NEO_DDT Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Еххххххх сладури, сички са много големи пичове и са ненормални... Аз пък съм нормален! Е когато се чувствам прецакан изплясквам ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 На скоро ми ги разковаха пороните и сега я каран на голо ДЮШЕМЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 в българия всеки си е башка луд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Ако имаш пирони в главата би следвало да не ти лопа дъската. От друга страна, ако ти лопа дъската, значи са ти разковани пироните. Третият вариант е да ти е паднала дъска с пирони на главата и да са ти се забили в черепа, тогава дъската ще ти е закована и ще имаш пирони в главата. С така приведената аргументация доказах, че не може да имаш пирони в главата и да ти лопа дъската. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Когато съм превъзбуден и ми се лудее , нещо в главата ми прещраква и изкуфявам...не знам що!?Или пък просто като се сетя нещо,което ми предстой и знам,че ще се размажа,пак нещо изпатквам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Когато съм превъзбуден и ми се лудее , нещо в главата ми прещраква и изкуфявам...не знам що!?Или пък просто като се сетя нещо,което ми предстой и знам,че ще се размажа,пак нещо изпатквам! Тая събота и неделя размазването се размина..... Моята дъска хлопа чат-пат ама напоследък и слагам по едно-две пирончета,че ... става лошо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Всеки е различен! Кво значи тва "луд"!? Много се дразня на хора, които се мислят за "луди" и си го казват-тва дали си "луд" трябва да го преценят околните. "Вижти мъ-аз съм луд"... . Бъди си луд, като искаш, т`ва моя работа ли е!?...(ще взема да пусна тема "Лудоста. Има ли фалшиви фенове?" ПП. ЛУД навсякъде е в кавички, защото лудите са в лудницата и не са ...кхъ-кхъ...да кажем "готини" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Всеки е различен! Кво значи тва "луд"!? Много се дразня на хора, които се мислят за "луди" и си го казват-тва дали си "луд" трябва да го преценят околните. "Вижти мъ-аз съм луд"... . Бъди си луд, като искаш, т`ва моя работа ли е!?...(ще взема да пусна тема "Лудоста. Има ли фалшиви фенове?"ПП. ЛУД навсякъде е в кавички, защото лудите са в лудницата и не са ...кхъ-кхъ...да кажем "готини" RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 Всеки е различен! Кво значи тва "луд"!? Много се дразня на хора, които се мислят за "луди" и си го казват-тва дали си "луд" трябва да го преценят околните. "Вижти мъ-аз съм луд"... . Бъди си луд, като искаш, т`ва моя работа ли е!?...(ще взема да пусна тема "Лудоста. Има ли фалшиви фенове?" ПП. ЛУД навсякъде е в кавички, защото лудите са в лудницата и не са ...кхъ-кхъ...да кажем "готини" Абе от една страна си права, от друга хич. Айде pls кажи ми кой е луд? Дай ми определени. Да, сигурно има и по-субективни неща от понятието луд, но не са много. Луд... лудост - айде виж през прозореца, прочети във вестника. Целия свят е луд. Ай кажи ми кой е лудия сега. Тези, които са неразбрани от обществото или хората, 'овцете' от обществото, диодчетата на тази луда машина наречена човечество. Според мен има два вида лудост: 1) Човек, който обществото не може да разбере и нарича за по-лесно луд. Нека да изпреваря опашката от надъхани, който ще се разскачат и ще се самоопределят като такива. Нека ви разкажа за един човек. Гледаш го - дълъг и хърбав - като кюнец. С два пепелника на очите (очила отгомен дьоптър). Рошав, без каквото и да е подобие на прическа. С девствени мустак и бакембарди. Върви си, спре се до пукнатина в стената. Приказва си, докъто разчопля въпросната кухина, задава си сам въпроси и сам си отговаря. Говори често с научни термини. Част от думите му звучат абсурдни и несвързъни. Но този човек ми даде да прочета неговите разсъждения написани в една тетрадка. Този човек не е луд - гений е. Невероятно умен и интелигентен човек. Аз се смятам за по-умен и интелигентен от повечето. Смятам този човек за няколко класи над мен (хората, които познават егото ми ще оценят за какво иде реч). Този човек е наистина гений. Обаче просто обществото не може да разбере това, каквото е. И често му се присмива.... 