Jump to content
BulForum.com

Battlefield 2 - RELOADED

veseo

Recommended Posts

Аз нямам проблеми с тези драйвери като гледам филми.

А някой да знае как да се оправи играта, за да може да се играе на официалните сървъри с неоригинално копие? :) Свалих си key changer, понеже ми даваше зает key, генерирах си нов с key gen-a и после пак ми дава че е зает?

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply
С новите драйвери от сайта на нвидиа играта ми върви доста по-добре и бъговете със светлосенките изчезнаха. Кофтито е че драйверите са страшно бъгави и не мога да гледам нормално никакъв филм. Като върна старите и се оправя картината на филмите:(

какво ти прави на филмите, защото на мен ми се вижда нормално

Еми картината се прецаква, неестествени цветове добива. Като махна драйверите и се оправя. Пробвах да видя дали не е от кодеците ама не само като махна драйверите се оправя.

Еми картината се прецаква, неестествени цветове добива. Като махна драйверите и се оправя. Пробвах да видя дали не е от кодеците ама не само като махна драйверите се оправя.

Същата работа е и при мен и си плейкам с тия от диска. Просто са претупали работата, че да имат поддръжка за новата си карта, че кой би дал 600$ за карта, която няма да му се поддържа ;)

Говорим за 77.72 ОТ САЙТА на nVidia, а не за тези от диска с BF2. На диска са безпроблемни, но от сайта са кьопави

Някой да има представа от къде мога да дръпна CD key changer? Щото сегашния цд-кей взеха мн да го ползват в нета... (btw защо кей-овете от cd key генератора ги възприема като оригинални :confused ? Играя в офицялните сървари на ЕА редовно... )

Същата работа е и при мен и си плейкам с тия от диска. Просто са претупали работата, че да имат поддръжка за новата си карта, че кой би дал 600$ за карта, която няма да му се поддържа ;)

Говорим за 77.72 ОТ САЙТА на nVidia, а не за тези от диска с BF2. На диска са безпроблемни, но от сайта са кьопави

az ve4e e pora4ah moita 7800 GTX s netarpenie 4akam da e izprobvam to hubavo bilo 4e po edno vreme po4nah sabiram... :love

az ve4e e pora4ah moita 7800 GTX s netarpenie 4akam da e izprobvam to hubavo bilo 4e po edno vreme po4nah sabiram...  :love

Аааа лудница има ли ги в БГ вече? Да поръчвам и аз :D

Като гледам обаче, че нищо все още не ми сече май ще поизчакам малко. Тази GTX сега и видях техническите характеристики и не ме впечатли особено.

Хора, още 1 въпрос - как се добавя сървъв във favourites и изобщо има ли такава опция?

МОЛЯ??? 559? не е ли 59? Егати, аз за 559 долара ше си купя нов компютър бе :)

59$ са MX-овете :)

На 7800GTX премиерната цена му е 599$, до месец два ще падне под 500 сигурно :)

МОЛЯ??? 559? не е ли 59? Егати, аз за 559 долара ше си купя нов компютър бе :)

хаха кви 59 $ ти чуваш ли се изобщо :lol: За 59 $ не можеш да си купиш и най-скапаната видео карта :D

Аааа лудница има ли ги в БГ вече? Да поръчвам и аз :D

Като гледам обаче, че нищо все още не ми сече май ще поизчакам малко. Тази GTX сега и видях техническите характеристики и не ме впечатли особено.

Интересно как не те е впечатлила :)

Вади средно 3 пъти повече кадри от 6800 Ultra :blink:

сериозно ли има такива изисквания аз тъкмо щях да я свалям но заради една игра да дам един куфар пари за да ми върви НЯМА ДА СТАНЕ

Тия хеликоптери са .... тва да не е flying sim, че да правят толкова кьопаво управлението бе деа :(

aaa veseo az sam pro. sas helikopterite i samoletite moga da napraa si4ko i to mega blizo do zemiata prosto kurta otsiakade kat fana niakoi helikopter i leta na edna strana do zemiata

EDIT: niakoi mu sa igrai az sh sam v survara da kulcam durveta s helikoptera

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...