bratmito Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ей и аз сега го видях.Тва сериозно ли ще бачка или е някъв fake?Някво инфо някой да има? ЕДИТ:Тоя фикс нещо небачка Немога да го сваля До колкото разбрах от интернет,тоя фикс е само за TI серията и със него играта ще изглежда така и така ,но не е довършен.За сега са направени само на 30%.Може само да са надяваме да го направат изцяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 На мен някои ще ми помоне ли:кракнал съм играта,цъкам на шорткъта,дава черен екран за 3-4 секунди и ме изхвърля в Уинсоус От кво може да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Пробвах фикса и наистина бачка,само че графиката е невероятно грозна,размазана,липсват текстури,танковете са невидими.....с две думи пълно мазило,неможе да се играе Иначе на Ti4200 върви със средно 20-35fps(на възможно най-ниската настройка.Дано скоро да го довършат тоя фикс.Иначе доколкото прочетох из интернет играта реално може да се подкара без проблем и на Geforce4 ТI,но Nvidia са решили да ни прецакат,за да си купим нови видеокарти James Bond може да е от видеокартата ако не я поддържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 bratmito а пуска ли те на онлайн сървъри, защитени с Punkbuster ? Защото, доколкото знам фикса за GF 4 Ti карти, променя нещо из конфигурациите, а PB го засича като чийт и киква .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 James Bond може да е от видеокартата ако не я поддържа. <{POST_SNAPBACK}> Абе не знам дали я поддържа.Мога да ти кажа че е АТИ Mobility Radeon 9200.Търсих за драйвъри в сайта на АТИ ама намерих само някакво си HYDROVISION ама то не е драйвър За мойта карта не мога да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Абе не знам дали я поддържа.Мога да ти кажа че е АТИ Mobility Radeon 9200.Търсих за драйвъри в сайта на АТИ ама намерих само някакво си HYDROVISION ама то не е драйвър За мойта карта не мога да намеря <{POST_SNAPBACK}> Един приятел е със същата карта,но не мобилна и има същия проблем.Може би е от видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Някой с Radeon 9550 играл ли е играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 S konfiguraciata ot podpisami igrata vurvi na 800x600 na medium bez lag. V momenta kartata ne mi e cloknata. Kato imam vreme ste probvam kak ste se predstavi na po visoki detaili s clock. Na pruv pogled igrata ne izglejda tolkova tejka. Biahte me naplasili poveche <{POST_SNAPBACK}> това е радеон 9550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Един приятел е със същата карта,но не мобилна и има същия проблем.Може би е от видеокартата. <{POST_SNAPBACK}> Сигурно... не виждам друга причина Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата Обаче щом не ще да ми тръгне що пък Сан Андреас даже леко не ми накъсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Сигурно... не виждам друга причина Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата Обаче щом не ще да ми тръгне що пък Сан Андреас даже леко не ми накъсва <{POST_SNAPBACK}> то не е до накъсване, а до технология Просто картата ти не поддържа дадена версия на pixel shaders или whatever тама .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 При мен не иска да тръгне като влезна в играта избера мисия, трудност и дам Start Single Player(или нещо от сорта) започва да ми зарежда за малко и спира.Остава си така като PC-то не е забило, но не мога да излезна в Win-a. PC-то ми е Barton 2600+, 512mb ram, 9550. Някакви идей от какво прави така??? П.П. Драйвера на видео картата ми е 5.6(най-новия от сайта на ати). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Сигурно... не виждам друга причина Толкова време я чаках да излезе тая яка игра и накрая трябва да я ънинсталирам щото е твърде "тежка" за видеокарата Обаче щом не ще да ми тръгне що пък Сан Андреас даже леко не ми накъсва <{POST_SNAPBACK}> И да тръгне пак ще накъсва Освен ако не се намалят мноооого детайлите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 И да тръгне пак ще накъсва Освен ако не се намалят мноооого детайлите. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм да намаля детайлите на super low стига да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 ti puk kade trugna da sravniava6 GTA: SA sas BF2 prosto e kosmi4eska razlikata aman a 9550 bi triabvalo da trugne de... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 I had simular probs with the game freezed up, could not get into the game ETC.... then i downloaded the same crack that was on the dvd from www.gamecopyworld.com and the game now works perfect ;D (radeon 9800XT) then also tried this on my sons comp and it also worked Fix for th BF2 Graphic card problem : The game now can be played on old gforce 4 and otherolder graphic cards : 1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework) 2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar 3) Extract to a folder on desktop 4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right 5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR) 6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt 7) Click Apply, and then click RUN on the top. It will launch the game with no problems and you will be playing very smoothly! I just wish EA and DICE would have included a simple pixel shader 1.2 include but w/e, this will be suffice for now. I tried it only on geforce 4 so i guss it will work onto other graphic cards" hope this helps someone Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Fix for th BF2 Graphic card problem :The game now can be played on old gforce 4 and otherolder graphic cards : 1) download the Microsoft Framework, do a search on google (+download +microsoft framework) 2) download DXTweaker: http://mrbauer.net/files/dxtweaker.rar 3) Extract to a folder on desktop 4) Run DXTweaker, and goto "New" on the right 5) Point it to your root BF2 EXE (in your EA Sports\battlefield 2\ DIR) 6) Check the 2 boxes that contain 'SHADER' , one is FORCE PP SHADER OTHER IS PS SHADER or something of that sourt 7) Click Apply, and then click RUN on the top. It will launch the game with no problems and you will be playing very smoothly! I just wish EA and DICE would have included a simple pixel shader 1.2 include but w/e, this will be suffice for now. I tried it only on geforce 4 so i guss it will work onto other graphic cards" hope this helps someone <{POST_SNAPBACK}> Това го пробвах,но е само за да тръгне играта до менюто.Иначе реално неможах да играя.Изхвърля ме докато зарежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 А какви по дяволите са тия админски права дето ги иска още при инсталацията? На Вин98 съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 А какви по дяволите са тия админски права дето ги иска още при инсталацията? На Вин98 съм. <{POST_SNAPBACK}> Админски права ли???Сигурно е от Уиндоуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Админски права ли???Сигурно е от Уиндоуса <{POST_SNAPBACK}> Мне.Тва е ако имаш повече от 1 юзър на компютъра,дали да можеш само ти да играеш или всички юзъри(ако е това което си мсиля де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аве к`во стана със сървъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Мне.Тва е ако имаш повече от 1 юзър на компютъра,дали да можеш само ти да играеш или всички юзъри(ако е това което си мсиля де). <{POST_SNAPBACK}> Аааа тва е друго нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Най-накрая пуснах играта. Ей т'ва ми е графиката. Игричката е много бясна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Еми добре ти е графиката Аз открих начин за оправяне на проблема с драйверите на нвидиа 77.72 и филмите. С тези драйвери играта върви доста по-добре, поне на моята 6800ГТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Някой може ли да ме светне ,защо във EA US & EA Europe сърварите никога не дава че cd-key-а се ползва ,докато във всички други сървари е така?Пробвах сигурно 20 кей-а от генератора + няколко други от serials.ws Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Някой може ли да ме светне ,защо във EA US & EA Europe сърварите никога не дава че cd-key-а се ползва ,докато във всички други сървари е така?Пробвах сигурно 20 кей-а от генератора + няколко други от serials.ws <{POST_SNAPBACK}> И при мен така. Аве кажете към колко да правим сървър и да почваме пуцането! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.