Jump to content
BulForum.com

[НЕВЯРНО] Zashto EK pak sprq Formula 1?

pHreaker

Recommended Posts

Формулата не е ли довечера ? (май в 21 часа)

п.с. "пакета" HBO включва единствено HBO...

А защо тогава рекламните агенти на Евроком подробно ми обясняват как пакета HBO включвал и още няколко канала?

Супер тъпо е да се спират каналите, които дават Ф1 при положение, че Евроком не предлагат платения вариант (който пък има убийствени за България цени).

Формулата не е ли довечера ? (май в 21 часа)

п.с. "пакета" HBO включва единствено HBO...

snoshti ako zabelqza nqmashe RTL, a Premiere bqha go smenili s nqkwo drigo Premiere deto dawaha futbol... aman... 100000 kanala s machove.. kak taka edin takyv ne sprqha, a spirat samo tiq deto dawat F1?

Da se nadqwame che dovechera nqma da izkluchat i TF1.. ako li ne, utre sha hodq v EK i sha im bluskam shibaniq decoder za HBO (shtoto sam go zel za da gledam F1 po premiere) po glavite prosti !!

Защото са педали, този отговор те удовлетворява, нали?

...и защото ние си плащаме ,ама те не го правят по простата причина ,че никой няма да им каже нищо! ;)

Естествено, че никой няма даим каже нищо. Аз не си спомням като съм сключвал договора да е имало списък с програми, които те са длъжни да ми излъчат? Въртят си ни както искат. Аз лично в близкия месец минавам на сателит. Кабелната в нас е само заради Formula1 и като ми спират и това удоволствие - прав им път.

Пак въртят поредните номера тея от ЕК!!Изобщо не ми трябва ника купа на конфедарациите :angry1 :angry1 :angry1 Тая простотия е гледат много по малко от тези които гледат Формула 1!!И защо точно на мястото на РТЛ да махнат примерно тая класика и без тжа едва ли някой я гледа :angry1 :angry1

Аз я гледам купата на Конфедерациите. Гледат я и други. Оплачете се. В краен случай си пуснете ITV. Или си купете сателит. И на мен ми е интересна Ф1, но като не я дават не мога да направя нищо.

Аз я гледам купата на Конфедерациите. Гледат я и други. Оплачете се. В краен случай си пуснете ITV. Или си купете сателит. И на мен ми е интересна Ф1, но като не я дават не мога да направя нищо.

i kwo kato si pusna ITV? da stane pak kato s HBO... sled izvesno vreme sha zemat i v ITV da sprat F1, shtoto sigurno sha izmislqt neshto oshte po glupawo za da ti zemat parite....

p.s. a taq купата на Конфедерациите za kwo tochno weekenda sthe q pusnat...toq tvoq post, vaobshte ne mu e tuka mqstoto, i po dobre poveche ne se vkluchwai....

ARD/ZDF се пускат заради купата на Конфедерациите бе! Евала за което.

Това добре.Какъв им е проблема да спрат примерно Pro7 и на негово място да пуснат ARD?

... sled izvesno vreme sha zemat i v ITV da sprat F1, shtoto sigurno sha izmislqt neshto oshte po glupawo za da ti zemat parite...

@pHreaker те вече са го измислили - за да гледаш Ф1 по РингТВ (единствения канал - защото и те нямат RTL) трябва да си платиш допълнителна такса.Виж тук!

Я хвърлете едно око и тук - по-специално на последния дистрибутор за Пловдив :)

Това добре.Какъв им е проблема да спрат примерно Pro7 и на негово място да пуснат ARD?

@pHreaker те вече са го измислили - за да гледаш Ф1 по РингТВ (единствения канал - защото и те нямат RTL) трябва да си платиш допълнителна такса.Виж тук!

Веднъж нарочно отрязаха RTL и TF1 и тогава всички писнаха. Ся ако писнем пак шр ни я пуснат. сигурен съм. Пък и наистина що трябва да махат точно RTL а не някоя друга програма. Shadowland за кво ми е сателит за 1 1/2 часа удоволствие. Кат видя че започват яко да ни дънат тогава сателит. На следващотото състезание ще махнат TF1. А искам да питам тоя дето ше гледа "при бабите" коя е "другата кабеларка"???

