vasil088 Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Васко,колко смятате да бягате,защото и на мен ми се тича,хладно е,но пък от цигарите ми свършва въздуха за отрицателно време. <{POST_SNAPBACK}> Маршрута е такъв,че всеки да тича кой колкото може и колкото му е кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Васко,колко смятате да бягате,защото и на мен ми се тича,хладно е,но пък от цигарите ми свършва въздуха за отрицателно време. <{POST_SNAPBACK}> Маршрута е такъв,че всеки да тича кой колкото може и колкото му е кеф <{POST_SNAPBACK}> Е това пък какво трябва да значи?На човека му свършва въздуха и да кажем че за 300-400 метра ще се измори, а ти като си чисто здрав и можеш да бягаш 500-600м да кажем без да спреш, какво?Сам ли ще го оставиш?Аз лично не бих тичал сам.Единствения маршрут, който става и за хора, които се изморяват малко е малко, кръгло или елипсовидно паркче, в което изморилия се да изостане с 1 обиколка и след това пак да се изравни с по издръжливия си приятел и пак да си лафят докат бягат.Кажи какъв е тоя маршрут за да знам дали и аз да идвам, защото и аз не съм от най-издръжливите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Само не разбрах защо трябва да се събираме и да тичаме заедно? Всички тук са с различни темпови възможности,а не обичам да се съобразявам с никого,също така не обичам и някой да се съобразява с мен ( когато става въпрос за бягане).Аз бягам на моя си максимум и ако някой тича по-бързо не го гоня,а и не желая да ме изчаква,така както и аз не бих изчаквал по-бавните ( ако има такива)...просто тогава бягането няма да ме кефи.Така че идеята да се бяга колективно не ми допада,все пак говорим за бягане,а не за колоездене,където партньорството има съвсем друг характер,цели и измерения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Ами като не ти харесва недей да идваш, но групово е по-весело. Пък и не се бяга за състезание, а за здраве, така че не вярвам някой да бърза за някъде Аз лично ще дойда другата седмица, стига да има пак такава организация Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Аз пробягвам една обиколка на Гребната(5км.) за от 22 до 26 мин в зависимост от това как се чувствам в момента.За съжаление,както казва zoo не е възможно да бягаме заедно,защото знаете всеки има различна подготовка и физически възможности.Това не пречи всеки да избяга разстояние отговарящо по лична преценка. Тръгва се по идеално правата страна и всеки си преценя колко може и се връщаме на гаражите с лодките,като преди това сме загряли всички заедно. Така виждам аз лично нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Точно така Сега само остава да изкочи някой с кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Podoziram ,che se sabirate predimno palni i leko zakragleni xora...i tichata za da otslabvate!? Ako i az se poiava shte se poluchi malko nelovko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Podoziram ,che se sabirate predimno palni i leko zakragleni xora...i tichata za da otslabvate!? Ako i az se poiava shte se poluchi malko nelovko! <{POST_SNAPBACK}> Ми не мога да кажа щот не сме се събрали още ама заповядай. Аз съм там днес от 4 часа пред лодките и който иска да дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Е това пък какво трябва да значи?На човека му свършва въздуха и да кажем че за 300-400 метра ще се измори, а ти като си чисто здрав и можеш да бягаш 500-600м да кажем без да спреш, какво?Сам ли ще го оставиш?Аз лично не бих тичал сам.Единствения маршрут, който става и за хора, които се изморяват малко е малко, кръгло или елипсовидно паркче, в което изморилия се да изостане с 1 обиколка и след това пак да се изравни с по издръжливия си приятел и пак да си лафят докат бягат.Кажи какъв е тоя маршрут за да знам дали и аз да идвам, защото и аз не съм от най-издръжливите. <{POST_SNAPBACK}> Ами не е много хубаво да се говори когато бягаш..