Jump to content
BulForum.com

Windows Server 2003 X86-64

orionbg

Recommended Posts

Мерси но до това се докопах много отдавна! Само дето на стария сървър го имаше 2003то в OS секцията но сега не мога да намеря този сървър!

• 3 years later...
Преди 4 години не беше смешно :excl:

Тогава беше полу-трагично.

дата.бг имаше някакво ниво, когато постваха Wankata, proletsearch, RaDDiSON, tsony (лека му пръст) и т.н.

Така, че си задръж коментара.

Нещо не си познал пред кого да се правиш на разбирач май :lol: Това, че не си обърнал внимание на датата е ясно. Само не ми стана ясно, как нещо дето го имам на два диска се събира на 500МБ. Прости ме за невежеството :pirate

Нещо не си познал пред кого да се правиш на разбирач май :lol: Това, че не си обърнал внимание на датата е ясно. Само не ми стана ясно, как нещо дето го имам на два диска се събира на 500МБ. Прости ме за невежеството :pirate

Датата е точно вчерашна, часът: 19:05

http://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495226822

а поста - точно над моя.

За data.bg изобщо не ми говори, имам регистрация там от 2002 година, както и много добър поглед на разделите за софтуер.

Що се отнася до невежеството ти: тук съм напълно съгласен с теб - по-голямо трудно се среща вече.

Всичко, което е достъпно за сваляне от линка, който съм дал са образи точно от MSDN (ако ти говори нещо).

.SDC = [secure Download Cabinet]

А какво имаш, откъде си го свалял, кой умник го е бърникал, на колко диска се събира и т.н. - изобщо не ме интересува.

Виждаш ли датата на цитата? MSDN не ми говори нищо, както не ми е говорило и през 97-та година примерно, останалото няма да го коментирам щото е смешно :censored2: :lol:

x64 версия на 2003 има на арената R2 със SP2 няколко, в Демоноид също има6

Виждаш ли датата на цитата? MSDN не ми говори нищо, както не ми е говорило и през 97-та година примерно, останалото няма да го коментирам щото е смешно :censored2: :lol:

x64 версия на 2003 има на арената R2 със SP2 няколко, в Демоноид също има6

Мъчиш се да се измъкнеш, но твърде елементарно.

Че MSDN не ти говори нищо - вече го отбелязах. То, доста неща не ти говорят нищо. Айде като не си толкова смешен, ми кажи какво означава R2?

.......... :censored2: ..............

Модератор: Моля да се спазва добрия тон, да не се използват обидни квалификации и да не се провокира съответен остър отговор, тъй като това е нарушение на 2 точки от правилата - първа и втора :excl:

REDBiRD, ако се обърнем нагоре, ти зачепка темата за data.bg незнайно в каква връзка.

Защо спорите за глупости, които даже не се разбра точно какви :) .

Закакво намесвате MSDN тука, човекът се оказа че го знам, хванал е два Windows-а да дърпа, ако се обърка нещо, ще му дам едно ISO от мен да дръпне и това е.

Още повече той НЯМА достъп до дата.бг.

Мъчиш се да се измъкнеш, но твърде елементарно.

Че MSDN не ти говори нищо - вече го отбелязах. То, доста неща не ти говорят нищо. Айде като не си толкова смешен, ми кажи какво означава R2?

.......... :censored2: ..............

Модератор: Моля да се спазва добрия тон, да не се използват обидни квалификации и да не се провокира съответен остър отговор, тъй като това е нарушение на 2 точки от правилата - първа и втора :excl:

Глупаво е да се спори във форум с Гугъл под ръка. Т.к. явно не го вдяваш - Елементарния си ти. Приключих с теб, в противен случай трябва да изляза извън добрия тон. Само за твое успокоение - що се отнася до MSDN писал съм още на VS3 комерсиални програми - т.е. за които ми се плаща, а на паскал и C предполагам преди да се родиш, ако съдя за възрастта по акъла ти. Дерзай :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...