Jump to content
BulForum.com

Video karta sreden klas?

Recommended Posts

Zna4i purvo sry za latinicata ama flex type se eb...va.2ro imam okolo 170$ i trea si kupa nekvo video na AGP8x.Sprql sam se na teq model4eta:

GF 6600, 256MB Asus N6600/TD AGP8x TV Out DVI

SAPPHIRE X700 256M AGP TVO/DVI

SAPPHIRE X700 128M AGP TVO/DVI

SVGA CARD PV GF 6600GT 128MB TV/DVI AGP x 8

Kajete koq?

Едва ли ще има спор - 6600 GT

МДАА, то тва ясно , но само не разбрах , къде е видял за 170$ 6600GT и тва "PV"...не е ли слу4айно "PoV" , ako e "PoV" , то тях ги продава май само Вали а там ДДС-то е задължително и цената става ...ехеййй :)

SVGA CARD PV GF 6600GT 128MB TV/DVI AGP x 8 199.00 USD , да ясно те и Вали са я писали "PV", то за тва и я е написал така ..

Аз ли 4но препоръ4ам нешо по-евтино Галакси , Чайнтек , но трябва да си видят пак цените !

off topic//

Video karta sreden klas?

среден клас?!

:blink: а бе, младеж, имай малко уважение към парите и към този, който ти ги дава (мама, тати, баба, дядо и т.нат)? :woot

интересно ми е за теб какъв клас е нещо от рода на GF MX

иначе щом можеш да "си го позволиш", се възползвай от момента ;)

Ami 6600GT e v VALI naistina i e malko po-skapo kakto kaza Foxy 199$.tui kato ne sam mnogo naqsno s videokartite 6a mi kajete li tva VIVO kvo zna4i?

Ami 6600GT e v VALI naistina i e malko po-skapo kakto kaza Foxy 199$.tui kato ne sam mnogo naqsno s videokartite 6a mi kajete li tva VIVO kvo zna4i?

Ами , то добре 199$ ,но във Вали е + задължително 20% ДДС !

ВИВО -зна4и Видео ин, Видео аут.... с две думи има С-Видео вход !

Най -добре да кажеш с колко пари си готов да се разделиш , за да видим какво е най - добре да се вземе за тези пари !

da go kajem taka gotov sam da se razdelq s 240leva

EDIT: na4i sprqh se kakto me posavetva Foxy na Galaxy 6600 with Zalman Cooling za 128$

samo 4e kade v pld moga da go namera mi kajete

da go kajem taka gotov sam da se razdelq s 240leva

EDIT: na4i sprqh se kakto me posavetva Foxy na Galaxy 6600 with Zalman Cooling za 128$

samo 4e kade v pld moga da go namera mi kajete

Ами добре си се спрял , но другия път по-бързо ги вземайте решенията , картата ве4е я няма в Бг. а и не си само ти дето я изтърва !

Добрите оферти се задържат малко , а много добрите-много малко ...аз успях да докопам една ....за един познат е , картата найстина е супер !

Ще следим играта и като(ако ) ги внесат пак Аргус ше действаме :)

kaji togava koq druga

Ами спешно ли е ? ...защото в момента няма нищо дето да си заслужава прите ...даже прословутия Асус 6600 май е свършил , ако е спешно ше видя дали може нещо да се направи , но то ще е отбиване на номер !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...