petst Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Тук през целия ден има хора и правим страхотни игри: IP: 213.240.241.231 Порта си е този по подразбиране Заповядайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Тук през целия ден има хора и правим страхотни игри: IP: 213.240.241.231 Порта си е този по подразбиране Заповядайте <{POST_SNAPBACK}> Днес бях там голямо меле става. btw абе на вас играта с колко fps ви върви горе долу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Тук през целия ден има хора и правим страхотни игри: IP: 213.240.241.231 Порта си е този по подразбиране Заповядайте <{POST_SNAPBACK}> napi6i porta 4e pri men iska cd-key Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Порта е стандартен и няма нищо общо с това за сд кий. Дърпаш това: http://gamez.com.tw:8084/gamez/Battlefield...eygen-ViTALiTY/ , генерираш ключ с него (препоръчвам ти да вземеш някъде 10-ия генериран) и след това отиваш в папка Support в папката на играта, там има файл на име Batlefield_Code стартираш го и сменяш сд кия. При мен се получи веднага. Имай в предвид, че може да се наложи да пробваш до към 2-3-4 ключа, докато уцелиш Порта е 16567 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Порта е стандартен и няма нищо общо с това за сд кий. Дърпаш това: http://gamez.com.tw:8084/gamez/Battlefield...eygen-ViTALiTY/, генерираш ключ с него (препоръчвам ти да вземеш някъде 10-ия генериран) и след това отиваш в папка Support в папката на играта, там има файл на име Batlefield_Code стартираш го и сменяш сд кия. При мен се получи веднага. Имай в предвид, че може да се наложи да пробваш до към 2-3-4 ключа, докато уцелиш <{POST_SNAPBACK}> ari da mi kage6 stadartniq port 6toto bez da iskam go iztrix Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Излезе пач 1.01 на играта. След като го сложих играта се стартира и показва черен екран и след това ме изхвърля в уиндоус. Някой друг да има такъв проблем??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Излезе пач 1.01 на играта. След като го сложих играта се стартира и показва черен екран и след това ме изхвърля в уиндоус. Някой друг да има такъв проблем??? <{POST_SNAPBACK}> За първи път чувам, ама аз и ще играя без него за сега. ПС petst много добре играеш браво,браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Еми проблема е че не можеш да играеш без него. Изглежда е сложен на сървъра на man1a и ми дава, че съм със стара версия на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Еми проблема е че не можеш да играеш без него. Изглежда е сложен на сървъра на man1a и ми дава, че съм със стара версия на играта <{POST_SNAPBACK}> Така ли? И от кога това? Аз вчера играх и всичко беше супер. Едит: Наистина и каква трябва да е версията? И дайте линк от къде да го дръпнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeR_MeISteR| Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 iskam da pitam dali 6te mi varvi na AMD 1.75MHz,256 ddr,geforce 64mb dali ima izob6to smisal da si q svalqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ето линк: http://www.pcmania.bg/go.php?id=2145 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ето линк: http://www.pcmania.bg/go.php?id=2145 <{POST_SNAPBACK}> И при мен абсолютно същия проблем. Може би пача е дефектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами те май върнаха старото положение на сървъра, обаче сега се появи друг проблем и той е от сървъра. Колкото и различни сд кийове да вкарваш все казва, че се използват вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами те май върнаха старото положение на сървъра, обаче сега се появи друг проблем и той е от сървъра. Колкото и различни сд кийове да вкарваш все казва, че се използват вече <{POST_SNAPBACK}> Нннне дръпни си това цъкни 20тина пъти и слагай този кей става. А как да си махна пач-а???? С реинстал? Щото трябва пак да дърпам играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 mom4eta otk ade da se connect-na kam tozi server .nikade ne namiram opcia sam da pi6e servera koito sikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 mom4eta otk ade da se connect-na kam tozi server .nikade ne namiram opcia sam da pi6e servera koito sikam <{POST_SNAPBACK}> С IP-то 213.240.241.231 то ти си пише Connect to IP като цъкнеш на мултиплеиър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ечи пача не можеш да го махнеш. Трябва да махаш играта За да се свържеш към сървъра натискаш бутона Connect to IP. Тоя кий генератор го знам отдавна. С него ставаше в началото преди да сложат на срвъра новия пач и да върнат старото положение Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Ами те май върнаха старото положение на сървъра, обаче сега се появи друг проблем и той е от сървъра. Колкото и различни сд кийове да вкарваш все казва, че се използват вече <{POST_SNAPBACK}> Е това да го беше казал преди да сложа пача Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 nqmam connect to ip.trqbva mi mi account.kato clickna na join internet mi iska account Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 а бе преди малко си я качих игрицата .... тъъъъъъъаааа инсталнах я , сериали , цракове сичко ОК ... ама пускам играта .. дава ми черен екран и след няколко секунди компа са ресва ?!? Защо така ... иначе минималните изисквания УЖ ги покривам 1.8 ГХЗ Целерон , 512 МБ ДДР 333МХЗ , Радеон 9200 128/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 nqmam connect to ip.trqbva mi mi account.kato clickna na join internet mi iska account <{POST_SNAPBACK}> Регистрация. Иначе вече стария сървър върви ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Мисля, че са го оправили. Опитах се сега да влезна и взе да зарежда картата, така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Мисля, че са го оправили. Опитах се сега да влезна и взе да зарежда картата, така че... <{POST_SNAPBACK}> Ми дърпам пак....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Abe taq igra ima li single player misii...shtoto nikoi nishto ne kazva za takova neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 Abe taq igra ima li single player misii...shtoto nikoi nishto ne kazva za takova neshto. <{POST_SNAPBACK}> Има, ама в мулти е по-весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.