afx Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Нищо не сте видяли още Science Fiction Case Mod Contest: The First Winner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 21, 2005 Author Share Posted June 21, 2005 Няма да е чудно и двете неща да са ги правили едни и същи хора!!!Ама това последното мноо яко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Няма да е чудно и двете неща да са ги правили едни и същи хора!!!Ама това последното мноо яко!!! <{POST_SNAPBACK}> Мдам сагласен съм с теб но аз си подкрепям идеята за монитор.Даже вече знам как ще изглежда:Иода ще е с нормалния си ръст(5 педи )в корема му ще е екрана на монитора,в едното му око ще има камера ,а във всеки от двата лазерни меча колонки .Само да имаше кой да ми го направи .А ся кажете не е ли яко тфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Абе и аз съм фен на сагата, ама тоя направо ме хвърли в тъча Наистина идеята е много оригинална и сполучлива. ЕВАЛА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Е тоя пък как е направил точно копие на този кораб незнам Явно е голям фен на сагата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Много интересно се е получило,но все пак предпочитам компютър с обикновен дизаин Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Много як мод.Това си е само за ценители на Стар Уорс Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 А т'ва е много зарибено. Обаче трябва доста време да се направи де . А някои знае ли дали това изпълнява нещата , както във филма (шега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 На фитнес: Почивка: Подготовка за купон: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Ами това? <{POST_SNAPBACK}> Тфа е яко ама не бих дал 351$ за джедайски меч при положение,че след 1-2 години тренировки от джедайския савет ше ми дадат безплатно ХАХАХА(базик) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 ИИИИСССКААААААМММ!!! <{POST_SNAPBACK}> И ААААААААААААААААААААААААЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 мале този меч е як ама работи ли Ако някой не ми беше казал щях да го помисля за термус . Иначе за любителите на Star Wars по Discovery ще дават доколко научно са успяли да направят работите от сагата(мисля че е в неделя ма не помна кога точно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Кутията наистина е много хитро и яко измислена и направена .... иначе тоя меч не разбрах кво прави или само си е меч за стената ?!? Вътре има ли некви диоди , неони или пък деазнам свети ли кво прави ?!? аз не могфа да разбера едсин сувенир да стуева 300 и незнам си колко гущера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Цената накакси не ме устройва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Мухаха. Мечът е зарибявка. Само че знаете ли дали работи - в смисъл , както на филма ? Или е просто за окраса . Иначе не е от най-евтините де Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Toq pi4 baq se e postaral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.