Веднъж нарочно отрязаха RTL и TF1 и тогава всички писнаха. Ся ако писнем пак шр ни я пуснат. сигурен съм. Пък и наистина що трябва да махат точно RTL а не някоя друга програма. Shadowland за кво ми е сателит за 1 1/2 часа удоволствие. Кат видя че започват яко да ни дънат тогава сателит. На следващотото състезание ще махнат TF1. А искам да питам тоя дето ше гледа "при бабите" коя е "другата кабеларка"???

Случая си го спомням.Тогава темата беше затворена.И защо трябва да мрънкаме, за да гледаме канал, за който си плащаме?

Другата кабелна е КейбълТел.При тях на едно място си върви RTL, а на друго ARD.

А искам да питам тоя дето ше гледа "при бабите" коя е "другата кабеларка"???

Aз съм тоя дето казах че ще гледам при бабите!!Тая кабеларка е Кейбалтел и ако нямах интернет от ЕК до ся да съм минал на тях хиляда пъти!!Нестига че имат съшите канали качеството вече им е добро пък и плаща по-малко пари :angry1 :angry1

Тва е момчета монополиста си е монополист!Аз съща гледам Confederations cup ама какво им пречи да махнат PRO7 за малко и да си оставят RTL да има къде да се гледа Ф1.Много тъпо!Аз днес определено бих гледал с по-голям интерес Ф1 вместо мача.Бахти Ф1 е най-комерсиалния спорт а те...Не знам в мен още живее ндеждата че ще иамислят нещо...Макар че едва ли някой го боли хуя за тия дето си плащаме:(Затва ни е на тоя хал и държавата!!!

ПИЧОВЕ НА МЯСТОТО НА NBC!!!!!!!!!!!

(ИМАЛО ГОСПОД ЗНАЧИ!!) :punk

i kwo kato si pusna ITV? da stane pak kato s HBO... sled izvesno vreme sha zemat i v ITV da sprat F1, shtoto sigurno sha izmislqt neshto oshte po glupawo za da ti zemat parite....

p.s. a taq купата на Конфедерациите za kwo tochno weekenda sthe q pusnat...toq tvoq post, vaobshte ne mu e tuka mqstoto, i po dobre poveche ne se vkluchwai....

Ей, новобранец, по-кротко ако обичаш. Купата на Конфедерациите започна в сряда. Като си неориентиран мълчи и не ми обяснявай за къде ми е поста.

toq tvoq post, vaobshte ne mu e tuka mqstoto, i po dobre poveche ne se vkluchwai....

А кои постове са за тук? Да не би темата да е отворена само да си плачете на рамената и да мрънкалясвате, че не приемате други мнения освен "Тия педали ни спряха телевизията"

Случая си го спомням.Тогава темата беше затворена.И защо трябва да мрънкаме, за да гледаме канал, за който си плащаме?

Имаш ли скенер? Сканни ми частта от договора, в която пише че си плащаш за РТЛ :P

Формулата откак почнаха да си пускат(Баричело на Шумахер НАПРИМЕР) нещо стана прекалено нагласена и безинтересна. Тая година Алонсо чувам прави чудеса, но едва ли много хора ще се върнат към тая нагласячка :)

Имаш ли скенер? Сканни ми частта от договора, в която пише че си плащаш за РТЛ :P

Говоря за Premiere Sport.А и като стана дума за спазване на договора - защо таксата е 14лв., а в договора пише 3.6$?

А бе не се заяждайте - има RTL. Ясно е, че проблемите ги пряват ITV, а не Evrocom. Малко в нелегалност, но дано да го има за формулата.

Ей, новобранец, по-кротко ако обичаш. Купата на Конфедерациите започна в сряда. Като си неориентиран мълчи и не ми обяснявай за къде ми е поста.

malko izvun temata: Ako i moite postove bqha kato tvoite - tolkowa bezmisleni. otdavna nqmashe da sam v grafata novobranci :punk :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...