mumka Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Не тичам, но чат пат в неделя карам колело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Не тичам, но чат пат в неделя карам колело. <{POST_SNAPBACK}> Просто великолепно.Иначе може да се преумориш , но щом е чат пат бива Уф сега разбрах че си 43 кг и наистина колелото явно ти е достатъчно и да ти е кеф най важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Някой да бяга по алеите между пощата и мебелна къща в тракия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marisa Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 ех,хора браво на вас!аз кво да кажа,като ми е на 2 метра от нас и така да не ми се ходи да тичам по тая гребна...........само за разходки я ползвам <{POST_SNAPBACK}> и аз съм така , като минеш моста и си право там, може и с колело но съм ходила само 3 пъти това лято иначе много често ходя , но няма с кого да бягам за съжаление така че само се мотам Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 и аз съм така , като минеш моста и си право там, може и с колело но съм ходила само 3 пъти това лято иначе много често ходя , но няма с кого да бягам за съжаление така че само се мотам <{POST_SNAPBACK}> е аз се наканих и си бегам редовно!ама аз пък не мога да бягам с друг,само сама Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 кат ва чете човек тука и си мисли че на гребната не остава място от тичащи жени. а то кат идеш само мъжове сме там излъгани от разни фарелки да тичат. я аз да си тичам с кучето по полето около вас пък вий си се въртете на гребната щом ви е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 и аз бягам! щъ не щъ просто част от тренировките ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 кат ва чете човек тука и си мисли че на гребната не остава място от тичащи жени. а то кат идеш само мъжове сме там излъгани от разни фарелки да тичат. я аз да си тичам с кучето по полето около вас пък вий си се въртете на гребната щом ви е кеф. <{POST_SNAPBACK}> още по-добре като са мъжките доста повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 как ви се струват 14Км на ден .Сега 3,4 пъти седмично.Иначе съм го правил половин година evryday Рекорд ми е: някъде към 26км може и повечко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 как ви се струват 14Км на ден .Сега 3,4 пъти седмично.Иначе съм го правил половин година evryday Рекорд ми е: някъде към 26км може и повечко Супер си ,продължавай Аз не мога повече от 5 км за 21 до 24 минути тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Айде да не спорим, потърсете мнението на лекари, терапевти и учени и ще ви кажат, че ходенето е по-полезно Извинявам се, сгреших Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 как ви се струват 14Км на ден .Сега 3,4 пъти седмично.Иначе съм го правил половин година evryday Рекорд ми е: някъде към 26км може и повечко LoL ти си бати беглеца Аз на 1 км така се задъхвам че 5 минути не мога да си нормализирам пулса и дишането... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 как ви се струват 14Км на ден .Сега 3,4 пъти седмично.Иначе съм го правил половин година evryday Рекорд ми е: някъде към 26км може и повечко Не е кой знае какво,има фенове,които бягат целогодишно по 2 обиколки.И то с доста високо темпо. Това си е нещо нормално за трениран организъм,даже той ( организмът ) си го иска това бягане. Браво на всички бягащи,продължавайте в същия дух. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Ако искате да се съберем който има мерак и да заложим по някой лев например на 5 км.? Така ще видим реално кой кво може и ще се разбере истината за кво говорим тук, а не само празни приказки във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Аз съм съгласен, ама да тичаме на 200 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Ако искате да се съберем който има мерак и да заложим по някой лев например на 5 км.? аз ще заложа, че не мога да ги избягам иначе обичам да бягам, но в по-малки дистанции - 1км например и не за време Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 И аз почнах да тичкам по Гребната това лято В началото не можех да изтичам и 1 км,ама кам края на лятото правех вече 3,3 км.Сега пак съм си по9свалил постижението ,но поизтървах месец-два.И то съм бягал по 1,максимум 2 пъти на седмица. Та не естра6но,просто се иска малко постоянство Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 А има ли някой, който и сега ходи да бяга там? Така като си зависи само от мен и нещо май мързелът почва да ме съветва, а не искам да излизам от форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ми след като спрях да тренирам, ходих да тичам известно време, обаче мързелът е голяма работа... като няма кой да те ръчка да ходиш е по-трудно да се навиеш.Сега съм решил да си взема разни тежести да дигам в нас и сигурно пак ще започна да ходя да бягам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 А има ли някой, който и сега ходи да бяга там? Така като си зависи само от мен и нещо май мързелът почва да ме съветва, а не искам да излизам от форма. Има да аз хода,ама не всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 аз ходих,....вече ме мързи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 i az predi hodeh ama posledniqt pat padnah vav vodata nesta_86 avatara ti e gaden Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 абе хора как бягате в тоя студ???напира ме и мен отвътре да си изкарам яда,оба4е в тоя хладилник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 абе хора как бягате в тоя студ??? Бягаме с футболни обувки с бутонки от долу за снега.Тия дни го даат затопляне и ако искаш мой да идем да потърчим ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Издирвам желаещи за бягане в компанията на един абсолютно начинаещ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.