Jump to content
BulForum.com

Търся говорители за кола за 20-30лв

Recommended Posts

аз имам едни четери ома десет сантиметрови от бмв съм ги свалил 525 98-ма година, два броя. Върху тях пише 25 вата майче ама ме съмнясва да са повече от 15.

2 po 50 na 4 ома басови говорители. Размера им е осем инча - за 30 лева са твои. Бяха ми в колата сега са вкъщи на сглобявани от мен колони. Ако те интересуват дай майл да ти пратя снимки - разбира се сглобени. Добре е към тях да се сложат и пищялки. Идеално пасват на 2x22W но могат и повече.

хубаво ще е да са двулентови или трилентови защото нямам място в бричката  :cry

Eдин съвет от мен, занеси се до магазина на Квазер на руски, там има евтини говорители, аз от там си бях зел за колата и долу горе като цифра ми излезнаха 25 лв. и са 20 - 25 вата. , допълнително с решетките ти излиза към 30 кинта, но провери все пак :D

До преди няколко дена в магазин Conrad до хотел Санкт Петербург (каршиака) гледах новата стока доста добри говорители имаше и най интересното имаше една 6 инчова туба за 45 кинта не знам колко вата ама сигурна ще е доста добра.Та отиди да видиш няма как да не си намериш това което търсиш.Има и елипсовидни трилентови по за 20-30 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...