theivo Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ГЛАСУВАЙТЕ !!! МНОГО Е ВАЖНО !!! НЕОБХОДИМ Е ВОТА ВИ !!!! http://bulgaria2005.net/poll/poll.php Моля Ви - Пуснете Вота си за ELECTRIC WOLF или SIBERIUS !!! Ще черпят много !!!!! Това са 2 много кадърни пловдивски момчета и заслужават да вземат наградите ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 ХеХе айде siberius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Не,че е много честно,ама такъв е животът За ELECTRIC WOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 hgs - Angel Vopiyashe - Kostandii of Rila (DJ Xplane Remix) Бахти, айде всеки да си даде приятелите и ... Според мен, ако се гласува трябва да се изтеглят всички песни, и да се прецени коя е наистина най-добра. hgs - Angel Vopiyashe - Kostandii of Rila (DJ Xplane Remix) Също са много кадърни момчета от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 На линка може да свалите песента която предложих ,но се останови че не съвада по правилата за конкурса ,"естрада" е ,както и да е btw Жоро не е ли от Раковски? http://bulgaria2005.net/files/Ru_0.mp3 Jackrock rulez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 И защо да не гласувам за песента,която ми харесва най много на мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 аз гласувах за UpLifTeR или Electric Wolf. не можах да разбера чие е перчето, но и двамата са пичове. успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 айде бе ти ще ми кажеш за кой да гласувам и аз имам приятел дето участва и ще си гласувам за него,а не за твоя и е супер нечестно да използваш форума за подобни наглости Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 theivo, така ли се печели наградата? Или освен да отида при колегите да анулират тези изпълнения? Не е това начина да се спечели обурудването. И защо да не гласувам за песента,която ми харесва най много на мен? <{POST_SNAPBACK}> Така, така. Не им позволявай да те манипулират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Electric Wolf rlz. Приятел ми е от повече от 10 год Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Айде още един глас за siberius Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ГЛАСУВАЙТЕ !!! МНОГО Е ВАЖНО !!! НЕОБХОДИМ Е ВОТА ВИ !!!! http://bulgaria2005.net/poll/poll.php Моля Ви - Пуснете Вота си за ELECTRIC WOLF или SIBERIUS !!! Ще черпят много !!!!! Това са 2 много кадърни пловдивски момчета и заслужават да вземат наградите ! <{POST_SNAPBACK}> ти си много нахален,бе!!!откъде накъде ще гласувам за твоите хора???всички от списъка са от Пловдив и съм сигурен,че не са по-малко кадърни от твоите хора.NULL VOTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Е баси пича ! Как така к'вото кажеш ти , това да правя ? Ти да нне си се побъркал ?! Аз познавам един от тея и к'во - да гласувам за твоите хора, така ли ?! Еми няма да стане ! И не би трябвало да използваш форума и да ни караш да гласуваме за твоите ! От писането ти проличава , че все едно ни заплашваш и трябва да го направим. Не сме длъжни да знаеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз вече гласувах за Hypnodrum - пича го познавам и мнгоо ме кефи музиката му! Целия тоя конкурс е пунта-мара Link to comment Share on other sites More sharing options...
longjohn Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ELECTRIC WOLF Twardo NE NE NE i pak NE Ima kakwo o6te da u4i . Kato se nau4i nqma da ima nujda da prizovavat vav forumite da glasuvat za nego -nali taka.Prosto vsi4ki ( ili po-golqma 4ast ot horata ) 6te go haresvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Аз гласувах за hgs.Пича го познавам,що да не му помогна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Не му се карайте на човека бе, гласувайте си за който ви е кеф, според мене е очевидно че се опитва да помогне на приятелите си, или те са го помолили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Вие пък кво зехте да се карате на пича ве! Има една хубава поговорка "Приятел в нужда се познава".Човека иска да помогне на приятелите си.И вие ако бяхте на негово място и вие щяхте така да постъпите(или по-скоро така би постъпил истинския приятел).Така че аре без такива изказвания "ако сикам ша гласувам за еди кой си".Ми естествено че ша гласуваш за който ти си искаш.Да не живеете преди 16 години че да ви казват за кой да гласуваш.Аз гласувах за Siberius,защото го познавам и защото смятам,че заслужава.Така,че ако не ви пука кой ще спечели защо да не му помогнете Или ша си караме "по български"-"щом аз няма да спечеля що пък другия да спечели".Ако сте приятел с някой от другите много ясно че ша гласувате за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Вие пък кво зехте да се карате на пича ве! <{POST_SNAPBACK}> ти пък не ми казвай на кой да се карам и на кой не."Пичът"просто поднесе нещата по много тъп начин-със заповеднически тон и нахалство.И кво ми пише-"ще почерпят много"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ти пък не ми казвай на кой да се карам и на кой не."Пичът"просто поднесе нещата по много тъп начин-със заповеднически тон и нахалство.И кво ми пише-"ще почерпят много"??? <{POST_SNAPBACK}> Моля Ви Ти на тва ли казваш заповеднически тон и нахалство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 аййй кво толкова викате и се правите 1 бог знае! като не искате да гласувате за неговите хора ваша воля всеки гласува, за който си поиска. Моля Ви - Пуснете Вота си за ELECTRIC WOLF или SIBERIUS !!! човек каза моля ви не ви каза ГЛАСУВАЙТЕ !!! и аз бих направил това за мои приятели такаче кво се оплаквате... иначе така ли се печелят конкурси ми явно така се печелят да не мислите че другите не агитират и те да се гласува за техния човек! да се сетим и за КАФЕ на Евровизия ... но както и да е много се разпрострях аз ще вида след малко за кой ще гласувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ГЛАСУВАЙТЕ !!! МНОГО Е ВАЖНО !!! НЕОБХОДИМ Е ВОТА ВИ !!!! http://bulgaria2005.net/poll/poll.php Ще черпят много !!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ти на тва ли казваш заповеднически тон и нахалство? <{POST_SNAPBACK}> Da,на това ,че е ползвал Caps и на това,че слага по 10000 удивителни.И всичко това за някви негови авери,които ще вземат някви награди.Ай сектир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Всичко е чудесно, ама как да гласувам като не съм ги салушал , искам парчета И тогава ще гласувам, да ги видя кво могат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Всичко е чудесно, ама как да гласувам като не съм ги салушал , искам парчета И тогава ще гласувам, да ги видя кво могат. <{POST_SNAPBACK}> Vinagi moje da 6trakne6 na linka na pesenta be maina . Toi e to4no s/u avtora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Takav e jivota taka se pe4eli , glasuvam za siberius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.