Reason Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Ауу,Пичове...,яко сте се здърпали за едно гласуване.Благодаря на хората,които ме подкрепиха.С тяхна помощ тази песен стигна много далече.Скоро ще бъде издадена на плоча с ремикси на DJ Pepo,DJ ILko и Casa Flava(Стан Колев).За жалост обаче няма да бъдат издадени в България,защото тук всеки дърпа от дата.бг.Просто няма пазар.А и никой не би си купил плоча освен,ако не е DJ.Отново БЛАГОДАРЯ на всички,които помогнаха.Пешо и на теб най-вече. Малко инфо за Casa Flava: Casa Flava са Olivier Berger и Stan Kolev, записвали за Atlantic Records под няколко имена, сред които е и Casa Bulga. Двамата електронни артисти са канени от различни денс арени в САЩ, извън времето в което Оливие Бержер е резидент диджей в клуба “Bed”, а Стан Колев - в “Opium Gardens and Mint”, в Маями. DJ Hypnodrum Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 theivo, така ли се печели наградата? Или освен да отида при колегите да анулират тези изпълнения? Не е това начина да се спечели обурудването. <{POST_SNAPBACK}> Ахахахаха само така. Играта тряаа да е чесна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted September 18, 2005 Author Share Posted September 18, 2005 Ааа.. честно не бях видял за какво става дума тук Тази тема може да се трие ...помня , че беше голям ташак награждаването Целият фарс го спретнаха всички , които взеха по някой друг партиен лев , за да организират този псевдо конкурс... пък как се нареждат приятелчета знаем всички С този топик сами се сещате , че няма как да принудя никой да гласува за нещо или изобщо да прави каквото и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Някой ако иска да чуе нещо мое (правено е преди години) нека заповяда http://free.data.bg/godzila/GoDZiL@%20-%20...%20my%20ass.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Тази тема може да се трие ...помня , че беше голям ташак награждаването Целият фарс го спретнаха всички , които взеха по някой друг партиен лев , за да организират този псевдо конкурс... пък как се нареждат приятелчета знаем всички <{POST_SNAPBACK}> Познавам лично Hypnodrum a.k.a. Reason, който, ако не ме лъже паметта спечели конкурса и обещавам публично да си обръсна задника, ако някой успее да ми докаже, че този човек е партийна личност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Чакай сега , остави задника си на мира ...не става дума за партийна личност, не си ме разбрал правилно. Исках да кажа нещо съвсем друго , но няма смисъл вече да се чепка тази тема. Стореното - сторено! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Aide i da 4erpish sq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Нищо лично,но от всички,най ме кефи на Siberius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 theivo dadoh i az mq glas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reason Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Познавам лично Hypnodrum a.k.a. Reason, който, ако не ме лъже паметта спечели конкурса и обещавам публично да си обръсна задника, ако някой успее да ми докаже, че този човек е партийна личност! Ани не го спечелих,хванах 2-рото място. Към човека с "приятелчетата":Имаше само 1 нареден от всички участници в този конкурс и това беше ДжакРок.Нормално е.Все пак той направи ремикс на "На всеки километър"(конкурса е организиран от БСП),а и председателят на журито е DJ Balthazar.За по запознатите не е тайна,че двамката топлят общо ложе в продължение на повече от 5 години.Ей,обичат се хората бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Samo ne razbrah kakvo shte 4erpqt koi shte 4erpqt i zashto 6te 4erpqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.