ABIDE Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аз нямам проблеми с тези драйвери като гледам филми. А някой да знае как да се оправи играта, за да може да се играе на официалните сървъри с неоригинално копие? Свалих си key changer, понеже ми даваше зает key, генерирах си нов с key gen-a и после пак ми дава че е зает? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 С новите драйвери от сайта на нвидиа играта ми върви доста по-добре и бъговете със светлосенките изчезнаха. Кофтито е че драйверите са страшно бъгави и не мога да гледам нормално никакъв филм. Като върна старите и се оправя картината на филмите <{POST_SNAPBACK}> какво ти прави на филмите, защото на мен ми се вижда нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Еми картината се прецаква, неестествени цветове добива. Като махна драйверите и се оправя. Пробвах да видя дали не е от кодеците ама не само като махна драйверите се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Еми картината се прецаква, неестествени цветове добива. Като махна драйверите и се оправя. Пробвах да видя дали не е от кодеците ама не само като махна драйверите се оправя. <{POST_SNAPBACK}> Същата работа е и при мен и си плейкам с тия от диска. Просто са претупали работата, че да имат поддръжка за новата си карта, че кой би дал 600$ за карта, която няма да му се поддържа Говорим за 77.72 ОТ САЙТА на nVidia, а не за тези от диска с BF2. На диска са безпроблемни, но от сайта са кьопави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Някой да има представа от къде мога да дръпна CD key changer? Щото сегашния цд-кей взеха мн да го ползват в нета... (btw защо кей-овете от cd key генератора ги възприема като оригинални ? Играя в офицялните сървари на ЕА редовно... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Същата работа е и при мен и си плейкам с тия от диска. Просто са претупали работата, че да имат поддръжка за новата си карта, че кой би дал 600$ за карта, която няма да му се поддържа Говорим за 77.72 ОТ САЙТА на nVidia, а не за тези от диска с BF2. На диска са безпроблемни, но от сайта са кьопави <{POST_SNAPBACK}> az ve4e e pora4ah moita 7800 GTX s netarpenie 4akam da e izprobvam to hubavo bilo 4e po edno vreme po4nah sabiram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 az ve4e e pora4ah moita 7800 GTX s netarpenie 4akam da e izprobvam to hubavo bilo 4e po edno vreme po4nah sabiram... <{POST_SNAPBACK}> Аааа лудница има ли ги в БГ вече? Да поръчвам и аз Като гледам обаче, че нищо все още не ми сече май ще поизчакам малко. Тази GTX сега и видях техническите характеристики и не ме впечатли особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Я кажи от кога събираш и за колко пари си я поръчал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 emi ot niakolko meseca i e pora4ah u edin friend v USA ot newegg.com za 599$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Хора, още 1 въпрос - как се добавя сървъв във favourites и изобщо има ли такава опция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 emi ot niakolko meseca i e pora4ah u edin friend v USA ot newegg.com za 599$ <{POST_SNAPBACK}> МОЛЯ??? 559? не е ли 59? Егати, аз за 559 долара ше си купя нов компютър бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 МОЛЯ??? 559? не е ли 59? Егати, аз за 559 долара ше си купя нов компютър бе <{POST_SNAPBACK}> 59$ са MX-овете На 7800GTX премиерната цена му е 599$, до месец два ще падне под 500 сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 МОЛЯ??? 559? не е ли 59? Егати, аз за 559 долара ше си купя нов компютър бе <{POST_SNAPBACK}> хаха кви 59 $ ти чуваш ли се изобщо За 59 $ не можеш да си купиш и най-скапаната видео карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Аааа лудница има ли ги в БГ вече? Да поръчвам и аз Като гледам обаче, че нищо все още не ми сече май ще поизчакам малко. Тази GTX сега и видях техническите характеристики и не ме впечатли особено. <{POST_SNAPBACK}> Интересно как не те е впечатлила Вади средно 3 пъти повече кадри от 6800 Ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 сериозно ли има такива изисквания аз тъкмо щях да я свалям но заради една игра да дам един куфар пари за да ми върви НЯМА ДА СТАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 naistina e mnogo tejka pri mene polzva pove4e ot 1 GB ram a az imam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 На мен ми върви на медиум (всичко) без лаг! - ДОВОЛНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Вече има Еврокомски сървър 10x http://play.evrocom.net/?a=details&g=bf или за по-лесно 217.10.255.249 Хайде Юруш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Вече има Еврокомски сървър 10x http://play.evrocom.net/?a=details&g=bfили за по-лесно 217.10.255.249 Хайде Юруш <{POST_SNAPBACK}> Да ама няма играчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Тия хеликоптери са .... тва да не е flying sim, че да правят толкова кьопаво управлението бе деа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 aaa veseo az sam pro. sas helikopterite i samoletite moga da napraa si4ko i to mega blizo do zemiata prosto kurta otsiakade kat fana niakoi helikopter i leta na edna strana do zemiata EDIT: niakoi mu sa igrai az sh sam v survara da kulcam durveta s helikoptera Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Айде ве къде сте???? 19:00 чакам в плей.евроком... Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 A nqkoi znae li kak moje da se podkara na GF4 MX440 64MB 64BIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 A nqkoi znae li kak moje da se podkara na GF4 MX440 64MB 64BIT <{POST_SNAPBACK}> С ъпгрейд (на VC-то става дума) Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 С ъпгрейд (на VC-то става дума) <{POST_SNAPBACK}> eee ma toi nqma da si prai upgrade a vidqh 4e v wareza ima6e nekvo tam GF4 Fix ne6to takova ama ne znam kak se raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.