Robi Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Поради преминаване в по-горен клас предлагам следния модел за продажба: SONY DSC-F717 на почти две години(година и десет месеца),ползван почти само от мен.Купуван е от Сони-България,като гаранцията му е изтекла.Апарата е в чудесно състояние(батерия,лещи) като изключим външния вид по който има все пак белези от ползване за този период на употреба.Който го интересува на линк-а който съм дал има ПЪЛНА информация за апарата.Снимки тука. Към апарата има; лента за врат, USB кабел,книжка(упътване),зарядно,TV-кабел и драйвери. Апарата е комплектован с 256 Мб. мемори стик про.За питащи- мога да продам картата отделно ако се закупи апарата без нея.Цена за всичко 850 лева.Благодаря ви за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted June 23, 2005 Author Share Posted June 23, 2005 С нова цена 800 лева. edit: 1 случайно знам защото не ме мързи...... 2 би могъл да кажеш КОЕ е МОРАЛНО ОСТАРЯЛО за да ни "светнеш" нас "не просветените" още повече ,че никой не ти е искал мнението по-този въпрос,тези неща мисля е редно да се коментират в темата хардуер ,нещо повече там има и топик специално за цифраците,ама кой да гледа....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Съвсем случайно знаеш ли колко се продава сега нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 за тия пари ще си вземеш ново поколение апарати,тва сони е морално остаряло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Еми...пак "слизаме"-770 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted July 2, 2005 Author Share Posted July 2, 2005 750 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Извинявам се за офф-а ама пич тука в тоя форум няма да намериш човек който да даде толкова пари за някъв фотоапарат...какъвто и да е той... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 tuka v toq forum ni6to nad 100 lv ne moje da se prodade...... a pa da ne govorim za aparat za 700lv moje da e sqkav ama vse pak e aparat na 2 godini (bez malko) prosto ve4e e moralno ustarql tova 4e ti si go kupil na nqkav kosmi4eska cena nezna4i 4e posle 6te q zeme6 po4ti sa6tata zatva si obmisli cenata pak za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina Я кажи какво Sony ще си вземеш за тия пари, което да е по-добро от това, че ми е интересно? Ти изобщо запознат ли си с характеристиките на този фотоапарат? Май според правилата (писани и неписани) на секцията, трябва да се аргументираш по-стабилно когато спамиш на някого темата. Или наизуст е по-лесно да класифицираш кое е "морално остаряло" и кое - не Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 to nali znaete 6to v balgarija njama publi4en sex 6toto vseki dava akali i razbira ot vsi4ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 tuka v toq forum ni6to nad 100 lv ne moje da se prodade...... a pa da ne govorim za aparat za 700lv moje da e sqkav ama vse pak e aparat na 2 godini (bez malko) prosto ve4e e moralno ustarql tova 4e ti si go kupil na nqkav kosmi4eska cena nezna4i 4e posle 6te q zeme6 po4ti sa6tata zatva si obmisli cenata pak za tiq pari .....ixiii kvo sony 6te zema ne e istina <{POST_SNAPBACK}> Хей тук можеш да видиш цената на това "морално остаряло" sony сега, и може да предположиш коло е струвало преди 2 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 725 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 pi4aga, cTo9H, zlobil получават предупреждения... мисля, че вече е напълно излишно да обяснявам защо... EDIT by Dreamer: utrepko също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted July 8, 2005 Author Share Posted July 8, 2005 Продаден.Благодаря ви за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.