Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2 - RELOADED

veseo

Recommended Posts

Ей и аз сега го видях.Тва сериозно ли ще бачка или е някъв fake?Някво инфо някой да има?

ЕДИТ:Тоя фикс нещо небачка :( Немога да го сваля :(

До колкото разбрах от интернет,тоя фикс е само за TI серията и със него играта ще изглежда така и така :lol: ,но не е довършен.За сега са направени само на 30%.Може само да са надяваме да го направат изцяло :lol: :blink:

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

На мен някои ще ми помоне ли:кракнал съм играта,цъкам на шорткъта,дава черен екран за 3-4 секунди и ме изхвърля в Уинсоус :cry :cry :cry

От кво може да е

Пробвах фикса и наистина бачка,само че графиката е невероятно грозна,размазана,липсват текстури,танковете са невидими.....с две думи пълно мазило,неможе да се играе :( Иначе на Ti4200 върви със средно 20-35fps(на възможно най-ниската настройка.Дано скоро да го довършат тоя фикс.Иначе доколкото прочетох из интернет играта реално може да се подкара без проблем и на Geforce4 ТI,но Nvidia са решили да ни прецакат,за да си купим нови видеокарти :angry1 :angry:

James Bond може да е от видеокартата ако не я поддържа.

bratmito а пуска ли те на онлайн сървъри, защитени с Punkbuster ? Защото, доколкото знам фикса за GF 4 Ti карти, променя нещо из конфигурациите, а PB го засича като чийт и киква ..

James Bond може да е от видеокартата ако не я поддържа.

Абе не знам дали я поддържа.Мога да ти кажа че е АТИ Mobility Radeon 9200.Търсих за драйвъри в сайта на АТИ ама намерих само някакво си HYDROVISION ама то не е драйвър :cry За мойта карта не мога да намеря :throw:

Абе не знам дали я поддържа.Мога да ти кажа че е АТИ Mobility Radeon 9200.Търсих за драйвъри в сайта на АТИ ама намерих само някакво си HYDROVISION ама то не е драйвър :cry За мойта карта не мога да намеря :throw:

Един приятел е със същата карта,но не мобилна и има същия проблем.Може би е от видеокартата.

S konfiguraciata ot podpisami igrata vurvi na 800x600 na medium bez lag. V momenta kartata ne mi e cloknata. Kato imam vreme ste probvam kak ste se predstavi na po visoki detaili s clock.

Na pruv pogled igrata ne izglejda tolkova tejka. Biahte me naplasili poveche ;)

това е радеон 9550

Един приятел е със същата карта,но не мобилна и има същия проблем.Може би е от видеокартата.

Сигурно... не виждам друга причина :cry

Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата :cry :cry

Обаче щом не ще да ми тръгне що пък Сан Андреас даже леко не ми накъсва :confused

Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата :cry  :cry

Обаче щом не ще да ми тръгне що пък Сан Андреас даже леко не ми накъсва :confused

то не е до накъсване, а до технология :) Просто картата ти не поддържа дадена версия на pixel shaders или whatever тама ..

При мен не иска да тръгне като влезна в играта избера мисия, трудност и дам Start Single Player(или нещо от сорта) започва да ми зарежда за малко и спира.Остава си така като PC-то не е забило, но не мога да излезна в Win-a. PC-то ми е Barton 2600+, 512mb ram, 9550. Някакви идей от какво прави така???

П.П. Драйвера на видео картата ми е 5.6(най-новия от сайта на ати).

Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата :cry  :cry

И да тръгне пак ще накъсва :) Освен ако не се намалят мноооого детайлите.

I had simular probs with the game freezed up, could not get into the game ETC....

then i downloaded the same crack that was on the dvd from www.gamecopyworld.com

and the game now works perfect ;D

(radeon 9800XT)

then also tried this on my sons comp and it also worked

Fix for th BF2 Graphic card problem :

The game now can be played on old gforce 4 and otherolder graphic cards :

1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)

2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar

3) Extract to a folder on desktop

4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right

5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)

6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt

7) Click Apply, and then click RUN on the top.

It will launch the game with no problems and you will be playing very smoothly!

I just wish EA and DICE would have included a simple pixel shader 1.2 include but w/e, this will be suffice for now.

I tried it only on geforce 4 so i guss it will work onto other graphic cards"

hope this helps someone

Fix for th BF2 Graphic card problem :

The game now can be played on old gforce 4 and otherolder graphic cards :

1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework)

2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar

3) Extract to a folder on desktop

4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right

5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR)

6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt

7) Click Apply, and then click RUN on the top.

It will launch the game with no problems and you will be playing very smoothly!

I just wish EA and DICE would have included a simple pixel shader 1.2 include but w/e, this will be suffice for now.

I tried it only on geforce 4 so i guss it will work onto other graphic cards"

hope this helps someone

Това го пробвах,но е само за да тръгне играта до менюто.Иначе реално неможах да играя.Изхвърля ме докато зарежда :(

А какви по дяволите са тия админски права дето ги иска още при инсталацията? :confused

На Вин98 съм.

Админски права ли???Сигурно е от Уиндоуса ;)

Мне.Тва е ако имаш повече от 1 юзър на компютъра,дали да можеш само ти да играеш или всички юзъри(ако е това което си мсиля де). :unsure:

Мне.Тва е ако имаш повече от 1 юзър на компютъра,дали да можеш само ти да играеш или всички юзъри(ако е това което си мсиля де). :unsure:

Аааа тва е друго нещо ;)

Еми добре ти е графиката:) Аз открих начин за оправяне на проблема с драйверите на нвидиа 77.72 и филмите. С тези драйвери играта върви доста по-добре:), поне на моята 6800ГТ.

Някой може ли да ме светне ,защо във EA US & EA Europe сърварите никога не дава че cd-key-а се ползва ,докато във всички други сървари е така?Пробвах сигурно 20 кей-а от генератора + няколко други от serials.ws :huh:

Някой може ли да ме светне ,защо във EA US & EA Europe сърварите никога не дава  че cd-key-а се ползва ,докато във всички други сървари е така?Пробвах сигурно 20  кей-а от генератора + няколко други от serials.ws  :huh:

И при мен така. :( Аве кажете към колко да правим сървър и да почваме пуцането!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...