Jump to content
BulForum.com

Големият Брат те наблюдава ...

Friedrich

Recommended Posts

Не се учудвам. Наскоро бях чел че и в пощите на gmail имало подобни циганийки че ти наблюдават e-mail-а по всяко време , четяли ти писмата ала-бала. Според мен не трябва да се панираме чак толкова много.

Не се учудвам. Наскоро бях чел че и в пощите на gmail имало подобни циганийки че ти наблюдават e-mail-а по всяко време , четяли ти писмата ала-бала. Според мен не трябва да се панираме чак толкова много.

И колко души са необходими за прочитането на 1 000 000 писма дневно ?

Пич те не са един или двама. смятай един човек ше чете да кажем 2-3 часа дневно по 2-3 мин. на писмо мин. на писмо. Пък и не е казано че трябва да се прочете всичко. Пък и това е само теория. Не е факт ( все още ).

Хаха... е тва вече е смееееех

Ако писмата се филтрират по някакви определени критерии едва ли ще са чак толкова много :)

Ако писмата се филтрират по някакви определени критерии едва ли ще са чак толкова много :)

Мислиш ли, че някой го интересуват любовните писма на лицето А към Б или поздравителната картичка за рожденния ден ?

Сериозните хора ползват сериозни майл клиенти. Едва ли някоя голяма фирма би си направила майла в abv или Yahoo например. А колкото до http://c0x2.de/lol/lol.html добре е да има подобни шпиони в случай на кражба, но единствено със съгласието на собственика.

Мислиш ли, че някой го интересуват любовните писма на лицето А към Б или поздравителната картичка за рожденния ден ?

Сериозните хора ползват сериозни майл клиенти.  Едва ли някоя голяма фирма би си направила майла в abv или Yahoo например. А колкото до http://c0x2.de/lol/lol.html добре е да има подобни шпиони в случай на кражба, но единствено със съгласието на собственика.

Именно!

Сериозните хора ползват сериозни майл клиенти.  Едва ли някоя голяма фирма би си направила майла в abv или Yahoo например. А колкото до http://c0x2.de/lol/lol.html добре е да има подобни шпиони в случай на кражба, но единствено със съгласието на собственика.

Може и да съм параноик, ама след като видях това се замислих - кво им пречи на производителите на мрежово оборудване да ръгат вътре и "допълнителни" функции които само те да използват.

Може и да съм параноик, ама след като видях това се замислих - кво им пречи на производителите на мрежово оборудване да ръгат вътре и "допълнителни" функции които само те да използват.

кой знае то може да си има ама малко хора могат да го разберат :(

Затова дърпай жицата и могат да те снифнат на куково лято :) :D :devil

Това нещо ново ли е ?

Че тая система ( за писмата ) работи от доста време според мен.

Филтрират се по определени критерии и думи. Например ' Бомба ' , ' Президент' и т.н. Може да се залъгвам , но мисля че е факт.

Доколкото разгледах из интернет преди няколко дни това устройство се оказало hoax - тоест.. фишек :) знаете колко е жестока конкуренцията...

Edit: eто го и линкчето http://www.engadget.com/entry/1234000317047049/

А вие веднага започнахте да дописвате Теория на конспирацията... :bgrin:

айде като ви четат писмата направете два мейла и пускайте от единия на другия по 5 страници псувни пък те да четат... хаха, нямат си друга работа че ще ми четат писмата :)

бедна ни е фантазията кой как ни наблюдава и какви конспирации се въртят

Доколкото разгледах из интернет преди няколко дни това устройство се оказало hoax - тоест.. фишек :) знаете колко е жестока конкуренцията...

Edit: eто го и линкчето http://www.engadget.com/entry/1234000317047049/

А вие веднага започнахте да дописвате Теория на конспирацията...  :bgrin:

Обърнете внимание на тази част от URL-a на "новината": ...lol/lol.html

Няма нужда от повече коментари. Достатъчно е да си отваряте очичките повече. Доста хора са отваряли DELL лаптопи и са наясно кое къде какво е - как пък чак сега се усети този?! Другите са спали сигурно до сега. А фишека с Джимейл вече остаря - дайте нещо по-ново. Доста хора изтръпнаха при появата на Джимейл, най-вече тези предлагащи платена имейл услуга, и решиха, че това е начина да задържат клиентите си, след като не могат да предложат конкуретни условия - като уплашат народа с врели-некипели... Тъжно е, че има хора дето се вързват на подобни комични новини.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...