Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 @RottenBrain след всичко което написа ти не си нормален в моите разбирания ... ти акъл имаш ли да се жениш да не си бохал нещо преди малко и за да пишеш такива глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 @RottenBrain след всичко което написа ти не си нормален в моите разбирания ... ти акъл имаш ли да се жениш да не си бохал нещо преди малко и за да пишеш такива глупости <{POST_SNAPBACK}> Защо да са глупости, щом се чувства готов и има възможностите да го направи не виждам проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Защо да са глупости, щом се чувства готов и има възможностите да го направи не виждам проблема <{POST_SNAPBACK}> Да и да се ожени и да работи и да гледа деца ... на тази възраст хич не е добре ... има време до 27-28 години ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Да и да се ожени и да работи и да гледа деца ... на тази възраст хич не е добре ... има време до 27-28 години ... <{POST_SNAPBACK}> Не смяташ ли, че за всеки е субективно, при теб този процес може да дойда и на 50 при него на 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И кой ще го издържа .. майка му и баща му след тва като нема образование ще носи керпич и тухли за по 150 лв на месец и с тва ще храни семейство ... Успех му пожелавам ако е така ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И кой ще го издържа .. майка му и баща му след тва като нема образование ще носи керпич и тухли за по 150 лв на месец и с тва ще храни семейство ... Успех му пожелавам ако е така ! <{POST_SNAPBACK}> Само не разбрах вие сериозно ли ме обсъждате или се бъзикате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Баш сериозно си е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 И кой ще го издържа .. майка му и баща му след тва като нема образование ще носи керпич и тухли за по 150 лв на месец и с тва ще храни семейство ... Успех му пожелавам ако е така ! <{POST_SNAPBACK}> Явно не си запознат със ставките в строителния бизнес. И образованието ни най - малко не ти дава сигурност, че може да издържаш семейство. Дава ти повече възможности. За справка на неговите години съм вадил по - добри пари от колкото взимат някои вишисти в момента и бях в твоя бранш. Всичко е въпрос какво може да покажеш, но хайде няма да споря повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Баш сериозно си е ! <{POST_SNAPBACK}> Еми моя така обсъждан пост беше написанс ирония ама както и да е...продължавайте да си обсъждате + тва съм решил че по рано от 29 не се давам. Евентуално Анджелина Джоли или Моника Белучи(или и двете накуп ) може и да успеят да ме разубедят. Оффффф аре стига вече глупости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Всичко е до това как се уредиш или кви приятели имаш да те уредят ... иначе аз пък ся взимам 180 лв ... което е краъно малко !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Еми моя така обсъждан пост беше написанс ирония ама както и да е...продължавайте да си обсъждате <{POST_SNAPBACK}> Абе ти както иронично си го написал, може и да го направиш. Вашата възраст е податлива към такива емоционални отклонения Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Шшшшшшшшшш айде по-леко викам. То бива податливост на емоции ма чак пък толкова... ПП: баси човек да не пусне един по-лигав пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 С такива зли неща не се шегувай !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Шшшшшшшшшш айде по-леко викам. То бива податливост на емоции ма чак пък толкова... ПП: баси човек да не пусне един по-лигав пост <{POST_SNAPBACK}> Ами ти може да шъткаш и т.н , но това са фактите, друг въпрос е дали искаш да го приемеш и спирам да коментирам " лигавия " ти пост, то нали знаеш във всяка лъжа има доза истина . Айде със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Оффффф аре стига вече глупости... <{POST_SNAPBACK}> Е защо да са глупости, точно време ти е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Ясно, виждам, че на всичките яко ви 'лопа дъскътъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ясно, виждам, че на всичките яко ви 'лопа дъскътъ! <{POST_SNAPBACK}> Просто половината приемат темата много, ама много на сериозно, а другата половина (RottneBrain) - не...И се получава несъответствието,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Което ни най-малко не опровергава твърдението ми ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Ами аз сигурно си имам пирони в главата, щото често не ме слуша... Пък може и да нямам, защото не усещам метален вкус, но какво пък общо имат вкусовите рецептори с пироните в главата.... Щом не ми дрънчи главата, значи или нямам пирони, или са заковани здраво, но като се има предвид, че понякого вървя на една страна,т.е. с глава на една страна и то не защото ми е влезнала вода в ухото, значи нещо тежи там-пироните, но пък може да е нещо друго-като схванат врат. Аре стига съм мислила, че и без това не мога да мисля-пречат ми пироните... То за това сигурно приятелите ми често ми казват името с едни такива оцъклени очи и с упрекваща интонация, която на Я-то(т.е. последната буква от името) вече тага прогресиращо нараства във фалцет и да се къдри, че ми иде да си махна Я-то от името и да ги оставя да правят същото със съгласна! Да ги видя тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Хахахахаха, како КЪРТИШ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Не съм нормален, определено. Наречете го индивидуалност Най-точното определение То по принцип не останаха нормални... А и какво значи "нормален"? Аз със сигурност не съм от тая група Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 ...нормален, ненормален, истина, лъжа, случайност, късмет - това са само думи, думи без смисъл, без покритие. Те не съществуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 За нормално се счита поведението на мнозинството и ако не си една от овцете на обществото, значи не си в ред. Според мен всеки си е по своему изчанчен, без значение доколко го показва и дали му личи. Е, някои (като мен) обичат повече от други да подчертават индивидуалността си, което намирам за чаровно и интересно. Кое му е хубавото да си като другите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Abe ne znaia koi to4no sa normalni, no mai vseki misli, 4e e nenormalen => nenormalnite sa normalni i obratnoto Pironite lovi li gi magnit? Ako gi lovi, ste se tesvame s magniti )))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ами аз по тази логика съм напълно нормална и въпреки това живея в лудница - целият свят около мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.