След 3-ия километър даже става трудно(поне за мен), но теб щом те кефи... Аз пробягвам една обиколка на Гребната(5км.) за от 22 до 26 мин в зависимост от това как се чувствам в момента. <{POST_SNAPBACK}> Аз съм точно в твоето темпо Podoziram ,che se sabirate predimno palni i leko zakragleni xora...i tichata za da otslabvate!? Ako i az se poiava shte se poluchi malko nelovko! <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм от пълните хора, но Гребната си я бягам без сериозни проблеми... Защо ти някакъв манекен ли си? Какво да ми е неловко? Не се притеснявай, аз виждам по-слаби от мен всеки ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 тичате ли вече, а? аз пък ще дойда по-късно да видя кви щети сте нанесли, пък и без тва не обичам пренаселените места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Аз ходя всеки ден да бягам около 9чеса не защото ми се бяга,а защото трениора ме кара .Та ако някой ходи по раничко да се бади Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Аз пък напоследък ходя почти всеки ден на гребната, само че не да бягам, а да карам колело.Супер яко, пускаш на голяма скорост, въртиш бавно и правиш по 7-8 обиколки.Това става с приятел разбира се, защото ако карам сам толкова време ще изкуфея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 едно време, като бяхме млади, сме правили по 1 час сутрин и вечер сега вече не мога и 30 мин да направя да не говорим да ходя 2 пъти да тичам просто килограмите ми в повече, от тва се обаждат контузиите и краката ми не издържат на натоварването колкото преди винаги нещо ме заболявва, я коляно, я глезен. решил съм сега да влезна във форма, ама ша видим кво ще стане. offtopic-asd, както тренираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 едно време, като бяхме млади, сме правили по 1 час сутрин и вечер сега вече не мога и 30 мин да направя да не говорим да ходя 2 пъти да тичам просто килограмите ми в повече, от тва се обаждат контузиите и краката ми не издържат на натоварването колкото преди винаги нещо ме заболявва, я коляно, я глезен. решил съм сега да влезна във форма, ама ша видим кво ще стане. offtopic-asd, както тренираш? <{POST_SNAPBACK}> Леко, дядка, на 19 години си Вземи се стягай, че като станеш на 30 не те виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 offtopic-asd, както тренираш? <{POST_SNAPBACK}> offtopic-Крилатата фраза:тренирам гребане на гребната .Иначе вида гребане е естествено каяк RULZZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Леко, дядка, на 19 години си Вземи се стягай, че като станеш на 30 не те виждам <{POST_SNAPBACK}> @stefan, прав си трябва да се стягам, ама не знам как ще стане това @asd, и мен много ме кефи гребането, но ме е страх от водата Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 бягането по гребната sucks видях си всичките роднини,докато я пребягам!!! надявам се утре да мога да мърдам Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 бягането по гребната sucks видях си всичките роднини,докато я пребягам!!! надявам се утре да мога да мърдам <{POST_SNAPBACK}> Е защо като си бягала не ме викна... Щях да се съблека и да бягам след теб...да постигнеш по-добро темпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Е защо като си бягала не ме викна... Щях да се съблека и да бягам след теб...да постигнеш по-добро темпо <{POST_SNAPBACK}> въпреки всичко си забавен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 въпреки всичко си забавен <{POST_SNAPBACK}> Въпреки кое? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз от другиден започвам да ходя, който има желание да се обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз от другиден започвам да ходя, който има желание да се обажда <{POST_SNAPBACK}> Ако си намерил кола... колко GSM-a продаде напоследък, нищо чудно да си си взел.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 бягане на гребната е най-тъпото мещо.НА този бетон се прецаква всичко кръст,крака и всичко.По-добре ходете на тревата отзад зад дигата или на някое стадионче Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 бягане на гребната е най-тъпото мещо.НА този бетон се прецаква всичко кръст,крака и всичко.По-добре ходете на тревата отзад зад дигата или на някое стадионче <{POST_SNAPBACK}> Еми аз бягам по дигата.На бетона става с хубави маратонки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golemiqq Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Често ходя на базатада бягам,защото тренирам от близо 3 години гребане и ми е станало като навик.Ако мине ден без да бягам ,или фитнес се чувствам гадно и некомфортно .Иначе бягам почти всеки път сутрин около 10-11 около 10-12 км,след тренировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.