fluffy Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Де го чукаш, де се пука...Карай...Пак се почна вечния спор... И все пак - всичко описано горе е истина.Вярно - без жени не може,ама идва момент в който ти писва от всичко, дето пикае клекнало и си грабваш шапката нанякъде. Флъфи - като искаш женска компания, защо не пишеш във форумите на bgmama? И не видях някой някъде да е споменал, че плюе жените или че ще става педал. <{POST_SNAPBACK}> Dadoh ideq da si napravite edna tema za jenomrazci.....tam da si sipete prostotiite,nima iska6 da kaje6,4e ne osirate vsqka tema s obidi za jenite???Az skupi mi.......Grimjaure ne vidqh nikade ne6to hubavo za jenite,osven 4e bez tqh ne mojelo.....ne 4e ne6to,no i BEZ KENEF NE MOJE taka 4e tva ne e osoben kompliment!Kakto kazah-eto 4e pak se razrazi ve4niq spor!Mom4eta,a i momi4eta-NE ZABRAVQITE 4E EDNA TUPA,SLABOHARAKTERNA,PROSTA,NEPREDSKAZUEMA,CICORESTA,GUZORESTA.....i tnt ........JENA VI E RODILA-taka 4e stiga ste ni pliuli,beeeeeeeeeeeee! A i nikade ne sam kazala 4e tursq samo jenska kompaniq,no mai kato vi gledam s teq izkazvaniq mai vie si tursite izcqlo ko4ovska kompaniq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 http://www.deviantart.com/deviation/18743225/ флъфи я виж тука. И така като те чета, ми приличаш на незадоволена феминистка Тема за женомразци поне аз няма да направя, най-малкото, първо защото не съм женомразец, нито педераст;второ, защото не искам да угаждам на акъла на подобни тебе настроени "обичливо" представителки на нежния пол,дето не понасят всичко, що има провиснало черво между краката. И ще те помоля да не намесваме родители от женски пол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 http://www.deviantart.com/deviation/18743225/флъфи я виж тука. И така като те чета, ми приличаш на незадоволена феминистка Тема за женомразци поне аз няма да направя, най-малкото, първо защото не съм женомразец, нито педераст;второ, защото не искам да угаждам на акъла на подобни тебе настроени "обичливо" представителки на нежния пол,дето не понасят всичко, що има провиснало черво между краката. И ще те помоля да не намесваме родители от женски пол. <{POST_SNAPBACK}> Aide bez obidi,a! I za6to da ne namesvame roditeli ot jenski pol???Ne go kazah za da obidq nqkoi,a za da razberete 4e ne vsqko sa6testvo s dupka m/u krakata,a ne provisnalo 4ervo e tupo i kuho i tnt.I pro4eti podpisa mi-napisala sum go specialno za takiva kato tebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Наистина всяка тема се превръща в спор мъже/жени. На това трябва да се сложи някакъв край като просто приемем че всичко си има както положителни така и отрицателни страни. Не мисля че крайните мнения са нещо добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Наистина всяка тема се превръща в спор мъже/жени. На това трябва да се сложи някакъв край като просто приемем че всичко си има както положителни така и отрицателни страни. Не мисля че крайните мнения са нещо добро. <{POST_SNAPBACK}> Evala-nai-nakraq nqkoi da se suglasi s men!Imenno tva imah predvid,a ne 4e sum feministka ili nqkoq druga prostotiq-hora vsqkakvi...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 Ами флъфи, аз пък за такива като тебе съм добавил последното редче с червеничко в подписа.Няма да те напсувам, най-малкото, защото съм културен(аз?!).И погледна ли линка?Май не си, защото нямаше да отговориш в тоя дух...Карай да върви.И съм съгласен, че не всяко същество с дупки е тъпо и кухо.Така че спри да търсиш конфликт с мене или с който да било писал по темата.Защото самата идея на писанието е, че мъжа все пак трябва да си намери жена.Дори самото писание, написано шеговито е един вид възхвала на жената.Ама ти не четеш като хората(между редовете) и не гледаш внимателно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Grimjaure-napisanoto mi haresa-qko e!Az s nikoi ne tursq konflikt,nai-malko puk s tebe!No e glupavo vsqka hubava tema da se svejda do takuv spor!Az za razlika ot tebe nikoi ne sum obidila i nqmam i namerenie da obijdam nikoi!I pak ti kazvam da izpolzva6 PM kogato iska6 da mi kaje6 ne6to-tva ne e 4at,ta da pulnim foruma s prazni prikazki! PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 18, 2005 Author Share Posted June 18, 2005 Оки-доки. Внимавай какво си пожелаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 аз си взех колело и сега се кефя максимално :Р после ще си купя мотор .. алабала ... по-добре колело отколкото крем против целулит. тра-ла-ла ще стана и гей ако си искам .