THE STORM Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз пък ползвам Panda antivirus 2005 и Outpost Firewall 2.7 и нямам абселютно никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 касперски е много натоварваща програма!Повечето антивирусни са.Инсталирай си Nod32,след това си сложи advanced uninstaller pro и прочисти компютъра си(временни уиндоус и интернет файлове,поправи регистрите...) Кликни на startup manager-a и провери кои процеси се стартират със уиндоуса.Провери всеки от тях с гугъл,мисля че проблема ти е spyware/trojan(s),ако е така-нод-а веднага ще ги отрепе след упдейта си... Ако бях на твое място,просто щях да си преместя всички ценни файлове на друг партишън/по дискове и да си инсталирам един Mepis ( [ http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=32060 ] )или пак уинбоз-а.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Da ama sled kato gi po4isti s nod 32 pak 6a mu sa precaka PC to 6toto az sled poslednata preinstalaciq na uindous re6ih da si sloja nod 32 .Otna4alo mi varva6e mnogo qko ama sled tva sa po4naha bagnite i sq kato mmi bagne totalno si slagam pak panda ..Izvod:NOD 32 - fakana programa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Da ama sled kato gi po4isti s nod 32 pak 6a mu sa precaka PC to 6toto az sled poslednata preinstalaciq na uindous re6ih da si sloja nod 32 .Otna4alo mi varva6e mnogo qko ama sled tva sa po4naha bagnite i sq kato mmi bagne totalno si slagam pak panda ..Izvod:NOD 32 - fakana programa!! <{POST_SNAPBACK}> нод32 е 100 пъто по-свястна от бъгавата панда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 само един интересен въпрос:за кой път си преинсталираш уинбозата,и кога беше последния? Аз си карах с нода вече 3 години.Твоя е спрял да се ъпдейтва,понеже ти не си го крекнал като трябва. првери в Virus Bulletin,нода е много над пандата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Гледам , че темата е старичка, но ако още го имаш този проблем провери си всички видеофайлове които имаш на харда/както казаха и преди/. Аз този абсолютно същия проблем го имах едновременно и на двете PC-та - оказа се прецакан файла Mr & Ms Smith - и на двата компа го бях изтеглил - и от DC++ evrocom и от data-ta. и двата файла бяха прецакани и не тръгваха с Медиа плеъра. Та откакто ги изтрих няма вече забиване.Успех. а за преинстала на Win - аз лично свалям всичко на дискове и формат на целия хард със създаване на нови партишани, може да са различни с по 8 кб от старите , но това го бях чел някъде че помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 *Izvinqvam se za bukvichkite ama ne moga da si pusna kirilicata... Problema mi e sledniq: Vchera predi da si legna explorera neshto mi se bugna i psunah Task Manager-a i go mahnah....posle davam New Task da si go pusna pak i.."Opaa!" neshte da se pusne!Vikam si kakto i da e i izkluchih PCto ot kopchenceto.. i si legnah shtastliv... Obache!Stavam sega,puskam si PCto i kakvo da vidq...Nqma Explorer!!Stoi mi samo Desktop-a bez ikoni bez Toolbar...Vikam si "Ok shte si go pusna ot Manager-a..."Ama ne!Pak stava kato snoshti i sarejda samo za sec toolbar-a i posle sichko ugasva...Kato dam New Task na nqkoq programa, igra, dori i Internet imam sichko si tragva bez problem,ama nqmam Explorer!Kajete kakvo da pravq!Pusnal sam tuka AVP i Ad-Aware da searchvat za neshto ama nqma nishto?!HELP! PS Оправих се! Използвайте Error-Cheking-a Всела Коледа ля ля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.