na4aloto na temata imashe oplakvash se s takava karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Axa...karti mifki...s r9550 40-50 freima na medium na 1024x768...rqdko pada do 29, koeto e minimuma. Taka 4e tezi s takava karta...umeren klok i svqsni driveri i shte q igraqt bez griji. <{POST_SNAPBACK}> Нали? И аз съм с нея ми повече от доволен съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Трябва да видите на ASUS V9999GT как върви)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Трябва да видите на ASUS V9999GT как върви)) <{POST_SNAPBACK}> Споко, всеки ден виждаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Някой да каже дали се конектва към сървъра на мания или проблема е в моя телевизор. Успокойх се Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Някой да каже дали се конектва към сървъра на мания или проблема е в моя телевизор. <{POST_SNAPBACK}> Не е в твоя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 imam edin problem.kato startiram igrata mi dava 4eren ekran i sled malko izliza Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 imam edin problem.kato startiram igrata mi dava 4eren ekran i sled malko izliza <{POST_SNAPBACK}> Тва е ако видеокартата ти не е сред поддържаните.Поне при мен беше така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 mi tq e geforse2 mx 440 64mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 mi tq e geforse2 mx 440 64mb <{POST_SNAPBACK}> Мда.Заради това е.Твойта карта няма Pixel shader 1.4 и затова неможе да тръгне.Всъщност твойта карта няма никаква Pixel shader подръжка.Бях чел че можеш да я подкараш със софтуеарно симолиране ама ще играеш с 2-3 FPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 imam edin problem.kato startiram igrata mi dava 4eren ekran i sled malko izliza <{POST_SNAPBACK}> А при мен даже е и по-лошо ..... пускам я дава ми черен екран и след няколко секунди ми се рестартира компа Аз покривиам минималните ..... Видеокартата ми е в списъка с подържаните демек ГИГАБЪТЕ Радеон 9200 128/128 Аре моля ви се много ми се играе играта .... айде ако някой е имал същия проблем да каже как го е оправил Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Айде пак друга версия ... мамицата им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 А при мен даже е и по-лошо ..... пускам я дава ми черен екран и след няколко секунди ми се рестартира компа Аз покривиам минималните ..... Видеокартата ми е в списъка с подържаните демек ГИГАБЪТЕ Радеон 9200 128/128 Аре моля ви се много ми се играе играта .... айде ако някой е имал същия проблем да каже как го е оправил <{POST_SNAPBACK}> Radeon 9200 се поддържа,но трябва да се направи един малък фикс.Трябва да превключиш AGP Rate от 8X на 4Х и ще ти тръгне.Макар,че по принцип трябва да ти стига зареждането до интрото и като го изгледаш да те изхвърли.Така че дори и така няма гаранция,че ще ти тръгне.За този проблем при 9200 бях чел в интернет и незнам дали със сигурност работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Radeon 9200 се поддържа,но трябва да се направи един малък фикс.Трябва да превключиш AGP Rate от 8X на 4Х и ще ти тръгне.Макар,че по принцип трябва да ти стига зареждането до интрото и като го изгледаш да те изхвърли.Така че дори и така няма гаранция,че ще ти тръгне.За този проблем при 9200 бях чел в интернет и незнам дали със сигурност работи <{POST_SNAPBACK}> Тъпа раота ..... Забравих да ви кажа , че дъното ми не подържа 8х , така че аз в момента съм си на 4х ......... и в момента ми ресва компа преди дори да е почнало интрото .... Аз и да клокна процесорчто пак няма да помогне ...... картата пак нищо няма да стане най-много да клокна с няколко процента ТЪПА РАОТА ...... айде ако някой знае как се оправя това да казва БЛАГОДАРЯ ИСКРЕННО ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Клокване не може да помогне при такива моменти, щото проблема не е в бързината на картата, а нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Клокване не може да помогне при такива моменти, щото проблема не е в бързината на картата, а нещо друго <{POST_SNAPBACK}> АААААААААААхахахахахахахахахаха наиш ли ...... клокнах си картата 10% qdroto i 10% ram-a ..... тъъъ пускам БФ2 ката и ми изкарва , че играта имал некъв проблем и искала преинсталлл ..... и пак рес тъъъ после нищезапали след около 5 мин. го пуснах и тръгна ама ..... а ве тъпа раота ... даже незнам дали си паза инсталиционните , защото харда ми е 40 гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 АААААААААААхахахахахахахахахаха наиш ли ...... клокнах си картата 10% qdroto i 10% ram-a ..... тъъъ пускам БФ2 ката и ми изкарва , че играта имал некъв проблем и искала преинсталлл ..... и пак рес тъъъ после нищезапали след около 5 мин. го пуснах и тръгна ама ..... а ве тъпа раота ... даже незнам дали си паза инсталиционните , защото харда ми е 40 гб <{POST_SNAPBACK}> аре стига глупости, заради клок не може да тръгне, ако не е тръгвала преди. Клока е да ти върви с повече фпс, ти с него не правиш картата да поддържа повече неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Явно не си ме разбрал правилно .... исках д кажа , че играта НЕ ми е тръгнала , а че КОМПА е тръгнал след кратка почивка както и да е .... незнам кво повече да права ...... тъпа раота мй няма да са играе тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 100 % съм сигурен, че проблема е софтуерен, пробвай с други драйвъри или преинстал на уиндоуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 100 % съм сигурен, че проблема е софтуерен, пробвай с други драйвъри или преинстал на уиндоуса <{POST_SNAPBACK}> Снощи го преинсталирах и сега ми иска реинсталл на играта ... МАЙ ... а бе дава ми някъв проблем и като цъкна ок и ми ресва компа Дривери ми пробвах с новия каталист ама е много бугав ... и сега съм си с омегата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Естествено че ще ти иска реинстал на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Абе къде мога да си намеря по-нова версия за да играя в сървъра? Или проблема не е във версията? Edit:за един и същ говорим.10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Погледни тук е обяснено как да инсталираш играта така, че да можеш да играеш в сървъра (ако говирм за един и същи сървър де): http://www.man1a.com/ipb/index.php?showtopic=5314 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Погледни тук е обяснено как да инсталираш играта така, че да можеш да играеш в сървъра (ако говирм за един и същи сървър де): http://www.man1a.com/ipb/index.php?showtopic=5314 <{POST_SNAPBACK}> Докато не върнат стария сървър няма да играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Гусин Смит, защо така? Няма никви проблеми вече не знам колко пъти цъкам в сървъра и нищо му няма. Това си е ината български (хихихи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.