Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2 - RELOADED

veseo

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply
Тук през целия ден има хора и правим страхотни игри: IP: 213.240.241.231 Порта си е този по подразбиране:) Заповядайте:)

Днес бях там голямо меле става. :)

btw абе на вас играта с колко fps ви върви горе долу?

Порта е стандартен и няма нищо общо с това за сд кий. Дърпаш това: http://gamez.com.tw:8084/gamez/Battlefield...eygen-ViTALiTY/

, генерираш ключ с него (препоръчвам ти да вземеш някъде 10-ия генериран) и след това отиваш в папка Support в папката на играта, там има файл на име Batlefield_Code стартираш го и сменяш сд кия. При мен се получи веднага. Имай в предвид, че може да се наложи да пробваш до към 2-3-4 ключа, докато уцелиш:)

Порта е 16567

Порта е стандартен и няма нищо общо с това за сд кий. Дърпаш това: http://gamez.com.tw:8084/gamez/Battlefield...eygen-ViTALiTY/

, генерираш ключ с него (препоръчвам ти да вземеш някъде 10-ия генериран) и след това отиваш в папка Support в папката на играта, там има файл на име Batlefield_Code стартираш го и сменяш сд кия. При мен се получи веднага. Имай в предвид, че може да се наложи да пробваш до към 2-3-4 ключа, докато уцелиш:)

ari da mi kage6 stadartniq port 6toto bez da iskam go iztrix

:)

Излезе пач 1.01 на играта. След като го сложих играта се стартира и показва черен екран и след това ме изхвърля в уиндоус. Някой друг да има такъв проблем???

Излезе пач 1.01 на играта. След като го сложих играта се стартира и показва черен екран и след това ме изхвърля в уиндоус. Някой друг да има такъв проблем???

За първи път чувам, ама аз и ще играя без него за сега.

ПС petst много добре играеш браво,браво :)

Еми проблема е че не можеш да играеш без него. Изглежда е сложен на сървъра на man1a и ми дава, че съм със стара версия на играта:(

Еми проблема е че не можеш да играеш без него. Изглежда е сложен на сървъра на man1a и ми дава, че съм със стара версия на играта:(

Така ли? И от кога това? :( :angry: Аз вчера играх и всичко беше супер. :angry:

Едит: Наистина :cry и каква трябва да е версията?

И дайте линк от къде да го дръпнем. :)

Ами те май върнаха старото положение на сървъра, обаче сега се появи друг проблем и той е от сървъра. Колкото и различни сд кийове да вкарваш все казва, че се използват вече:(

Ами те май върнаха старото положение на сървъра, обаче сега се появи друг проблем и той е от сървъра. Колкото и различни сд кийове да вкарваш все казва, че се използват вече:(

Нннне дръпни си това цъкни 20тина пъти и слагай този кей става.

А как да си махна пач-а???? С реинстал? Щото трябва пак да дърпам играта :(

Ечи пача не можеш да го махнеш. Трябва да махаш играта:( За да се свържеш към сървъра натискаш бутона Connect to IP. Тоя кий генератор го знам отдавна. С него ставаше в началото преди да сложат на срвъра новия пач и да върнат старото положение ;)

Е това да го беше казал преди да сложа пача :angry1

а бе преди малко си я качих игрицата .... тъъъъъъъаааа инсталнах я , сериали , цракове сичко ОК ... ама пускам играта .. дава ми черен екран и след няколко секунди компа са ресва ?!? Защо така ... иначе минималните изисквания УЖ ги покривам 1.8 ГХЗ Целерон , 512 МБ ДДР 333МХЗ , Радеон 9200 128/128 :cry :angry1 :confused :angry: :tongue :woot :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...