2) Хора, чийто умове са увредени. Изпушили, дъното им е изгърмяло. Процесора също. И сега само бучат вентилаторите и харчат ток. (образно казано разбира се) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Всеки е различен! Кво значи тва "луд"!? Много се дразня на хора, които се мислят за "луди" и си го казват-тва дали си "луд" трябва да го преценят околните. "Вижти мъ-аз съм луд"... . Бъди си луд, като искаш, т`ва моя работа ли е!?...(ще взема да пусна тема "Лудоста. Има ли фалшиви фенове?"ПП. ЛУД навсякъде е в кавички, защото лудите са в лудницата и не са ...кхъ-кхъ...да кажем "готини" RESPECT,GERRY ей,gerry,ти верно ли си на 14?браво. само че тоя респект дето горе го отбелязах си е само за горе.че като ти видях интересите и лошо ми стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 RESPECT,GERRY ей,gerry,ти верно ли си на 14?браво. само че тоя респект дето горе го отбелязах си е само за горе.че като ти видях интересите и лошо ми стана. От кое?Защото надявам се си обърнал внимание на иронията. Абе от една страна си права, от друга хич. Айде pls кажи ми кой е луд? Дай ми определени. Да, сигурно има и по-субективни неща от понятието луд, но не са много. Луд... лудост - айде виж през прозореца, прочети във вестника. Целия свят е луд. Ай кажи ми кой е лудия сега. Тези, които са неразбрани от обществото или хората, 'овцете' от обществото, диодчетата на тази луда машина наречена човечество. Според мен има два вида лудост:1) Човек, който обществото не може да разбере и нарича за по-лесно луд. Нека да изпреваря опашката от надъхани, който ще се разскачат и ще се самоопределят като такива. Нека ви разкажа за един човек. Гледаш го - дълъг и хърбав - като кюнец. С два пепелника на очите (очила отгомен дьоптър). Рошав, без каквото и да е подобие на прическа. С девствени мустак и бакембарди. Върви си, спре се до пукнатина в стената. Приказва си, докъто разчопля въпросната кухина, задава си сам въпроси и сам си отговаря. Говори често с научни термини. Част от думите му звучат абсурдни и несвързъни. Но този човек ми даде да прочета неговите разсъждения написани в една тетрадка. Този човек не е луд - гений е. Невероятно умен и интелигентен човек. Аз се смятам за по-умен и интелигентен от повечето. Смятам този човек за няколко класи над мен (хората, които познават егото ми ще оценят за какво иде реч). Този човек е наистина гений. Обаче просто обществото не може да разбере това, каквото е. И често му се присмива.... 2) Хора, чийто умове са увредени. Изпушили, дъното им е изгърмяло. Процесора също. И сега само бучат вентилаторите и харчат ток. (образно казано разбира се) Ами ти пък си прав от всички страни,така вече съм съгласна-тва са лудите, а не тея дето се правят на гъзета Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 От кое?Защото надявам се си обърнал внимание на иронията. ami vsushnost ne sym.ima li takava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ami vsushnost ne sym.ima li takava? Има бе! Не са ли те учили в училище да познаваш кои букви са иронични? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Здрасти. Full с теми кой нормален, к'во значи нормален, кой какво обича, кой к'во не обича, кой за какво мечтае, кой от къде е и т.н.Аз ще ви питам друго. Хлопа ли ти дъската? И що? В какво се изразява твоята лична лудост? Защо не си нормален и харесва ли ти? Равномерно откачен ли си, или просто периодично късаш синджира и си гониш опашката и лаеш по луната (образно казано)? Ако считаш себе си за нормален - защо не си ненормален Абе всъщност - за нормалните вън от чадъра! Снощи сигурно около 15 пъти ми беше повторено, нещо, което си знам - "ти не си наред", "ти си ненормален", "ти си откачен"... що ми ги казват тия неща, дето и сам прекрасно си ги знам? Та аз обявих в собствена защита (:, че аз съм равномерно откачен и дойде идеята да го пусна като тема... Ето я! Ми ако съдя по изказванията на познатите и приятелите съм бил чисто луд, откачен, ненормален и т.