Jump to content
BulForum.com

Въпрос за RAM

Recommended Posts

Знам една реплика - РАМ и хард никога не са излишни

Абсолютно. Но и тук има една граница на мълчаливо съгласие - сложи 10 ГБ рам на машина с Windows NT и се надявай да я оползотвориш цялата :P . А и хардовете по-големи от 120 ГБ не бяха използваеми преди SP1 za Windows XP. Макар че това не беше проблем тогава когато се появиха де.

Всичко зависи как се използва компютъра. И 100ГБ, и 1 ТБ да имаш, все ще се запълни, нали така. Просто всеки си намира компромиса колко да купи.

/off

Една от най-честите компютърни лъжи :

Само да си взема този хард, пък няма да го запълвам целия  :)

P.S.

Вмомента съм със 120 ГБ хард и имам 340 МБ свободно пространство  :)    :bgrin:

P.S.2

Помня кога преди 8-9 години казвах на баща ми да ми купи компютър със 64 Рам и 200 Мхц и вече няма да го моля поне 10 години за нов компютър!  :)

:punk

Хах :D :D има го тоя момент, аз преди бях на подобна позиция, макар че бях по-скромен - за 3-4 години си мислех че ще ми стигне.

И последните години ми се случи пак такова нещо. Предната конфигурация си мислех че ще ме изкара поне 3 години без проблем, въпроса е, че софтуера се обновява с такива темпове, че днес не можеш да кажеш утре от каква машина ще имаш нужда за утрешния софтуер.

Ha ha da we to seki taka si misli ama kato izlezne nekoq nova igra i iska po golemi iziskvaniq i... :confused :confused :confused .A m/u drugoto i az iskam da vi pitam , 6toto i az 6a upgreidvam.Sq sam s 256 mb na 333.Ko da slagam?

2x256 ili 512 i na kvi hz? :music :music

Ha ha da we to seki taka si misli ama kato izlezne nekoq nova igra i iska po golemi iziskvaniq i... :confused  :confused  :confused .A m/u drugoto i az iskam da vi pitam , 6toto i az 6a upgreidvam.Sq sam s 256 mb na 333.Ko da slagam?

2x256 ili 512 i na kvi hz? :music  :music

Аххх 2х256 на 400 мхз :punk разбира се ако дъното ти подържа 400 мхз ра м и дуал ченал ;)

Ok de ne e li po dobre da e 512 na 400 otkolkoto 2x256 na 400?

Ако дъното ти поддържа дуал ченал по добре 2х256 ;) Пускаш на по ниски таиминги клокваш повече :rolleyes:

Във всички случаи по-добре 2х512 отколкото 2х256 :P . Много ясно.

Първо си виж дъното дали поддържа DDR400, ако не, тогава може да минеш с още една 256-ца на 333.

Във всички случаи по-добре 2х512 отколкото 2х256  :P . Много ясно.

Първо си виж дъното дали поддържа DDR400, ако не, тогава може да минеш с още една 256-ца на 333.

Дори и да не подържа ДДР 400 тя ще си работи но като 333

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...