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Тая работа за спора коч-серсеми vs. жени става най-често щот повече от 80% от хората във форуми, чатове и тем подобни простотии са самотни и когато се опитат да потърсят някаква близост с някоя жена са вечно отритвани. Пример имам 1 познат от IRC в канал в който си обсъждаме Linux-a и има 2-3 момичте които влизат заради някои техни приятели там та пича като пише нещо в канала и някое момиче му тоговори каквото и да е започват изказвания от негова страна ти там си гледай гримовете/сли**** и различни подобни простотии и вика "Ти си жена значи не си човек, а аз питам хората тука така че животните да мълчат" ... за мен това е образа на женомразеца а пича е на над 20 години (не знам с точност забравих). Примера, който дадох е за човек, който дирекно се изрязява без задръжки без да му пука, а колкото до форума ни нападките към "нежния" пол (колко е нежен можем да поспорим, но на друго място) са по-косвени и не са отправени с някакъв получател, но за в бъдеще няма да се очудя ако попадна на нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 За секс най-много говорят тези, които най-малко го практикуват. Често мъжете крият слабостта си и липсата на увереност при общуването с жени именно с агресивното и арогантно поведение. Имам един такъв познат. Не мразя жените. Обичам ги. Обичам компанията им. Често я предпочитам, или поне ми е по-приятна от мъжката. Не мога без тях и не го крия. Трудно преживявам продължителните периоди без нежна компания в сърцето си. Но мразя, когато някоя жена вири нос и се държи арогантно и надменно, показвайки огромното си самочувствие, покрито единствено от тънката кора на красивата си външност, (нещо, което ще има максимум още 20-30 години). И мразя такива индивидки да ми обясняват колко са тъпи, нещастни и слаби мъжете. Мразя да бъда въвлечен в такива спорове, но огромното ми желание да водя спорове по принцип ме въвлича в такива глупави дебати. Не са равностойни двата пола. Всеки си има плюсовете в една област и минусите в друга, като взаимно се допълват. Така че дай да спрем да се плюем за глупости, ами да се обичаме, да правим любов (говоря принципно), неща, които са приятни и на двете страни и да спрем да си търсим кусурите - идеално човешко същество няма. Edit: Благодаря за корекцията, веднага е поправено, точно това исках да кажа!!!! Edit2: Аз не се срамувам от това, което съм. Осъзнавам си голяма част от кусурите, а останалите търся. Също така се старая и да се осъвършенствам, тоест да коригирам недостатъците си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 За секс най-много говорят тези, които най-много го практикуват. <{POST_SNAPBACK}> Не е ли точно обратното ? Поне аз с такива впечатление съм останал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 огромното ми желание да водя спорове по принцип ме въвлича в такива глупави дебати. <{POST_SNAPBACK}> Поздравления, поне си признаваш ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Мъже , жени ....хора сме ,всички ходим до кенефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Да си поспорим за идеята,а?! Мъжете признавам са силни физически..което е противопоставено много ярко на силната психика при жените..И колкото и да се възприемаме..за самодостатъчни(говоря и за двата пола),ние сме допълващи се един друг.. Виж Скорпи..на мен нещата за еднаквостта и взаимозависимостта между мъже и жени ми е ясна...Но бях провокирана от бясната емоционалност на мъжете,която е и абсурдно краткотрайна...А за заглавието на темата не ми се говори...За подзаглавието...НЯМАМ ДУМИ....!!! Не е приемливо за мен да се търси някаква..фантазна вина само в едната страна и не защото тази страна е "моя"-полово... Да не отваряме тема -"Мъжкото господство...-неумиращия АБСУРД"(нямам за цел да засягам който и да било с това).... Когато се получи нещо подобно изпитвам бясна вътрешна потребност да си кажа..какво виждам/чувствам/мисля... И тъй като аз поставих безумното начало на спора...моля всички да спрат,че.....