Jump to content
BulForum.com

Продавам Цифров апарат

Recommended Posts

Поради преминаване в по-горен клас предлагам следния модел за продажба:

SONY DSC-F717 на почти две години(година и десет месеца),ползван почти само от мен.Купуван е от Сони-България,като гаранцията му е изтекла.Апарата е в чудесно състояние(батерия,лещи) като изключим външния вид по който има все пак белези от ползване за този период на употреба.Който го интересува на линк-а който съм дал има ПЪЛНА информация за апарата.Снимки тука.

Към апарата има; лента за врат, USB кабел,книжка(упътване),зарядно,TV-кабел и драйвери.

Апарата е комплектован с 256 Мб. мемори стик про.За питащи- мога да продам картата отделно ако се закупи апарата без нея.Цена за всичко 850 лева.Благодаря ви за вниманието.

С нова цена 800 лева.

edit: 1 случайно знам защото не ме мързи......

2 би могъл да кажеш КОЕ е МОРАЛНО ОСТАРЯЛО за да ни "светнеш" нас "не просветените" още повече ,че никой не ти е искал мнението по-този въпрос,тези неща мисля е редно да се коментират в темата хардуер ,нещо повече там има и топик специално за цифраците,ама кой да гледа.......

Извинявам се за офф-а ама пич тука в тоя форум няма да намериш човек който да даде толкова пари за някъв фотоапарат...какъвто и да е той...

tuka v toq forum ni6to nad 100 lv ne moje da se prodade...... a pa da ne govorim za aparat za 700lv moje da e sqkav ama vse pak e aparat na 2 godini (bez malko) prosto ve4e e moralno ustarql tova 4e ti si go kupil na nqkav kosmi4eska cena nezna4i 4e posle 6te q zeme6 po4ti sa6tata zatva si obmisli cenata pak za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina

za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina

Я кажи какво Sony ще си вземеш за тия пари, което да е по-добро от това, че ми е интересно?

Ти изобщо запознат ли си с характеристиките на този фотоапарат?

Май според правилата (писани и неписани) на секцията, трябва да се аргументираш по-стабилно когато спамиш на някого темата.

Или наизуст е по-лесно да класифицираш кое е "морално остаряло" и кое - не :angry1

tuka v toq forum ni6to nad 100 lv ne moje da se prodade...... a pa da ne govorim za aparat za 700lv moje da e sqkav ama vse pak e aparat na 2 godini (bez malko) prosto ve4e e moralno ustarql tova 4e ti si go kupil na nqkav kosmi4eska cena nezna4i 4e posle 6te q zeme6 po4ti sa6tata zatva si obmisli cenata pak za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina

Хей тук можеш да видиш цената на това "морално остаряло" sony сега, и може да предположиш коло е струвало преди 2 години

pi4aga, cTo9H, zlobil получават предупреждения... мисля, че вече е напълно излишно да обяснявам защо...

EDIT by Dreamer: utrepko също.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...