Jump to content
BulForum.com

Longhorn Theme

DELUXe

Recommended Posts

Значи преди време бях намерил нещо като пач за виндоус XP които го правеше да изглежда като Longhorn , но след full format го загубих и не си спомням как се казваше ако някой знае да каже :)

10х предварително

ako i kajete koq e nai dobrtaa nastroika tam v na4aloto stot ne mi se igrae da q preinstaliram 5 6 pati do kat gi vida si4kite dali m3 aero ili tam drugide

ти след инстала може да си го нагласиш пак

аз лично съм на AERO Ul Night и мноо радва :love

Night.jpg

a tva podurja li drugi themes i izpolzva li mnogo sistemni resursi?

всичките Longhorn Theme има а други няма

като ресурси нз на мойта щайга си върви много добре се едно съм си с обикновенна ХП тема е то си е такова де :)

Мойта щайга:

CPU: Semron2400+ / 1.6Ghz@2.2Ghz 10x220 :)

Ram: 2x256MB Dual Channel Geil Blue

Video: GeForce2 MX400 64MB/128bit

mda verno si e...az ako imam cpu na 2ghz i otgore smiatash li che shte pitam kolko resursi qde :D

Някой може ли да каже дали след инсталирането на тази програма се скапва XP-то? Тръгнах да я инсталирам, но изрично бях предупреден че програмата подменя системни файлове и прави промени в регистрите и се отказах да продължа нататък.

на мен не ми се скапало нищо върви си добре

Аз инсталнах всичко и като дам пропартайс от не ми излизат аеро и тругите неща как да си ги направя ?

сигурен ли си че си натиснал на Appearance :confused

A стила на иконите може ли да се смени :)

Иконите май неможе да се сменят само тва му е кофтито

ако някой знае дали може да се сменат да каже как :)

иконите се сменят с програми,аз нз как иначе де

примерно имам advanced system optimizer и той има опция...ама се чудя

тези теми на лонгхорн,както и тази на екс пи,след инсталирането на това нешо,защо взеха адски много д ами дразнят очите-бялото ми е прекалено бяло,черното прекалено черно,дори екс пи стайла ме дразни...не знам...

Инсталирах тази простотия и само ми се появи една недъгава лента отдясно на екрана и ми показва часът и ми дава възможност да си пиша бележки ... демек никаква полза.

Ще изчакам да излезе малко по-стабилна версия на Linghorn която да не е на DVD и ще го кача вместо да се мъча с тая помия.

секи си има свое мнение пък и се пак който не го кефи има

Унинстал

самите майкрософт предлагат такъв,който променя изцяло средата на екс пи,но трябва да тествате легалността на уиндоуса си,за да го свалите от сайта им:)

самите майкрософт предлагат такъв,който променя изцяло средата на екс пи,но трябва да тествате легалността на уиндоуса си,за да го свалите от сайта им:)

как се казва ? неможе някой да не го е сложил за фрее доунлоад

ако дадеш и един линк :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...