Jump to content
BulForum.com

Любов и Омраза

Recommended Posts

Aggressiv said:
Почвам да се замислям дали не сме родени един за друг, ти си жена мечта бе няма да излизаме от леглото  :P  :devil  :devil  :devil

Да ще си стоите в леглото ще ядете боб с кисело зеле и люти чушки ... може и прас и наистина няма да излизате от "леглото" :devil :devil :devil

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
  Lord_Gudo said:
Да ще си стоите в леглото ще ядете боб с кисело зеле и люти чушки ... може и прас и наистина няма да излизате от "леглото"  :devil  :devil  :devil

Браво бе Гудо нещо по-гадно да ти се върти в главата :devil :sayjin

Grimjaur said:
Зеле с яйца например?  :D

Аз си имам няколко противогаза в наличност, така че не ме притеснява особено ефекта от тази комбинация, нито от на лорда :) :devil

Интересно ми е как се правят свирки с газ.....Или как ще се целувате....През дихателите?Трябват ви бая езици тогава :devil :lol:

Grimjaur said:
Интересно ми е как се правят свирки с газ.....Или как ще се целувате....През дихателите?Трябват ви бая езици тогава  :devil  :lol:

Моя е доволно дълъг и игрив, за нейния незнам , тя трябва да каже :blink: :D :)

Aggressiv said:
Моя е доволно дълъг и игрив, за нейния незнам , тя трябва да каже  :blink:  :D  :)

Човече, ако ти е половин метър и игрив зарязвам всичко и се отдавам на агресивен разврат :P

snejko said:
Човече, ако ти е половин метър и игрив зарязвам всичко и се отдавам на агресивен разврат :P

Tрябва да си запишеш час, че графика в последно време е много натоварен :P :)

@Aggressiv сега ако кажеш, че езика ти СТАВА вече те признавам ... ама искам и снимки за да поверваме ;)

ЕДИТ: Натоварен с какво ? Цепене на сливи или след обилното присъствие на боб в хараната ти трябва да посещаваш едно място ;)

П.С. Нищо лично просто малко базикня да има B)

Lord_Gudo said:
@Aggressiv сега ако кажеш, че езика ти СТАВА вече те признавам ... ама искам и снимки за да поверваме ;)

Айде като за последно че много офф стана, мултифукционален е, снимки утре че сега не ми се занимава с фотошопа :D :)

Много пъти прочетох текста горе и доста помислих... понеже имам сериозна връзка и не искам приятеля ми да се чувства като затворник с мен... опитвам се да му давам максимална свобода. Направи ми впечатление, че доста се различавам от жената, описана горе:аз не бих изневерила на приятеля си; не изхвърлям любимите мГ неща/дрехи; не харесвам Сандра Бълок :) ; гледам футбол повече от него; нищо не съм му забранила; не искам да ми купува разни неща... И много се надявам да се чувства добре с мен!

Така че не мисля, че всички жени сме еднакви ;)

EDIT:Хаха :) Ами аз не си се харесвам - надявам се мъжа ми да ме харесва ;)

@Salida голям филм се получи ... изкара се перфектната жена за всеки мъж ... освен ако нямаш прекалено отблъскващ вид

Salida said:
Така че не мисля, че всички жени сме еднакви  ;)

ТцЪЪ! Не сте!!За голямо съжаление на мъжката половина от човечеството.

За един повърхностен човек, чиито възприятия се обобщават с цици, гъз, и джуки - да, за него всички жени са еднакви.

За жените не можеш да използваш принципите за еднаквост на тригълник - две бедра и ъгъл заключен между тях :P

The`ScorpioN said:
За един повърхностен човек, чиито възприятия се обобщават с цици, гъз, и джуки - да, за него всички жени са еднакви.

За жените не можеш да използваш принципите за еднаквост на тригълник - две бедра и ъгъл заключен между тях  :P

Да, първи признак за еднаквост не важи за нежната част на човечеството, както междувпрочем и много други правила. Жените не могат да бъдат вкарани в стереотипи, както вие се мъчите, закономерности няма. И все пак замислете се на кого е по-добре- на повърхностния човек от последния пост, който се задоволява с малко-за него да си пие биричка и да яде салатка, гледайки междувременно, доволно изтегнат на креслото, мач , е върхът на съществуването, или на друг, не толкова повърхностен , с будна натура , която не му позволява да изпадне в плен на бита . Тези два архетипа се различават и по своите предпочитания относно жените. Вторият никога не би се задоволил просто с красива

жена, той би търсил в нея и духовна близост, което , за съжаление рядко ще намира.....Въобще, тежка е съдбата на интелектуалците.... :lol:

Baba_qga said:
Въобще, тежка е съдбата на интелектуалците.... :lol:

Говори ми... :( :angry: :confused :bgrin: :huh:

Понякога се чудя, дали нямаше да ми е по-лесно ако съм от първия стереотип. Веднъж дори се опитах - доказателството беше категорично - вълкът козината си мени, нрава - НЕ!

The`ScorpioN said:
Говори ми...  :(

Мда.. това ми напомня за едно пиене на бира в Пожарната където на мене ми беше кофти заради една жена :cry и споделих мъката с двама добри приятели и бира :)

Получи се един много смислен разговор и бях много доволен от вечерта. Та значи прокрадна се следното от единия приятел: понякога ми се е искало да бъда някой от така наречените .. "селски бекове" да си е*а наред и да съм щастлив.. да ама не мога. Аз съм си такъв и не мога да се променя. Не мога да бъда по ниско от това което съм.

Така че ми е ясно за какво става въпрос: ето и две близки то темата сентенции: "блажени са невежите" и "познанието е печал". Мда... :devil

Значи хората, които търсят неангажиращи връзки, за по един-два пъти са селски бекове, малоумници, кретени и повърхностни ? Абе я се събудете...

stefan said:
Значи хората, които търсят неангажиращи връзки, за по един-два пъти са селски бекове, малоумници, кретени и повърхностни ? Абе я се събудете...

:angry: Смятах да наблегна на това което каза The`ScorpioN. Не съм искал да обидя никой а просто цитирах.

Едит: също така нека отбележа че нямам предвид конкретно хората търсещи неангажиращи връзки. Грубо казано: става въпрос тези които не влагат никакви чувства и просто се плющят като зайци. Няма да ме разбереш затова спирам..

stefan said:

Както се казва и аз те обичам :love Ако си човек на крайностите, понякога ти писва да правиш нещо сериозно и обръщаш другата страна на медала не е ли така :confused , но това не е задължително и достатъчно условие да бъдеш наречен повърхностен, кретен и т.н :D :)

Напълно съм съгласен. Предполагам, че ap4ix визираше хората, за които това е същността на една връзка. За мен поне, ако всичките ценности в живота на един човек са да се наяде, да има кинти и да нае*е - той е повърхностен и с такъв човек нямам кой-знае колко реални теми за разговор...

Аз поне не съм целял да обидя никой, нито пък конфронтация с който и да е било.

• 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...