н. А аз просто правя това което ми е кеф, или си се държа естесвено. Някой път при съвсем логично държание пък ми казват, че съм бил идиот. Аз си се намирам за нормален пък знам ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Ей точно затва говорим! Не е никакво геройство да си луд, или ненормален или къвто и да било там с психични отклонения и нередности. Това да казваш, как другите го повтаряли за теб, е още по-тъпо от това, да го кажеш сам за себе си! Даже направо си е достойно за съжаление. По скромно мое мнение това си е чиста проява на някакъв комплекс за недооцененост или малоценност (горе-долу 1 и също...) Още по-тежки случаи пък са тези, които, за да не изглеждат неподплатени думите им (за това колко са луди ) прибягват до разни ексцесии или по нашему казано "изцепки". УЖАС. Не говоря за теб в частност, не се обижай. Просто някои "Размисли и Страсти" от моя страна Напълно го подкрепям! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Spored men normalni ne ostanaha...ejednevieto ni podludqva v bukvalniqt smisal na dumata. Az sum lud a vie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Spored men normalni ne ostanaha...ejednevieto ni podludqva v bukvalniqt smisal na dumata. Az sum lud a vie ? Напълно те подкрепям!!!! Аз също най-спокойно си признавам, че съм тотално изперкала ама не ми пука! Пък и ако се огледаме около нас, няма да открием нищо нормално, така че как се очаква и ние да сме... ПП: Да си лееееееекичко хахо е по-забавно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Dam ima epidemiq ot ludi hora Golqm prinos za tva imat narkoticite i elektronnata muzika spored men osobeno pri mladite hora.Ma kvo da pravish ....progres Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 За пирони не знам, ама сигурно имам сачми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Не само електронната музика, за мен и чалгата оказва влияние. Като ме принудят по-дълго да слушам чалга ставам нервен, агресивен и садистичен. Света е луд, огледайте се. Аз иначе съм нормален, при това напълно. Смятам всяко свое действие за нормално и естествено. Ако някой е на друго мнение - негов си проблем. Истината и неистината опира изцяло до гледната точка (гледния хоризонт). Така че - вие си бъдете луди, аз съм нормален. И ако някой мисли противното - да се замисли, дали той не е луд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ми ако съдя по изказванията на познатите и приятелите съм бил чисто луд, откачен, ненормален и т.н. А аз просто правя това което ми е кеф, или си се държа естесвено. Някой път при съвсем логично държание пък ми казват, че съм бил идиот. Аз си се намирам за нормален пък знам ли? )))) Ax, kolko poznato... Ne sa me nari4ali oste idiot, no sa me gledali mnogo stranno i niakak oblesteno... Pone e zabavno (kato mine malko vreme de) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 Хм... добре де, дойдох в София, поулегнах, станах сравнително уравновесен и спокоен човек... Виждам, бая вода е изтекла от времето, когато изядох ония фас и изпих водата от пепелника в "Азия"-та, та ме дамгосахте като откачен и... ...и колегите ми твърдят, че не само, че не съм сам, ами и се чудят колко сме Изглежда някои неща просто не се променят Променя се само преценката ни за тях. Излиза, че все още нямам пирони в главата... Та вие как сте? Старите форумни кримки и новопопълненията? Имате ли пирони в главата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Има пирони , има.. някои са забити на криво даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Абе и при мен прихлопва <----------- това смайли ме кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Тук със сигурност мога да кажа само едно голямо ДААААААААААААА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.