ше вземем да се избием накрая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Hora,za6to ne si napravite edna otdelna tema,v koqto da si pliuete jenite spokoino? Тогава престани да търсиш смисъла във всяко нещо...мило същество..!!! Чара ни е именно във факта,че сме неразгадаеми......можем да ви спипаме неподготвени по всяко време... Жените не сме слабохарактерни...!!! Не подценявайте "врага"!!! Тук е основната грешка която допускате спрямо нас.... Грубаааа грешка... Флъфи - като искаш женска компания, защо не пишеш във форумите на bgmama? ... i BEZ KENEF NE MOJE ... ... NE ZABRAVQITE 4E EDNA TUPA,SLABOHARAKTERNA,PROSTA,NEPREDSKAZUEMA,CICORESTA,GUZORESTA.....i tnt ........JENA VI E RODILA-taka 4e stiga ste ni pliuli,beeeeeeeeeeeee! Докато четях първата страница ми излезнаха сумати мисли в главата и това са постовете които смятах да коментирам, но на втора страница видях, че нещата поутихват и мисля, да не разгарям спора отново, защото отново ще бъда обявен за тъп, прост, задръстен, заядлив, загорял, комплексиран, нищо не разбиращ и какво ли още не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 За секс най-много говорят тези, които най-малко го практикуват. Често мъжете крият слабостта си и липсата на увереност при общуването с жени именно с агресивното и арогантно поведение. Имам един такъв познат. Не мразя жените. Обичам ги. Обичам компанията им. Често я предпочитам, или поне ми е по-приятна от мъжката. Не мога без тях и не го крия. Трудно преживявам продължителните периоди без нежна компания в сърцето си. Но мразя, когато някоя жена вири нос и се държи арогантно и надменно, показвайки огромното си самочувствие, покрито единствено от тънката кора на красивата си външност, (нещо, което ще има максимум още 20-30 години). И мразя такива индивидки да ми обясняват колко са тъпи, нещастни и слаби мъжете. Мразя да бъда въвлечен в такива спорове, но огромното ми желание да водя спорове по принцип ме въвлича в такива глупави дебати. Не са равностойни двата пола. Всеки си има плюсовете в една област и минусите в друга, като взаимно се допълват. Така че дай да спрем да се плюем за глупости, ами да се обичаме, да правим любов (говоря принципно), неща, които са приятни и на двете страни и да спрем да си търсим кусурите - идеално човешко същество няма. Edit: Благодаря за корекцията, веднага е поправено, точно това исках да кажа!!!! Edit2: Аз не се срамувам от това, което съм. Осъзнавам си голяма част от кусурите, а останалите търся. Също така се старая и да се осъвършенствам, тоест да коригирам недостатъците си. <{POST_SNAPBACK}> Radvam se 4e ima takiva muje-DAITE DA SPREM S TEQ SPOROVE MUJE/JENI!Mujete obi4at jenite,jenite obi4at mujete,sledovatelno se obi4ame vzaimno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 И секса не е за пренебрегване ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 И секса не е за пренебрегване ) <{POST_SNAPBACK}> Мъхъм.Ама никой не си признава Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Aз си го признавам бре хора, за мен той е 50% от връзката, няма ли качествен секс, рано или късно като знам какво говедо съм почвам да го търся другаде fluffy незнаех че ме обичаш , с риск обаче да ти разбия сърцето аз не те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 fluffy незнаех че ме обичаш , с риск обаче да ти разбия сърцето аз не те обичам <{POST_SNAPBACK}> ХАХахаххаа сърцеразбивач такъв И това за секса е вярно.Особено на определена възраст - просто .....мъка ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Aз си го признавам бре хора, за мен той е 50% от връзката, няма ли качествен секс, рано или късно като знам какво говедо съм почвам да го търся другаде fluffy незнаех че ме обичаш , с риск обаче да ти разбия сърцето аз не те обичам <{POST_SNAPBACK}> Az vse si mislih 4e sexa e 80% ot vruzkata...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Az vse si mislih 4e sexa e 80% ot vruzkata...... <{POST_SNAPBACK}> За мен е 99% от връзката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 То при младите има любов докато при старите всече отива само на секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Az vse si mislih 4e sexa e 80% ot vruzkata...... <{POST_SNAPBACK}> Почвам да се замислям дали не сме родени един за друг, ти си жена мечта бе няма да излизаме от леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.